Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj13.06.2009, 16:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Buyrun işte Fenerbahçe Kulubünün gururu, haysiyeti, vizyonu da bu kadar...
Mesaj13.06.2009, 20:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

transferin nasil yapılacağını gösterdi aziz başkan
Mesaj13.06.2009, 23:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

"Doğru Yolu Buldu" Diye Başlık Atmışsınız Fenerbahçe Doğru Yolsa Kötü Yolu Düşünmek Bile İstemiyorum Razz
Mesaj14.06.2009, 07:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
"Doğru Yolu Buldu" Diye Başlık Atmışsınız Fenerbahçe Doğru Yolsa Kötü Yolu Düşünmek Bile İstemiyorum

tartışma ortamı yaratacak sözlerden kaçınırsan daha iyi olur
Mesaj14.06.2009, 08:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

japon-cocuk yazmış:
"Doğru Yolu Buldu" Diye Başlık Atmışsınız Fenerbahçe Doğru Yolsa Kötü Yolu Düşünmek Bile İstemiyorum Razz

süpersin !!! aynen katılıyorum.... Mr. Green Mr. Green
Mesaj14.06.2009, 09:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

fener bjk den daha iyi teklif verince hemen fenere dondu . bende bjk liyim ,merak etmeyin arkadaslar topuz fener de istedigini yapamaz .
Mesaj14.06.2009, 09:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

mehmet topuz oynayacağı formanı hakkını verecek bir oyuncudur.
Mesaj14.06.2009, 09:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

hiç sanmıyorum. fenere gelen futbolcuların cogu para için geliyor. ve 1-2 maç güzel oynuyor. geri kalan haftalarda yatıyor.
Mesaj14.06.2009, 10:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

carlos gelincede guzel oynar dendi 2-3 mac guzel oynadi sonrasinda pek varlik gosteremedi
Mesaj14.06.2009, 10:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar fenerbahçeye ne mehmet topuzlar geldi geçti!
inanın mehmet topuzda bu fb macerasından sonra performansı düşecek.
fenerbahçe alacağı yabancıları oynatacak mehmet topuz kenarda bekleyecek...
kayserisporda kalması daha iyi olurdu çünkü banko oynuyordu+kaptandı.
yazık olacak yetenekli bir gence daha...

örneğin:zafer biryol,murat hacıoğlu,burak yılmaz bu gençler fb geldikten sonra kayboldular.
Mesaj14.06.2009, 10:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ali Bilgin Fenerbahçe'ye transfer olduğunda ben C.Ronaldo'su olacağım demişti Fenerbahçe'nin Smile Smile . Olduda Smile Smile . Guiza'da gol kralı oldu Smile Smile .Ha tabi bide defansa alınan golcü oyuncu Edu Dracena var Taçsız Kral Edu Smile Smile

Mesaj14.06.2009, 10:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aynen burak yilmaz bjk de iken superdi sonra fenere gitti cogu macta yedekti, fenere giden oyuncularin performansi dusuor.
Mesaj14.06.2009, 11:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ha süpersin ya Burak'ı unutmuştum o kadar futbolcu varki futbol hayatı biten bide Zafer Biryol var 2 yıl üst üste gol kralı olmuş bi adam Fenerbahçe'de forma giyemedi 2 sezon boyunca 16 dakika oynamış Smile Smile Very Happy Şu anda 2.Lig Yükselme Grubundan Bank Asya'ya çıkan Mersin İdman Yurdu'nda oynuyor işte Fener'e giden oyuncuların sonu.

Mesaj14.06.2009, 11:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

forza-kartal yazmış:
Hayırlı olsun ama ne gurursuz bi takım ya Beşiktaş forması giyen , Beşiktaş'ta oynamak için can atan bi futbolcuyu transfer ediyorlar + o mevkide Deivid ve Kazım var anlamadım bu transferi ve şaşkınlıkla karşılıyorum bi futbolcu daha kaydı Türk Futbolundan Fener yüzünden.

"Beşiktaş forması giyen"... bu cümlenin altını çiziyorum..Beşiktaş Fenerbahçe'de oynamış en az 8 yada 9 futbolcuyu transfer etti..O futbolculardan bazıları Fenerbahçeyi tutuyor ama Beşiktaş forması giyiyor..diğerleri ise profesyonellik gereği her takımda oynuyor...

Ama bakıyorumki Mehmet Topuz canınızı yakmış gibi göründüğü için daha önce Beşiktaş forması giydiğinden dolayı Fenere transfer olunca ayıp oluyor,Türk futbolundan bir yıldız kayıyor...sizcede ilginç değilmi ??

Lütfen arkadaşlar böyle yorumlar hoş olmuyor..Mehmet Topuz ister Beşiktaş ister Fenerbahçe istersende Galatasaraylı olsun..Sonuç itibariyle daha önce hangi formayı giyerse giysin imza attığı takımın oyuncusudur..bunu sizde biliyorsunuz Wink

Bence bir yıldız kaymadı , bir yıldız alevlendi...
Mesaj14.06.2009, 11:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

bin907 dogru alevlendi ama kayseri de . fenerde sonecegini umuyorum