Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj21.08.2014, 18:36 (UTC)    
Mesaj konusu: Admin Tarık ile Keyifli Bir Röportaj

Webme Firmasının Türkiye Yetkilisi Tarık Beyle röportaj yaptık. Kendilerine sitemde ve burada paylaşacağımı söyleyip onayı almış bulunmaktayım.



Merhabalar Tarık Bey sizinle röportaj yapmak gerçekten gurur verici. Projeme yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.Hemen sorulara geçiyorum.

Siz geldikten sonra muazzam değişimler oldu bedava-sitem'de. Acaba yakında gerçekleştirilecek projeniz (projeler) var mı ?

bedava-sitem.com kurulduğu yıldan 2012 senesine kadar başladığı şekilde devam etti. Belki bu zaman zarfında çok büyük ilerlemeler sağlayamadı ama 2012 yılında yeni kurulan kadroda bunu açığımızı kapatmaya karar verdi. Bunda sadece benim payım yok elbette. En büyük pay Benjamin Lochmann ve Almanya'da ekibe ait diyebilirim. Ayrıca moderatör arkadaş ve fikirlerini beyan eden bazı kullanıcıların önerilerini de dikkate almak bize daha fazla yardımcı oldu diyebilirim.
Yakın zamanda çok güzel planlar var elbette bedava-sitem üzerinde ama bunları henüz açıklamak için çok erken diyebilirim.




Her bedava-sitem kullanıcısı yöneticisinin hobilerini , hangi takım tuttuğunu , ne tür müzikler dinlediğini ve hayat felsefesini merak eder. Sorun olmaz ise açıklayabilir misiniz ?

Benim hobilerimin başında bilgisyar, internet ve işim geliyor. Tabi bu benim günlük iş hayatımda hoşlandığım şeyler. Tatilde ise bol bol seyahat etmeyi ve ailemle vakit geçirmeyi seviyorum.
Koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğumu söyleyebilirim ve bunu bilmek beni hep mutlu etmiştir. Zira yenildiğimiz maçlarda bile deplasmanda bayraklarla sokakta gezen bir yapıya sahibim.
Müzik konusunda ruh haline göre değişkenlik yaşarım. Yabancı müzik alanında house ve electro'yu çok severim. Ofiste ise ağırlık olarak chillout veya smooth jazz. Her ne kadar bu terimler çoğumuza yabancı olsa da ben son derece zevk alıyorum. Arada ise Türk Pop dinlerim.
Yapı itibariyle sakin ve değişkenliği pek sevmem ama teknolojik anlamda herşeyin en iyisini kullanmayı severim. Burada biraz tezatlık var sanki ama bu galiba biraz IQ ile EQ'nun ortak yapısıyla alakalı



-


Sakıncası yok ise bedava-sitem Türkiye sorumlusu olduktan sonraki süreci bizimle paylaşabilir misiniz ?

Göreve ilk başladığımda, kullanıcıların biraz "yeniliğe aç" olduklarını farkettim. İlk işim bazı şeyleri değiştirmek oldu. İlk olarak baskıcı moderatör kadrosunu değiştirmek oldu. Kullanıcılar sürekli olarak sayfalarının kapatılmasıyla veya forumdan uzaklaştırılmakla tehdit edilmişler. Oysa kullanıcılar olmazsa bedava-sitem de olmaz. Burası insanların zihnini ve hayal gücünü hayata geçirdikleri yer. Hayallere sınır koymak olmaz. Elbette bazı durumlar suistismal ediliyor ve o zaman müdahalede etmek zorunda kalıyorum ama genelde insanların özgürce düşüncelerini canlandırdığı yeri serbest bırakmak istiyorum.
Buranın bu denli güzelleşmesinde Benjamin Lochmann ve ekip arkadaşlarının payının büyük olduğunu söylemek isterim.


-


Hangi tür davranışlar sizin takdirinizi alır & almaz ? Soruyu açarsak örneğin dürüst insanı severim gibi.

Dürüstlüğü herkes sever.. Burada bazı arkadaşlar, diğer kullanıcıların izni olmadan tasarımlarını kopyalayıp kullanmakta. Bu durum gerçekten hiç hoş değil. Başkası günlerce uğraşırken, diğerleri çok kısa bir sürede kopyalayıp kullanıyor. Buna ben kesinlikle müsamaha göstermiyorum mesela. Sayfasını açılmasını isteyen öncelikle orjinal sahibine başvurmak zorun.
Kısacası hırsızlık yapanlardan hiç hoşlanmıyorum.



-


Yapmaktan keyif aldığınız şeyler var mı ? Var ise neler ?

Bu konu çok kapsamlı. Biraz daha açılmasında fayda var.

-

Son soru olarak buradan bedava-sitem kullanıcılarına söyleyecek bir tavsiyeniz var mı ?

Bizi takipte kalmalarını söylemek isterim. Zira yakın zamanda yeni projelerimiz var ve unutmasınlar ki, ülkemizde birçok ünlü tasarımcı aramızdan çıktı ve CHIP gibi dergilerde bunları gördük. Eğer bu alanda kariyer yapmak isteyen var ise burası kendilerini geliştirmek için kullanılan en uygun platformlardan. O yüzden bizimle birlikte olanlar hayatta iyi yerlere gelebilirler.

Unutmasınlar ki, burası onlarla güzel.
Mesaj22.08.2014, 05:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

İyi düşünmüşsün İbrahim kardeşim gerçekten çok güzel bir röportaj olmuş Razz
______________
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Mesaj22.08.2014, 09:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

agasu06 yazmış:
İyi düşünmüşsün İbrahim kardeşim gerçekten çok güzel bir röportaj olmuş Razz

Evet bence de güzel oldu. Şansımızı deneyelim dedik sağolsun Tarık bey yardımcı oldu. Smile
Mesaj23.08.2014, 03:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başarılı kardeşim emeğine sağlık, teşekkürler.
______________

Mesaj26.08.2014, 19:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok teşekkürler İbrahim Abi. Smile Benim adım da İbrahim bu arada.. Razz
Adminimizi böylece biraz daha tanıdık. Bir de fotoğrafını görseydik değerli yöneticimizin... Laughing

______________
Mesaj26.08.2014, 22:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

@derincizgi
Ben teşekkür ederim Smile
@oyunoynamakicinelele
Bende sana teşekkür ederim adaş Smile Fotoğraf aklıma gelmemişti doğrusu Rolling Eyes
Mesaj08.09.2014, 16:35 (UTC)    
Mesaj konusu: -

Güzel olmuş , tebrikler .
______________
Bilim Dünyasi değişen ve ilerleyen,öğretilmeyen bir dünya haline gelemez...
Mesaj08.09.2014, 16:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler iyi bir çalışma oldu evet .Smile
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu