@aktif-dost Çok şükür benim keyfimde yerinde abi. Pazartesi sınav var ona çalışıyorum işte (:
@bestoftheking Hoş bulduk Adil abi (: ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Benimde pazartesi sınavım var kardeşim.
Ama içim çok rahat yüksek bir not alacağım gibi bir his var.
Hafta sonu olmasından fırsat bularak bu arada foruma 2 yeni anlatım ekledik.
Benimde pazartesi sınavım var kardeşim.
Ama içim çok rahat yüksek bir not alacağım gibi bir his var.
Hafta sonu olmasından fırsat bularak bu arada foruma 2 yeni anlatım ekledik.
Herkese iyi günler
Aramızda benim gibi meslek lisesine gidip, alan seçimi yapan arkadaşlar varsa; seçimleri ileriye dönük bir şekilde ve yapabilecekleri mesleğe göre secsinler ______________ ESKİLER İYİ TANIR.
YENİLER ÖRNEK ALIR.
Son 3 günden beri bel ağrılarımdan dolayı rahatsızım.
Buna rağmen sabah erkenden okula gidicek ve sınava giricek olmam gerçekten sinir bozucu.
Haftanın ilk gününden herkese günaydınlar. ______________ - Teknik Destek Personeli
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.