Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj02.03.2009, 16:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar Neden Takas Ediyosunuzki Kendi Emeğinizle Bir Site Yapın.O Siteden Daha Güzelini Yaparsınız B elki.O Kadar CSS TASARIMI VEREN siteler var.

Emeksiz Neyin Tadı Çıkatki...

Tavsiyem Kendi Sitenizi Kendiniz Kurun Ve Yükseltin.
Mesaj02.03.2009, 16:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

tmm siz beğenmeyin ama bu cevap yazanlar 2 ay sonra tekrar isteyecekler çünkü harika yapacağım tamam takas yapmıyorum bu katılıyorum diye cevap yazanlar görür sonra göreceksiniz sakın bana ver diye cevap yazmayın 2 ay sonra hepiniz göreceksiniz
Mesaj02.03.2009, 16:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

matematikcimm yazmış:
tmm siz beğenmeyin ama bu cevap yazanlar 2 ay sonra tekrar isteyecekler çünkü harika yapacağım tamam takas yapmıyorum bu katılıyorum diye cevap yazanlar görür sonra göreceksiniz sakın bana ver diye cevap yazmayın 2 ay sonra hepiniz göreceksiniz

Arkadaşım Emeksiz HiçBir Şeyin Tadı Olmaz.İstersen Dünyaını En İyi Sitesini Yap Yinede İstemem Çünkü Kendin Yapmadıktan Sonra Her Şey Yalan...Bunu Bil.

+ Senin Sitene Kimse Kalmadı.Emin Ol Bs Kullanıcıları Uğraşsa Senin Matematickim OyunCity Daha Güzel Site Yaparlar....

Başarılar Dilerim.
Mesaj02.03.2009, 17:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

matematikcimm yazmış:

emin ol 2 ay sonra turksearch senin sitenin 10 katı da güzeli olur ok

Mesaj02.03.2009, 17:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

2 Ay Sonra Bakacağım Laughing
Mesaj02.03.2009, 17:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

nmicngames yazmış:
matematikcimm yazmış:

Arkadaşım Emeksiz HiçBir Şeyin Tadı Olmaz.İstersen Dünyaını En İyi Sitesini Yap Yinede İstemem Çünkü Kendin Yapmadıktan Sonra Her Şey Yalan...Bunu Bil.

+ Senin Sitene Kimse Kalmadı.Emin Ol Bs Kullanıcıları Uğraşsa Senin Matematickim OyunCity Daha Güzel Site Yaparlar....

Başarılar Dilerim.
sana bişey diyen varmı ne karışıyon
Mesaj03.03.2009, 12:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

bence bişe etmez çünkü heşreyi çok basit yapa bilene göre ben yapama o ayrı Smile
Mesaj03.03.2009, 13:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

yaaa sanane yaa defol git sana ne oluyo vermiyom dedim tarih al tam 2 ay sonra gel