BedavaSitem De XML uzantısı Upload edilsin |
KESİNLİKLE EVET |
|
[ 21 ] |
KESİNLİKLE GEREKSİZ |
|
[ 2 ] |
|
Toplam Oylar : 23 |
|
Yazar |
Mesaj |
-

tevhid-imucadele
Acemi Üye
|
19.04.2009, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: XML upload etme ! |
|
|
bedava sitem her yönüyle süper ama bazı eksiklikler var bunlardan birisi google 'a site haritası göndermek . önemli olarak görülmesede bir çok sayfası olan sitelerin hitlerinin artması için çok önemli bence . Nasıl ki bedavasitemde resim upload edebiliyorsak sadece xml uzantılı dosyada uplad edebilmeliyiz bence eğer böyle birşey olursa bedava sitemin ücretli hostlardan hiçbir farkı kalmaz ve mükemmel OLUR diye düşünüyorum .....______________  |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim61
Uzman Üye
|
19.04.2009, 19:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim öyleyse sende başka sitelerden site map yap istersen ben sana yapayım!______________
Ethical Hacker Professional Web Designer |
|
↑
|
|
 |
-

tevhid-imucadele
Acemi Üye
|
19.04.2009, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
demek istediğim sitemap yapmak değil onu yapan bir sürü site var benim dediğim o yaptığın sitemap ı google a göndermek .. umarım anlasıldı______________  |
|
↑
|
|
 |
-

tevhid-imucadele
Acemi Üye
|
19.04.2009, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
google nin bi sayfayı dizine eklemesi aylar alıyor bu şekilde anında dizine eklenmiş olcak.... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim61
Uzman Üye
|
19.04.2009, 19:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet anladım kardeşim doğru diyorsun bencede bu konuya deyinilmesi gerekiyor lütfen yetkili kişiler ilgilensin örn: Ben bi site içi arama motoru yaptım googledan hala tüm sayfalarım indexlenmediği için arama motorum çalışmıyor :S______________
|
↑
|
|
 |
-

tevhid-imucadele
Acemi Üye
|
19.04.2009, 19:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
google baya sayfamı dizine eklemiştikiii bedava sitemede sorun olunca yarısı gitti keşke sitemap eklesek manyak olur ama______________  |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim61
Uzman Üye
|
19.04.2009, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
19.04.2009, 19:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: En azindan belirli formatlardaki baska dosyalarin yüklenebilmesi, SWF gibi...
Bedava-Sitem önerilerden bu öneriyide ön plana almış. Yani demek oluyor ki, bu öneride olabilir.
Tabii içinde XML olur mu olmaz mı merak konusu.. |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim61
Uzman Üye
|
19.04.2009, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: Alıntı: En azindan belirli formatlardaki baska dosyalarin yüklenebilmesi, SWF gibi...
Bedava-Sitem önerilerden bu öneriyide ön plana almış. Yani demek oluyor ki, bu öneride olabilir.
Tabii içinde XML olur mu olmaz mı merak konusu.. |
|
↑
|
|
 |
-

tevhid-imucadele
Acemi Üye
|
19.04.2009, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
swf gibi uzantıları başka sitelere upload ederek halledebiliyoruz ama googlemap işini halledemiyoruz illaki sitenin içinde olmak zorunda ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

islamanahtari
Uzman Üye
|
20.04.2009, 13:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olması gereken en önemli konulardan biridir  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim61
Uzman Üye
|
20.04.2009, 13:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

islamanahtari
Uzman Üye
|
20.04.2009, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tevhid-imucadele yazmış: google baya sayfamı dizine eklemiştikiii bedava sitemede sorun olunca yarısı gitti keşke sitemap eklesek manyak olur ama
arkadaşım sayfaların googledan 404 bulunamadı hatası veriyorsa google site araçlarına gir ayarlar kısmında tarama hızı var onu ayarla benım 79 sayfam gitmişti hızını artırdım oooooo 2 günde 4 sayfa kaldı  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim61
Uzman Üye
|
20.04.2009, 14:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim ama sonuçta yine bekliyorsun! Ama site map yüklediğin anda o anda indexleniyorsun! Ve bu XML sadece bir yerde gerekmiyor her yerde gerekiyor!______________
|
↑
|
|
 |
-

islamanahtari
Uzman Üye
|
20.04.2009, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim61 yazmış: Kardeşim ama sonuçta yine bekliyorsun! Ama site map yüklediğin anda o anda indexleniyorsun! Ve bu XML sadece bir yerde gerekmiyor her yerde gerekiyor!
arkadaşta başlıkta xml upload edebilme önerisi yapmış  ______________  |
|
↑
|
|
 |
|