Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj13.09.2013, 20:01 (UTC)    
Mesaj konusu: Kaankart | Siteniz için Malware Kontrolü Yapın

Siteniz için Malware Kontrolü Yapın

Bilgisayar teknolojilerinin her geçen gün gelişmesiyle beraber güvenliğini tehdit eden yazılımlarda gelişimini sürdürüyor. Özellikle biz web sitesi sahipleri için malware her zaman için kabul olmuştur. Google arama motorunun web sitemizi zararlı yazılım olarak göstermesi hoş olmayan bir durumdur. Bu durumla karşı karşıya kalmamak için çeşitli önlemler alınmaktadır.

Google arama motorununun güvenli tarama aracı ile ister kendi sitenizi ister başka web sitelerini sorgulayabilir zararlı yazılım içerip içermediğini öğrenebilirsiniz.

http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=siteadresiniz
Web sitemizi sorguladıktan sonra herhangi bir malware tehlikesiyle karşı karşıya değilsek google bize gerekli sonuçları vermektedir.

Google bu araçla web sitelerini son 90 güne kadar tarar ve zararlı yazılım tespit ederse bunu bize bu araç sayesinde belirtir. Günümüzde yeni web browserler bu yazılımı içerisinde barındırıyor ve zararlı yazılım bulunduran bir web sitesini ziyaret ettiğinizde bizleri otomatik olarak uyarıyor.
______________
=> Şimdi aşağıdaki [ Link ] tıkladığınızda [ Sıkça Sorulan Sorular ] adlı alt forumumuza yöneleceksiniz ve umarım sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz.
=> http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=37


En son kaankart tarafından 08.08.2014 01:55:30 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu