Bedava siteme giriş yaptım sayfalarımı değiştire tıkladım ve yazdığım yazılar ve resimler kod haline gelmiş olduğunu gördüm nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edebilirmisiniz
En son geredeguvercinleri tarafından 12.12.2013 19:40:46 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Bu sorun sayfalarımı değiştir kısımından kopyala yapıştır yaptığınız için oluyor.
Ayrıca bu tür hataları düzeltmek için sayfada bulunan herşeyi silip teker teker yapıştırmalısınz.. Yani resimin altına yazıyı sonra sıradaki resimi yoksa bu tür hatalar ile şu neden ile kaşılaşırsınız ;
Yapıştırdığınız veya yazdığınız yazı ve resim tasarımın ekranına sığmadığı için yan tarafta taşmaların olmasında gayet normaldir. ______________ - Teknik Destek Personeli
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.