Günaydın arkadaşlar. Bir profil resmi için tartışmayın isteyen istediğini koyar profil resmine. Sonuçta bir kullanıcıyı temsil eden bir amblem bu. Şahsen ceptelden girdiğim için pek anlamadım ama aktif-dost "bence" profil resmin güzel fakat değişik bir stil olduğu için göze hitap etmiyor gibi. Anladığım kadarı ile bir beyin yapmaya çalışmışsın. Mantıklı bir çalışma olmuş. Ama biraz daha geliştirebilirsin. Yeter bu kadar çenem düştü. Yolculuk yapıyorum. Yine düzceye gidiyorum
Yok be abi eleştirilere aldırış etseydim ben ohooo .. Sağol yorumun için herkes emeğe saygı duysa senin gibi olurdu..
@biryaziatolyesi, benim kavga ettiğim yok,söylediğim şeyleri nasıl yorumlamış gördün mü?
@aktif-dost,dediğin laf mı aykut?eleştirilere aldırış etseydim...sanki kötü grafikersin bir işe yaramıyorsun dedim!ben fikrimi söyledim,ister aldırış et ister etme....sonuç olarak BENCE kötü olmuş!
Tamam tatlı kardeşim bir şey demedim bende ben böyle şeyleri sorun etmiyorum.. ______________ - Teknik Destek Personeli
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yoktum bir bakmak için geldim ne var ne yok diye? Bu arada da aklıma bir soru takıldı. Belki aranızda bilen vardır diye sorayım dedim. Mesela Turkcell Hava Durumu paketi yaptığınızda telefonunuza mesaj geliyor. Gelen Hava Durumu diye gözüküyor ama kimsenin rehberinde hava durumu diye kayıtlı bir şey yok. Bu nasıl yapılıyor? Mesela ben birine mesaj atacağım ve karşımdaki beni rehberine kaydetmemiş. Numaramın gözükmesi yerine adımın veya başka bir şeyin gözükmesini istiyorum. Bunu nasıl yaparım? yapmak için parasal işlemler mi olması gerekli? Bu sistemin bir adı var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur. Şimdiden yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkürler. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yoktum bir bakmak için geldim ne var ne yok diye? Bu arada da aklıma bir soru takıldı. Belki aranızda bilen vardır diye sorayım dedim. Mesela Turkcell Hava Durumu paketi yaptığınızda telefonunuza mesaj geliyor. Gelen Hava Durumu diye gözüküyor ama kimsenin rehberinde hava durumu diye kayıtlı bir şey yok. Bu nasıl yapılıyor? Mesela ben birine mesaj atacağım ve karşımdaki beni rehberine kaydetmemiş. Numaramın gözükmesi yerine adımın veya başka bir şeyin gözükmesini istiyorum. Bunu nasıl yaparım? yapmak için parasal işlemler mi olması gerekli? Bu sistemin bir adı var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur. Şimdiden yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkürler.
Bazı toplu mesaj servisleri var. Ücretli bildiğim kadarıyla. Google amcaya sor. ______________ Yardım etmeyi bil, yardım etmiş gibi görünme..!
İkisi de değil. Beni tanıyan biri. Semih abi. (tasarımcı amca) yada Onur abi.
yarışma bittiğinde bu proje kimin fikri olduğu site kimin olduğu açıklanacak yarışmayı zaten uzun süre yapıcağımız için ana sitenin reklam almaması gerektiğini düşündüğümden kimliğimi ne forumda nede sitede açıklamadım. Doğru olması gerekende budur. Sadece tasarım skmedia'ya aitdir. Yarışma süresi sene sonuna kadar düşünüyoruz 3 aşama olacak. Tanıtım. Yarışma ve sonuçlar sene sonunda bu site güncellenmemek üzere Allah'a havale edilecektir ______________ http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=225493&highlight=
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yoktum bir bakmak için geldim ne var ne yok diye? Bu arada da aklıma bir soru takıldı. Belki aranızda bilen vardır diye sorayım dedim. Mesela Turkcell Hava Durumu paketi yaptığınızda telefonunuza mesaj geliyor. Gelen Hava Durumu diye gözüküyor ama kimsenin rehberinde hava durumu diye kayıtlı bir şey yok. Bu nasıl yapılıyor? Mesela ben birine mesaj atacağım ve karşımdaki beni rehberine kaydetmemiş. Numaramın gözükmesi yerine adımın veya başka bir şeyin gözükmesini istiyorum. Bunu nasıl yaparım? yapmak için parasal işlemler mi olması gerekli? Bu sistemin bir adı var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur. Şimdiden yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkürler.
Bazı toplu mesaj servisleri var. Ücretli bildiğim kadarıyla. Google amcaya sor.
Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun. Paralı bir servis. Genelde belli bir şirket, kurum ve kuruluş için veriliyor. Yani herkesin yapabileceği bir şey değil. Para gerekli. Bende sayende nasıl yapıldığını öğrenmiş oldum böylece. Teşekkür ederim. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
@bs-destek-merkezim
Dostum bana düşmez tabii ki fakat b-s modeli kullanmak yasak.
İzin almanı ya da kaldırmanı öneririm.
İzin aldıysan o başka (: ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.