Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj11.08.2008, 16:05 (UTC)    
Mesaj konusu: Free Template Sorunu ?

Arkadaşlar Şimdi Reklam Amacı Kesinlikle Yoktur http://sizin-siteniz.tr.gg/ Siteye Girin

Exporlerde Her Şey Düzgün Yerli Yerinde Ama Mozillada Değil

Mozillaya Göre Nası Düzenleceğim

Sorun :

Üst Menü Mozillla Firefoxta ßiraz Sağa Kaymış Ne Yapaßilirim Düzelmesi İçin ?

______________
Mesaj11.08.2008, 16:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşım bütün tarayıcılarda site ortlama kodunu kullan: Laughing

TASARIM ÜSTÜNE :

<div align="center"><table border="0" width="70%"><tr><td>

TASARIM ALTINA :

</td></tr></table></div>
______________
Mesaj11.08.2008, 16:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

reklamedin yazmış:
Arkadaşım bütün tarayıcılarda site ortlama kodunu kullan: Laughing

TASARIM ÜSTÜNE :

<div align="center"><table border="0" width="70%"><tr><td>

TASARIM ALTINA :

</td></tr></table></div>


Denedim Ama Olmadı Yine Aynı Sorun Oldu Sadece Site Ortalandı ßenim Sorunum Şu Siteme ßir İnternet Exporlerle ßirde Mozilla Firefoxla Girin Aradaki Fark ßelli Oluyor ßen Exporlerdeki gibi İstiyorum

ßu Şekil Olsun İstiyorum


______________
Mesaj11.08.2008, 16:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

optimize sorunları olacaktır.yani farklı tarayıcılar ve monitörlerden sitenizin görüntüsü farklı olur.
sorunu en aza indirmek için java-java script ... kodlarından mümkün olduğunca sitenizde yer vermemek ve tasarımınızı sadeleştirmek(basit) gerekiyor
______________
+Css Şablon Çözümleri+Site İçi Arama Motoru+Soldaki Menüyü Sağ Kısma da Ekle
+Butona(Menü' ye)Resim Ekle +Polldady' den Anket+Editör nasıl kullanılır?+Formata Son
+Güvenilir Sayaç+Ücretsiz Toplist Kur+Resimin Köşelerini Yuvarla+Web Yönetici Araçları+Css Desing Temel Anlatım
Mesaj11.08.2008, 16:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

turkmayasi yazmış:
optimize sorunları olacaktır.yani farklı tarayıcılar ve monitörlerden sitenizin görüntüsü farklı olur.
sorunu en aza indirmek için java-java script ... kodlarından mümkün olduğunca sitenizde yer vermemek ve tasarımınızı sadeleştirmek(basit) gerekiyor


Teşekkürler Wink
______________
Mesaj12.08.2008, 12:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Peki Arkadaşlar Farklı ßir Template Uyguladım Ama ßu Seferde ßaşlık Resmi

Aşağıya Kaydı Nasıl Düzelteßilirim Örnek Olarak

Arrow http://sizin-siteniz.tr.gg/a.htm ßir ßuraya Girin

Arrow http://www.free-css-templates.com/preview/SunRise/ ßirde ßuraya
Wink

Sorunu Anlayacaksınız

______________
Mesaj12.08.2008, 12:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başlık Resminiz Gayet Normal ( IE7 ) Laughing
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj12.08.2008, 12:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

ironarchives yazmış:
Başlık Resminiz Gayet Normal ( IE7 ) Laughing


Sevgili İronarchives Normal Diil O Verdigim 2. Adresteki İle Arasında Fark Var İE7

İlede ßaktım ßenim Sitemdeki Normal Diil Wink

______________
Mesaj12.08.2008, 12:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bedava-Sitem ' in Reklamı Bunu Bu Hale Getiriyor Olmasın Wink
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj12.08.2008, 12:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

ironarchives yazmış:
Bedava-Sitem ' in Reklamı Bunu Bu Hale Getiriyor Olmasın Wink


Razz Evet ßende Öyle Düşünüyordum Ama Değilmiş Sorunu Halleddim Yardım İçin

Soğol C-aptain Kankam Olur Razz Kendiside ßu Tasarımı Kullanıyor ßirde Onun

Sitesine Göz Attım ßaşlık Resiminin Yanında Çizgili ßirşey Vardı Onu Kaldırınca

Sorun Halloldu Teşekkürler Konu Kilitleneßilir Wink

______________
Mesaj12.08.2008, 13:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Rica Ederim..

Sorunun Çözülmesine Sevindim Laughing
______________
www.ironarchives.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu