Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj21.06.2009, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

O kadar aciziz ki bir gerçek müslümanım diyen birinin Kur'an'ı Kerim'den başka anayasayı kabul ediyorum demesinin şirke girdiğini,bir müslümanın hak olan tek yönetim biçiminin şeriat olduğunu demokratik yönetimi kabul ediyorum diyen sağdan sola tüm partilerin o yönetimde oy kullananların hepsinin kafir olduğunu bilmiyoruz. Neutral
Mesaj21.06.2009, 16:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

soru:
biz kimiz?

cevap:
namaz kılamkatan ayakları şişen bir peygamberin,
uyumaktan gözleri şişen ümmetiyiz!!!

Allah günahlarımızı affetsin

tv, müzik, radyo, oyun, dini bilgiler, video dersler, biyografiler, şifalı bitkiler, html kodları, e-devlet linkleri, videolar, şiirler, klipler, ilahiler, güncel haberler, teknoloji, bilim, sağlık, film, sinema, dizi, fragman, islamiyet, kral oyunlar e-devlet, önemli siteler ve daha fazlası ,
Mesaj22.06.2009, 08:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

seyretdinle yazmış:
soru:
biz kimiz?

cevap:
namaz kılamkatan ayakları şişen bir peygamberin,
uyumaktan gözleri şişen ümmetiyiz!!!

Allah günahlarımızı affetsin

Malesef ÖyLeyiz

Mesaj22.06.2009, 09:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Namaz kılan darda kalmaz Allah diyen mahrum olmaz.

* Namaza meyli olmayanın kulağı ezanda olmaz.

* Gönülsüz namaz göklere ağmaz.

* Namaz imanın alâmeti vücudun selâmetidir.

* Namaz amellerin hayırlısı muratların feyizlisidir

Toplum Ve ülke olarak Herkesin akıllanması lazım.

Evet Gercekdende islamanahtari 10 Dk ayakda kaldığımız zaman Hemen ayaklarımız agrıyor yada başka bişey Gece bizde sabaha uyanabilcekmiyiz korkusu var. AmA Gercek şuki ölümden korkmuyorum Toplum olarakda korkmamalıyız saten öbür tarafda ne cekecegimize korkmalıyız. tabiki iyiler başka kötüler başka Razz İşallah Cennet Hepimize acık saten Degerlendirirsek ordan gireriz Ama yok degerlendiremessek Crying or Very sad Tabiki korkmalıyız.

Şöyle güzel sözler var,

Ya Rabbi! Biz dünyada güneşin sıcağına dayanamazken cehennemin hararetine nasıl dayanalım?

Ömer B Abdülaziz

Cennette öyle köşkler vardır ki, içindeki dışındakini, dışındaki içindekini görür

Hz. Muhammed (S.a.v)

Allah tahsilatımızı affetsin amin.
Mesaj22.06.2009, 09:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

htlmkodes yazmış:

Evet Gercekdende islamanahtari 10 Dk ayakda kaldığımız zaman Hemen ayaklarımız agrıyor yada başka bişey Gece bizde sabaha uyanabilcekmiyiz korkusu var. AmA Gercek şuki ölümden korkmuyorum Toplum olarakda korkmamalıyız saten öbür tarafda ne cekecegimize korkmalıyız. tabiki iyiler başka kötüler başka Razz İşallah Cennet Hepimize acık saten Degerlendirirsek ordan gireriz Ama yok degerlendiremessek Crying or Very sad Tabiki korkmalıyız.

Şöyle güzel sözler var,

Ya Rabbi! Biz dünyada güneşin sıcağına dayanamazken cehennemin hararetine nasıl dayanalım?

Ömer B Abdülaziz

Cennette öyle köşkler vardır ki, içindeki dışındakini, dışındaki içindekini görür

Hz. Muhammed (S.a.v)

AMİN Wink
Mesaj22.06.2009, 12:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

"NAMAZ YOLDA KOMAZ" DERLER..
Mesaj22.06.2009, 13:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

tek-turkiyem yazmış:
htlmkodes yazmış:

Şöyle güzel sözler var,

Ömer B Abdülaziz

Hz. Muhammed (S.a.v)

AMİN Wink

AMINN AMIN
Mesaj22.06.2009, 13:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

tek-turkiyem yazmış:
"NAMAZ YOLDA KOMAZ" DERLER..

Çok Dogru Kardeşim
Mesaj22.06.2009, 15:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

O kadar aciziz ki bir gerçek müslümanım diyen birinin Kur'an'ı Kerim'den başka anayasayı kabul ediyorum demesinin şirke girdiğini,bir müslümanın hak olan tek yönetim biçiminin şeriat olduğunu demokratik yönetimi kabul ediyorum diyen sağdan sola tüm partilerin o yönetimde oy kullananların hepsinin kafir olduğunu bilmiyoruz.
Mesaj23.06.2009, 13:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

reklamanager yazmış:
O kadar aciziz ki bir gerçek müslümanım diyen birinin Kur'an'ı Kerim'den başka anayasayı kabul ediyorum demesinin şirke girdiğini,bir müslümanın hak olan tek yönetim biçiminin şeriat olduğunu demokratik yönetimi kabul ediyorum diyen sağdan sola tüm partilerin o yönetimde oy kullananların hepsinin kafir olduğunu bilmiyoruz.

Haklısın Kardeş
Mesaj24.06.2009, 17:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

tek-turkiyem yazmış:
çok güzel olmuş sağolun Wink

Rica Ederim
Mesaj27.06.2009, 08:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bilgisizlik, gerçeği tanımama. İslâm, tam bir aydınlık ve bilgi devri olduğu için, Arabistan'da İslâmiyet'in yayılmasından önceki devre, daha dar anlamı ile Hz. İsa'dan sonra peygamberimizin gelmesine kadar geçen zamana "cahiliyye" devri adı verilmiştir.

Cahiliye Doneminden 1 Farkımız Yok Artık

Mesaj27.06.2009, 08:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tek kelime tşkler Wink
Mesaj27.06.2009, 08:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:

cehennem ateşi dünyadakı ateşten 7 kat fazladır
bugune kadar yaptıklarımızın muhasebesini yapıp 10 dk sonra ölecegimizin
garantisi bile yok bundan sonrasını iyi değerlendirmeye çalışılmalıdır
Mesaj27.06.2009, 08:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Allah hepimizi ıslah eylesin.
Önceki mesajları göster: