| Yazar |
Mesaj |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
15.03.2009, 15:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş resime sağ tıkla oradan özelliklere tıkla orada link var o urlsi resimin hepsini ben upload ettim yemin ederim hepsini ben yuaptım paylaştıklarımın ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
|
↑
|
|
 |
-

wofer
Aktif Üye
|
15.03.2009, 15:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
populer-mekan2 yazmış: wofer yazmış: konuyu saptırmayın
pardon.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
15.03.2009, 15:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tmm ama o başlattı  ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
|
↑
|
|
 |
-

wofer
Aktif Üye
|
15.03.2009, 15:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: tmm ama o başlattı |
|
|
↑
|
|
 |
-

mini-cafe
Uzman Üye
|
15.03.2009, 15:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Valla Bunu Bizzat Kedim Yaptm...
Recep İvedik Şişman Olduğu İçin Kafa Birazcık Büyük Oldu...KOCA KAFA RECEP İVEDİK...
↑
|
|
 |
-

wofer
Aktif Üye
|
15.03.2009, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mini-cafe yazmış: Arkadaşlar Valla Bunu Bizzat Kedim Yaptm...
Recep İvedik Şişman Olduğu İçin Kafa Birazcık Büyük Oldu...KOCA KAFA RECEP İVEDİK...
yha bırak aynısı www.recepivedikmovie.com da var  |
|
|
↑
|
|
 |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
15.03.2009, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mini-cafe inandırıcı ama sen recep ivedik 2 nin posterini görmedin galiba yoksa onu senmi yaptın  ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
|
↑
|
|
 |
-

mini-cafe
Uzman Üye
|
15.03.2009, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aynısı var olabilir...Yemin ederim bunu kendim yaptım...Vallahi billahi bak..Yemin Ettim...AYRICA ORADAN ALMAMA İMKAN YOK...ÇÜNKÜ ORASI FLASH OLARAK YAPILMIŞ...RESME SAĞ TIKLAYIP RESMİ FARKLI KAYDET DEME ŞANSIM YOK... ______________
|
|
|
↑
|
|
 |
-

wofer
Aktif Üye
|
15.03.2009, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: mini-cafe inandırıcı ama sen recep ivedik 2 nin posterini görmedin galiba yoksa onu senmi yaptın |
|
|
↑
|
|
 |
-

wofer
Aktif Üye
|
15.03.2009, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mini-cafe yazmış: Aynısı var olabilir...Yemin ederim bunu kendim yaptım...Vallahi billahi bak..Yemin Ettim...AYRICA ORADAN ALMAMA İMKAN YOK...ÇÜNKÜ ORASI FLASH OLARAK YAPILMIŞ...RESME SAĞ TIKLAYIP RESMİ FARKLI KAYDET DEME ŞANSIM YOK...
print screen tuşu var  |
|
|
↑
|
|
 |
-

mini-cafe
Uzman Üye
|
15.03.2009, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
VALLA ARKADAŞLAR SADECE NENEYİ KOPYALADIM..AMA RECEP İVEDİĞİN KAFASI BANA AİT...  GERİSİ ALINTI...NEYSE TARTISMA ORTAMINA DONUŞTÜRMEYELİM...  ______________
|
|
|
↑
|
|
 |
-

wofer
Aktif Üye
|
15.03.2009, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mini-cafe yazmış: VALLA ARKADAŞLAR SADECE NENEYİ KOPYALADIM..AMA RECEP İVEDİĞİN KAFASI BANA AİT...  GERİSİ ALINTI...NEYSE TARTISMA ORTAMINA DONUŞTÜRMEYELİM... |
|
|
↑
|
|
 |
-

mini-cafe
Uzman Üye
|
15.03.2009, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TAMAM ARKADAŞLAR KİM NASIL ANLARSA İŞTE...HERKES RESMİ ALIP ÜSTÜNE SİTESİNİN ADRESİNİ YAZMAYI COK İYİ BİLİYOR...BİZE GELİNCE SONRUN OLUYOR...LÜTFEN KONU TARTISMA ORTAMINA DONUŞMESİN...ALLAH BİLİYOR NASIL OLSA...BENİM İÇİN O ÖNEMLİDİR....
SAYGILARIMLA...______________
|
|
|
↑
|
|
 |
-

wofer
Aktif Üye
|
15.03.2009, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mini-cafe yazmış: TAMAM ARKADAŞLAR KİM NASIL ANLARSA İŞTE...HERKES RESMİ ALIP ÜSTÜNE SİTESİNİN ADRESİNİ YAZMAYI COK İYİ BİLİYOR...BİZE GELİNCE SONRUN OLUYOR...LÜTFEN KONU TARTISMA ORTAMINA DONUŞMESİN...ALLAH BİLİYOR NASIL OLSA...BENİM İÇİN O ÖNEMLİDİR....
SAYGILARIMLA... |
|
|
↑
|
|
 |
-

matematikcimm
Uzman Üye
|
15.03.2009, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |