Yazar |
Mesaj |
-

imagerial
Uzman Üye
|
05.10.2011, 16:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
05.10.2011, 17:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Nüfus cüzdanının 3 adet arkalı önlü fotokopisi,
-12 adet vesikalık fotoğraf
-İkametgah ilmuhaberi 2 adet fotokopisi,
-Sürücü Ehliyet belgesi,
-Sağlık raporu,
-Emniyet müdürlüğünden sicil kaydı
-Anne babadan Helallık ( Dış dünyayla bağlantılarıni koparan modlar bulunmaktadır).
Lise diploması,
-1 adet masaüstü bilgisayar,
-Sağlam bir kafa,
-Haftanın 7 günü ve 24 saati,gerektiğinde yılın 365 günü ve 52 haftası,
-Bir adet 15m2 oda,odaya yakın bir tuvalet ve her an çay demlemeye ve aperatif gıdalar hazırlamaya müsait mutfak,
-19 inch monitör,
-Hızlı bir internet bağlantısı,
-Sİzi seven kullanıcılar,
-Bir adet admin,
-Karizma...
-Şık bir imza
-Emsali görülmemiş bir avatar,
Eğer bütün bu şartları Kabul ediyorum,Moderatör olmaya hazırım diyorsanız Lütfen sıraya giriniz
İmagerial
O başlığı hatırlıyorum. Bir yorum bırakmıştım sanırım. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 05.10.2011 17:53:11 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

imanfedaisi
Uzman Üye
|
05.10.2011, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış:
Nüfus cüzdanının 3 adet arkalı önlü fotokopisi,
-12 adet vesikalık fotoğraf
-İkametgah ilmuhaberi 2 adet fotokopisi,
-Sürücü Ehliyet belgesi,
-Sağlık raporu,
-Emniyet müdürlüğünden sicil kaydı
-Anne babadan Helallık ( Dış dünyayla bağlantılarıni koparan modlar bulunmaktadır).
Lise diploması,
-1 adet masaüstü bilgisayar,
-Sağlam bir kafa,
-Haftanın 7 günü ve 24 saati,gerektiğinde yılın 365 günü ve 52 haftası,
-Bir adet 15m2 oda,odaya yakın bir tuvalet ve her an çay demlemeye ve aperatif gıdalar hazırlamaya müsait mutfak,
-19 inch monitör,
-Hızlı bir internet bağlantısı,
-Sİzi seven kullanıcılar,
-Bir adet admin,
-Karizma...
-Şık bir imza
-Emsali görülmemiş bir avatar,
Eğer bütün bu şartları Kabul ediyorum,Moderatör olmaya hazırım diyorsanız Lütfen sıraya giriniz
İmagerial
O başlığı hatırlıyorum. Bir yorum bırakmıştım sanırım.
 ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
 |
-

imagerial
Uzman Üye
|
05.10.2011, 18:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@ua1905ua
Sen bunların hepsini yollayarak Moderator Görevine sahip olduysan hemen hazırlıyorum verdiğin listeyi
Evet bugün tekrar bir göz attım yorumunu gördüm o site silinmese iyiydi.______________  |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
05.10.2011, 18:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ee ne yapalım istediler bizde verdik.
Aslında yanlış siteyle mesaj iletim. Webaskerle iletecektim.
______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

energy26
Uzman Üye
|
05.10.2011, 20:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
05.10.2011, 20:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Semih ehh işte..
Pasaportuma bile el konuldu.  ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 05.10.2011 20:43:24 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

energy26
Uzman Üye
|
05.10.2011, 21:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: Semih ehh işte..
Pasaportuma bile el konuldu. |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
06.10.2011, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne yapalim gereken neyse katlaniyoruz. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

tevhidforum
Uzman Üye
|
06.10.2011, 18:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
NE SÜPER DİYOLOGLAR BUNLAR YA  BUNLAR GERÇEK Mİ YOKSA HAYAL GÜCÜ MÜ ______________  ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
 |
|
↑
|
|
 |
-

neserforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.10.2011, 19:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
06.10.2011, 20:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imagerial yazmış: @ua1905ua
Sen bunların hepsini yollayarak Moderator Görevine sahip olduysan hemen hazırlıyorum verdiğin listeyi
Evet bugün tekrar bir göz attım yorumunu gördüm o site silinmese iyiydi.
Cevap Vermiştim fakat
Söylemeyi unutuğum birşey daha var.
Kan grubumu bile sordular.
Tün ihtimalere karşi kuvvetimi ölcmek icin -->
İşkenceden bile gecirdirdiler
Parmak izime kadar aldılar. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 06.10.2011 20:57:01 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
07.10.2011, 11:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenerlininsitesi yazmış: lütfen arkadaşlar olayı sohbet ortamına çevirmeyin
Sohpet ortamına çevirmiyoruz zaten , kendimize özgün yorum yapıyoruz .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
 |
|
↑
|
|
 |
-

neserforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.10.2011, 11:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kullanıcı: Abi Haberleri Nerde Paylaşıyoruz?
Moderatör: Haber Bölümünde Üstte (Linki Verir)
Kullanıcı Gider Konuyu Serbest Bölgede Paylaşır.
Moderatör: Ben Size Linki Verdiğim Halde Neden Serbest Bölgede Konuyu Açıyorsunuz?
Kullanıcı: Yaw Abi Oraya Pek Kimse Bakmıyor Benim Palaştığım Haberde Önemli Herkesin Görmesi Gerekiyor Herkes Serbest Bölgede Oluyor Ehuehuehu
Moderatör: 1 Ay Banned! ______________ Reklam Fiyatlarımız'da İndirim Var Sakın Kaçırma Hemen Tıkla
  |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
07.10.2011, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kullanici : Sitemi silmek istiyorum yardimci olurmusunuz
Moderatör : ayarlardan sitenizi sile bilirsiniz. yada direk support adresimize mail ata bilirsiniz.
Kullanici : Tamam Fakat Tekrar acmak istiyorum.
Moderatör : Ozaman sitenizi silmegin sag üst kösede x isareti var tiklayin ve cikin.
Kullanici : Ben Siteme giriş yapınca açılsın istiyorum çıkış yapınca sitemin silinmesini istiyorum. Bu en dogal hakkim degilmi.!
Moderatör En dogal hakkinizdi evet, fakat o hakki elinizden aliyorum. Siteniz acilmamak üzere silinmistir.
Devami gelecek.By ua1905ua@ ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 07.10.2011 12:29:38 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
|