Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj20.03.2013, 16:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

orneksiteleryaristiriyor yazmış:
Hayda yanlış sitedeymişim tüh deşifre oldum Very Happy

yarışmayı düzenleyen ana siteyi bulduk sayemde Mr. Green Mr. Green
Mesaj20.03.2013, 16:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

@gececi40 merhaba, nasılsınız? Rolling Eyes

Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
Mesaj20.03.2013, 16:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

@gececi40 ? Mr. Green
Mesaj20.03.2013, 16:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

liseogrencisi2 yazmış:
aktif-dost yazmış:
biryaziatolyesi yazmış:
Günaydın arkadaşlar. Bir profil resmi için tartışmayın isteyen istediğini koyar profil resmine. Sonuçta bir kullanıcıyı temsil eden bir amblem bu. Şahsen ceptelden girdiğim için pek anlamadım ama aktif-dost "bence" profil resmin güzel fakat değişik bir stil olduğu için göze hitap etmiyor gibi. Anladığım kadarı ile bir beyin yapmaya çalışmışsın. Mantıklı bir çalışma olmuş. Ama biraz daha geliştirebilirsin. Yeter bu kadar çenem düştü. Yolculuk yapıyorum. Yine düzceye gidiyorum Smile
Yok be abi eleştirilere aldırış etseydim ben ohooo .. Sağol yorumun için herkes emeğe saygı duysa senin gibi olurdu..

@biryaziatolyesi, benim kavga ettiğim yok,söylediğim şeyleri nasıl yorumlamış gördün mü?
@aktif-dost,dediğin laf mı aykut?eleştirilere aldırış etseydim...sanki kötü grafikersin bir işe yaramıyorsun dedim!ben fikrimi söyledim,ister aldırış et ister etme....sonuç olarak BENCE kötü olmuş! Razz

Tamam tatlı kardeşim bir şey demedim bende ben böyle şeyleri sorun etmiyorum..

- Teknik Destek Personeli
Mesaj20.03.2013, 16:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgi-pinari yazmış:

@biryaziatolyesi....
Mesaj20.03.2013, 16:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

liseogrencisi2 yazmış:
bilgi-pinari yazmış:

@biryaziatolyesi....

@gececi40 olduğunu düşünüyorum Very Happy

Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
Mesaj20.03.2013, 16:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

@biryaziatolyesi & @skmedia Wink
Mesaj20.03.2013, 16:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

gomerc yazmış:

İkisi de değil. Beni tanıyan biri. Semih abi. (tasarımcı amca) yada Onur abi.

Mesaj20.03.2013, 16:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj20.03.2013, 16:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yoktum bir bakmak için geldim ne var ne yok diye? Bu arada da aklıma bir soru takıldı. Belki aranızda bilen vardır diye sorayım dedim. Mesela Turkcell Hava Durumu paketi yaptığınızda telefonunuza mesaj geliyor. Gelen Hava Durumu diye gözüküyor ama kimsenin rehberinde hava durumu diye kayıtlı bir şey yok. Bu nasıl yapılıyor? Mesela ben birine mesaj atacağım ve karşımdaki beni rehberine kaydetmemiş. Numaramın gözükmesi yerine adımın veya başka bir şeyin gözükmesini istiyorum. Bunu nasıl yaparım? yapmak için parasal işlemler mi olması gerekli? Bu sistemin bir adı var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur. Şimdiden yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkürler. Smile
Mesaj20.03.2013, 16:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-destek-merkezim yazmış:
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yoktum bir bakmak için geldim ne var ne yok diye? Bu arada da aklıma bir soru takıldı. Belki aranızda bilen vardır diye sorayım dedim. Mesela Turkcell Hava Durumu paketi yaptığınızda telefonunuza mesaj geliyor. Gelen Hava Durumu diye gözüküyor ama kimsenin rehberinde hava durumu diye kayıtlı bir şey yok. Bu nasıl yapılıyor? Mesela ben birine mesaj atacağım ve karşımdaki beni rehberine kaydetmemiş. Numaramın gözükmesi yerine adımın veya başka bir şeyin gözükmesini istiyorum. Bunu nasıl yaparım? yapmak için parasal işlemler mi olması gerekli? Bu sistemin bir adı var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur. Şimdiden yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkürler. Smile

Bazı toplu mesaj servisleri var. Ücretli bildiğim kadarıyla. Google amcaya sor.

Mesaj20.03.2013, 17:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

beatbox-turkiye yazmış:
gomerc yazmış:

İkisi de değil. Beni tanıyan biri. Semih abi. (tasarımcı amca) yada Onur abi.

yarışma bittiğinde bu proje kimin fikri olduğu site kimin olduğu açıklanacak yarışmayı zaten uzun süre yapıcağımız için ana sitenin reklam almaması gerektiğini düşündüğümden kimliğimi ne forumda nede sitede açıklamadım. Doğru olması gerekende budur. Sadece tasarım skmedia'ya aitdir. Yarışma süresi sene sonuna kadar düşünüyoruz 3 aşama olacak. Tanıtım. Yarışma ve sonuçlar sene sonunda bu site güncellenmemek üzere Allah'a havale edilecektir Very Happy
Mesaj20.03.2013, 17:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

beatbox-turkiye yazmış:
bs-destek-merkezim yazmış:

Bazı toplu mesaj servisleri var. Ücretli bildiğim kadarıyla. Google amcaya sor.

Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun. Paralı bir servis. Genelde belli bir şirket, kurum ve kuruluş için veriliyor. Yani herkesin yapabileceği bir şey değil. Para gerekli. Bende sayende nasıl yapıldığını öğrenmiş oldum böylece. Teşekkür ederim. Wink
Mesaj20.03.2013, 17:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

hayırlı akşamlar
Mesaj20.03.2013, 17:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Herkese iyi akşamlar...

@bs-destek-merkezim
Dostum bana düşmez tabii ki fakat b-s modeli kullanmak yasak.
İzin almanı ya da kaldırmanı öneririm.
İzin aldıysan o başka (: