Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj11.08.2008, 19:49 (UTC)    
Mesaj konusu: html kod koymak için...

arkadaşlar html kodu koymak için bi kod varmış linkini yada kodunu buraya yazarmısınız?Araştırdım Ama Bulamadım...
Mesaj11.08.2008, 20:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

yardım eden yoqmu :S
Mesaj12.08.2008, 09:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar acil yardım edin kod lazım bana lütfen :S
Mesaj12.08.2008, 09:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

kod önizlemek mi istiyorsunuz
daha açık yazar mısınız

Kod:

<table style="border-right: rgb(149,148,146) 1px solid; border-top: rgb(149,148,146) 1px solid; background: rgb(235,235,234) 0% 50%; border-left: rgb(149,148,146) 1px solid; width: 600px; border-bottom: rgb(149,148,146) 1px solid; moz-background-clip: -moz-initial; moz-background-origin: -moz-initial; moz-background-inline-policy: -moz-initial">
    <tbody>
        <tr>
            <td valign="top">
            <form method="post" name="form1">
                <textarea style="border-right: rgb(185,184,182) 1px solid; padding-right: 5px; border-top: rgb(185,184,182) 1px solid; padding-left: 5px; padding-bottom: 5px; border-left: rgb(185,184,182) 1px solid; width: 300px; padding-top: 5px; border-bottom: rgb(185,184,182) 1px solid; height: 300px" onclick="focus(this.code)" name="code">HTML KODLARINI DENEMEK İ&Ccedil;İN KODLARI BURAYA KOPYALA/YAPIŞTIR METODUYLA KODLARIN &Ouml;N İZLEMESİNİ YAPABİLİRSİNİZ...                  </textarea>
            </form>
            </td>
            <td valign="top"><iframe style="border-right: rgb(185,184,182) 1px solid; border-top: rgb(185,184,182) 1px solid; background: rgb(255,255,255) 0% 50%; border-left: rgb(185,184,182) 1px solid; width: 300px; border-bottom: rgb(185,184,182) 1px solid; height: 300px; moz-background-clip: -moz-initial; moz-background-origin: -moz-initial; moz-background-inline-policy: -moz-initial" name="preview" src="about:blank" frameborder="0"></iframe></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<button onclick="preview.document.write (document.getElementsByTagName ('TEXTAREA')[0].value); preview.document.close(); preview.focus()">&Ouml;N İZLE</button><button onclick="window.document.form1.code.value='';preview.document.write (document.getElementsByTagName ('TEXTAREA')[0].value); preview.document.close(); preview.focus()">TEMİZLE</button><button onclick="window.location.href=window.location.href">YENİLE</button></div>
<p>&nbsp;</p>
Mesaj12.08.2008, 09:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş bu html deneme alanının kodu benim istediğim hani kendi sitende kod yayınlarsın ya onun için kutuya konuluyo kod o kodu araştırdım bulamadım konu açtım işte kodun olduğu linki verebilirmisin yada kodu buraya eklermisin?
Mesaj12.08.2008, 09:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<textarea>EKLEMEK İSTEDİGİNİZ HTML KODU </textarea>
Mesaj12.08.2008, 09:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkürler turkmayasi Very Happy
Mesaj12.08.2008, 09:47 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: html kod koymak için...

[kodu koymak için bi kod varmış linkini yada kodunu buraya yazarmısınız?Araştırdım Ama Bulamadım...[/quote] Cool Idea Crying or Very sad
Mesaj12.08.2008, 11:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

bide şunu dene

Kod:
<p align="center"><textarea rows="4" cols="25" name="A"> BURAYA KODU YAZIN</textarea></p>


burada bulunan p aling= kalıbı kutunun pozisyonunu gösterir
"center" Arrow orta

"left" Arrow sol

"right" Arrow sağ


umarım yardımcı olmuşumdur
______________
Mesaj12.08.2008, 13:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

inanmedya yazmış:
bide şunu dene

Kod:
<p align="center"><textarea rows="4" cols="25" name="A"> BURAYA KODU YAZIN</textarea></p>


burada bulunan p aling= kalıbı kutunun pozisyonunu gösterir
"center" Arrow orta

"left" Arrow sol

"right" Arrow sağ


umarım yardımcı olmuşumdur


p kodu tasarımı bozabilir bazı durumlarda

eğer sola veya sğa yaslamak istiosanız p kullanın da
ortalıcaksanız

<center></center>

kullanın
______________


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu