Yazar |
Mesaj |
-

ahmnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.07.2009, 16:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi nasıl? ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

vitaminliforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

ahmnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.07.2009, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vitaminliforum yazmış: Ana Sayfa Boş , Sol Taraf Boş az da olsa görsellik var... başlık resmi görsel olabilir  başarılar
Sitemi biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum.Daha yeni içerikler ekliyeceğim.Yinede değerlendirmen için tşk. ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

vitaminliforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.07.2009, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ahmnet yazmış: vitaminliforum yazmış: Ana Sayfa Boş , Sol Taraf Boş az da olsa görsellik var... başlık resmi görsel olabilir  başarılar
Sitemi biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum.Daha yeni içerikler ekliyeceğim.Yinede değerlendirmen için tşk. Rica ederim böyle yapacağına free css denesen daha iyi  ______________
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=112228 >>>>>> Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz | Seni de Bekleriz!!!!
|
|
↑
|
|
 |
-

ahmnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.07.2009, 09:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vitaminliforum yazmış: ahmnet yazmış: vitaminliforum yazmış: Ana Sayfa Boş , Sol Taraf Boş az da olsa görsellik var... başlık resmi görsel olabilir  başarılar
Sitemi biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum.Daha yeni içerikler ekliyeceğim.Yinede değerlendirmen için tşk. Rica ederim böyle yapacağına free css denesen daha iyi
Ben free css'yi pek sevmiyorum. ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

kaidem
Uzman Üye
|
05.07.2009, 09:29 (UTC) Mesaj konusu: selam |
|
|
Başta biraz Hf tasarımına benzettim ama içerik ve menü dizimi bakımından diğerlerinden hemen ayrılabiliyor... Güzel site google amca cok sevecek bu siteyi  |
|
↑
|
|
 |
-

ahmnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.07.2009, 10:13 (UTC) Mesaj konusu: Re: selam |
|
|
kaidem yazmış: Başta biraz Hf tasarımına benzettim ama içerik ve menü dizimi bakımından diğerlerinden hemen ayrılabiliyor... Güzel site google amca cok sevecek bu siteyi
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

ahmnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.07.2009, 10:57 (UTC) Mesaj konusu: |