| Yazar |
Mesaj |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
13.08.2009, 15:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar,sizin asıl istediğiniz şey nedir?
Siz forumlardaki gibi foruma üye olmayanların ne başlıkları nede linkleri görmelerini engelliyorlar ya o türde bir şey mi istemektesiniz?
İstemiyorsanız benim size yolladım kodu deneyin.Register.php linkini Kayıt Olma linkine ayaların olur.Ama linkleri gizleme vs. istiyorsanız verdiğim kod işe yaramaz...  ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

dibatasarim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.08.2009, 15:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sayfa içerigini gizlemek istiyoruz |
|
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
13.08.2009, 21:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dibatasarim yazmış: sayfa içerigini gizlemek istiyoruz ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
↑
|
|
 |
-

adayagmuru
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.08.2009, 21:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Buldum Sanırım Biraz Reklam olcak ama işiniz qörülsün Googleye site araçları yaz ora siteye üyelik sistemi koyma var işini qörür çalısıyor iyi günler______________
|
|
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
13.08.2009, 21:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
adayagmuru yazmış: Ben Buldum Sanırım Biraz Reklam olcak ama işiniz qörülsün Googleye site araçları yaz ora siteye üyelik sistemi koyma var işini qörür çalısıyor iyi günler
yanlış anlamışsınız beni sitemde üyelik sistemi var ben sayfalarımın içeriğini gizleemek istiyorum sadece üyelerin görmesini istiyorum  ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
|
↑
|
|
 |
-

tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
13.08.2009, 21:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
üyelık sıstemını aktıf edınce sayfalarımı değiştire girin ve oradan mesela ana sayfa yı secın ve secenekleri göster dıye bı buton olcak ona tıklayın sonra karsınıza secenekler cıakar o seceneklerde butun kullanıcılar göster yazıyor o secenege tıklayın ve sadece login ile giriş yapmıs kullanıcılara göster deyın ve kaydedın,diğer sayfalarınıza da aynı işlemı uygulayın.______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
13.08.2009, 22:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onuda biliorum öle yapınca üye girişi yapmayanlara o sayfanın butonu bile gözükmüyor oda hoş olmuyor ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
|
↑
|
|
 |
-

tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
13.08.2009, 22:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: onuda biliorum öle yapınca üye girişi yapmayanlara o sayfanın butonu bile gözükmüyor oda hoş olmuyor
ya sen forum ekstrasını aktıf ettınmı ?? eger aktıf ettıysen olur ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

fan-smackdown
Acemi Üye
|
14.08.2009, 03:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BEnde Üyelik Sistemi Kodu Var Ö.M Atarsanız İlgilenirim
Hemde B-s ye Bağlı Değil üYe olunca Hemen Giriş Yapılabilenden admin onayına gerek yok  |
|
|
↑
|
|
 |
-

islamanahtari
Uzman Üye
|
14.08.2009, 08:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|