Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj22.08.2008, 19:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Elvan Neden Böyle Şaşırdı!


Arrow
2008 Pekin Olimpiyatları'nda milli atlet Elvan Abeylegesse, bayanlar 5 bin metre finalinde ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
10 bin metrede ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi olan Elvan, bugün de 5 bin metrede Etiyopyalı Dibaba'nın ardından ikinci olarak olimpiyat oyunlarındaki ikinci gümüş madalyasını elde etti.

Koşunun ardından büyük sevinç yaşayan Elvan, Türk bayrığıyla tur atmak için tribünleri yöneldi. Tribünlerden, kenarda bulunan yetkililerden bayrak istedi ama Türk bayrağı bulunamadı.

Bunun üzerine Elvan'ın sevinci yarım kaldı ve tur atmadan, tribünlerine göğsünü gererek, Türk bayrağını gösteremeden soyunma odasına gitmek zorunda kaldı.

BAYRAK KRİZİNİN PERDE ARKASI!

İkinci olarak gümüş madalya kazanan Elvan Abeylegesse'ye statta tur atması için Türk bayrağı vermek isteyen Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Nihat Doker, stat görevlileriyle tartıştıktan sonra kısa bir süre gözaltına alındı. Elvan Abeylegesse'ye Türk bayrağını verebilmek için basın mensuplarının bulunduğu tribüne doğru yönelen ve bu sırada boynundaki akredite kartını düşüren Nihat Doker, görevlilerle yaşadığı tartışmadan sonra güvenlik güçleri tarafından tribün dışına çıkarıldı. Bir süre gözaltında tutulan Doker, madalya töreni öncesinde serbest bırakıldı.

Elvan tarihe geçti!


Wink
Mesaj22.08.2008, 19:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Pekin 2008 de sadece 1 altın madalyamız var.Ancak çin'in 24 tane
Mesaj22.08.2008, 19:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba

Açılan başlıklara saygı ve forum kirliliğini önlemek için.
lütden burdan devam edin.
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=44857

aynı başlığın ikinci defa açılmasına luzum yok

iyi eğlenceler

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu