Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj15.03.2009, 15:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş resime sağ tıkla oradan özelliklere tıkla orada link var o urlsi resimin hepsini ben upload ettim yemin ederim hepsini ben yuaptım paylaştıklarımın
Mesaj15.03.2009, 15:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

populer-mekan2 yazmış:
wofer yazmış:
konuyu saptırmayın

pardon.. Wink

Wink
Mesaj15.03.2009, 15:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

tmm ama o başlattı Laughing
Mesaj15.03.2009, 15:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

matematikcimm yazmış:
tmm ama o başlattı Laughing

Very Happy
Mesaj15.03.2009, 15:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar Valla Bunu Bizzat Kedim Yaptm...
Recep İvedik Şişman Olduğu İçin Kafa Birazcık Büyük Oldu...KOCA KAFA RECEP İVEDİK... Mr. Green

Mesaj15.03.2009, 15:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

mini-cafe yazmış:
Arkadaşlar Valla Bunu Bizzat Kedim Yaptm...
Recep İvedik Şişman Olduğu İçin Kafa Birazcık Büyük Oldu...KOCA KAFA RECEP İVEDİK... Mr. Green

yha bırak aynısı www.recepivedikmovie.com da var Wink
Mesaj15.03.2009, 15:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

mini-cafe inandırıcı ama sen recep ivedik 2 nin posterini görmedin galiba yoksa onu senmi yaptın Laughing
Mesaj15.03.2009, 15:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aynısı var olabilir...Yemin ederim bunu kendim yaptım...Vallahi billahi bak..Yemin Ettim...AYRICA ORADAN ALMAMA İMKAN YOK...ÇÜNKÜ ORASI FLASH OLARAK YAPILMIŞ...RESME SAĞ TIKLAYIP RESMİ FARKLI KAYDET DEME ŞANSIM YOK... Wink

Mesaj15.03.2009, 15:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

matematikcimm yazmış:
mini-cafe inandırıcı ama sen recep ivedik 2 nin posterini görmedin galiba yoksa onu senmi yaptın Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Mesaj15.03.2009, 15:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

mini-cafe yazmış:
Aynısı var olabilir...Yemin ederim bunu kendim yaptım...Vallahi billahi bak..Yemin Ettim...AYRICA ORADAN ALMAMA İMKAN YOK...ÇÜNKÜ ORASI FLASH OLARAK YAPILMIŞ...RESME SAĞ TIKLAYIP RESMİ FARKLI KAYDET DEME ŞANSIM YOK... Wink

print screen tuşu var Wink
Mesaj15.03.2009, 15:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

VALLA ARKADAŞLAR SADECE NENEYİ KOPYALADIM..AMA RECEP İVEDİĞİN KAFASI BANA AİT... Laughing GERİSİ ALINTI...NEYSE TARTISMA ORTAMINA DONUŞTÜRMEYELİM... Wink

Mesaj15.03.2009, 16:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

mini-cafe yazmış:
VALLA ARKADAŞLAR SADECE NENEYİ KOPYALADIM..AMA RECEP İVEDİĞİN KAFASI BANA AİT... Laughing GERİSİ ALINTI...NEYSE TARTISMA ORTAMINA DONUŞTÜRMEYELİM... Wink

eminm öle olmusdur Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Mesaj15.03.2009, 16:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

TAMAM ARKADAŞLAR KİM NASIL ANLARSA İŞTE...HERKES RESMİ ALIP ÜSTÜNE SİTESİNİN ADRESİNİ YAZMAYI COK İYİ BİLİYOR...BİZE GELİNCE SONRUN OLUYOR...LÜTFEN KONU TARTISMA ORTAMINA DONUŞMESİN...ALLAH BİLİYOR NASIL OLSA...BENİM İÇİN O ÖNEMLİDİR....

SAYGILARIMLA...

Mesaj15.03.2009, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

mini-cafe yazmış:
TAMAM ARKADAŞLAR KİM NASIL ANLARSA İŞTE...HERKES RESMİ ALIP ÜSTÜNE SİTESİNİN ADRESİNİ YAZMAYI COK İYİ BİLİYOR...BİZE GELİNCE SONRUN OLUYOR...LÜTFEN KONU TARTISMA ORTAMINA DONUŞMESİN...ALLAH BİLİYOR NASIL OLSA...BENİM İÇİN O ÖNEMLİDİR....

SAYGILARIMLA...

Wink
Mesaj15.03.2009, 16:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş seni severim ama bu biraz yanlış oldu galiba