Merhaba arkadaşlar ben wm işine burada başladım yaklaşık 2,5 sene önce o zamanlar 1 sene öncesine kadar forumda hayat vardı sürekli bilgi ve muhabbet vardı
ama bu gün girdim ki kimse kalmamış eskilerden
nerde bu millet
ücretliye geçenlerde arada bir uğrasın forumada yeni wm lar birşeyler öğrensin ______________ @tr.gg dısı link yasak
Bir çok kişi .com'a geçtiler ama yaz gelsin o zaman görün siz bu forumu dolup taşacak tekrardan ben buna inanıyorum.
tabikide herkesin katilmasina gerek duymuyorum,yanliz eğer ben yaniliyorsam bende .com veya .net'e geçebilirim ama çok kucuk bir ihtimal yani kesin konuşmak gibi olmasin.
Bir çok kişi .com'a geçtiler ama yaz gelsin o zaman görün siz bu forumu dolup taşacak tekrardan ben buna inanıyorum.
tabikide herkesin katilmasina gerek duymuyorum,yanliz eğer ben yaniliyorsam bende .com veya .net'e geçebilirim ama çok kucuk bir ihtimal yani kesin konuşmak gibi olmasin.
tabiki yani artık herkes saçma saçma siteler açıyor nerdeyse 2 milyon kadar üyeleri var ama 1 milyonu açılmış bir daha girilmemiş. vede ilk bu bedava sitem kullanıcılarının en az 6 bin tane mesajları var geçenlerde eski mesajlara baktım adamda 6 bin mesaj vardı moderatörde bile o kadar yok. ______________ http://donanimhaber.10tl.net/
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.