| Yazar |
Mesaj |
-

site-reklami-yap
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.06.2009, 16:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Buyrun işte Fenerbahçe Kulubünün gururu, haysiyeti, vizyonu da bu kadar... ______________ .. |
|
|
↑
|
|
 |
-

fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
13.06.2009, 20:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
transferin nasil yapılacağını gösterdi aziz başkan ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
|
↑
|
|
 |
-

japon-cocuk
Uzman Üye
|
13.06.2009, 23:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
"Doğru Yolu Buldu" Diye Başlık Atmışsınız Fenerbahçe Doğru Yolsa Kötü Yolu Düşünmek Bile İstemiyorum ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
14.06.2009, 07:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: "Doğru Yolu Buldu" Diye Başlık Atmışsınız Fenerbahçe Doğru Yolsa Kötü Yolu Düşünmek Bile İstemiyorum
tartışma ortamı yaratacak sözlerden kaçınırsan daha iyi olur ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
|
↑
|
|
 |
-

kod-adresi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
|
↑
|
|
 |
-

mini-mekan
Uzman Üye
|
14.06.2009, 09:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fener bjk den daha iyi teklif verince hemen fenere dondu . bende bjk liyim ,merak etmeyin arkadaslar topuz fener de istedigini yapamaz . ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
14.06.2009, 09:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mehmet topuz oynayacağı formanı hakkını verecek bir oyuncudur. ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
|
↑
|
|
 |
-

fakedesign
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.06.2009, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hiç sanmıyorum. fenere gelen futbolcuların cogu para için geliyor. ve 1-2 maç güzel oynuyor. geri kalan haftalarda yatıyor. |
|
|
↑
|
|
 |
-

mini-mekan
Uzman Üye
|
14.06.2009, 10:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
carlos gelincede guzel oynar dendi 2-3 mac guzel oynadi sonrasinda pek varlik gosteremedi ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
14.06.2009, 10:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar fenerbahçeye ne mehmet topuzlar geldi geçti!
inanın mehmet topuzda bu fb macerasından sonra performansı düşecek.
fenerbahçe alacağı yabancıları oynatacak mehmet topuz kenarda bekleyecek...
kayserisporda kalması daha iyi olurdu çünkü banko oynuyordu+kaptandı.
yazık olacak yetenekli bir gence daha...
örneğin:zafer biryol,murat hacıoğlu,burak yılmaz bu gençler fb geldikten sonra kayboldular. |
|
|
↑
|
|
 |
-

forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.06.2009, 10:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

mini-mekan
Uzman Üye
|
14.06.2009, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aynen burak yilmaz bjk de iken superdi sonra fenere gitti cogu macta yedekti, fenere giden oyuncularin performansi dusuor. ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.06.2009, 11:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.06.2009, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forza-kartal yazmış: Hayırlı olsun ama ne gurursuz bi takım ya Beşiktaş forması giyen , Beşiktaş'ta oynamak için can atan bi futbolcuyu transfer ediyorlar + o mevkide Deivid ve Kazım var anlamadım bu transferi ve şaşkınlıkla karşılıyorum bi futbolcu daha kaydı Türk Futbolundan Fener yüzünden.
"Beşiktaş forması giyen"... bu cümlenin altını çiziyorum..Beşiktaş Fenerbahçe'de oynamış en az 8 yada 9 futbolcuyu transfer etti..O futbolculardan bazıları Fenerbahçeyi tutuyor ama Beşiktaş forması giyiyor..diğerleri ise profesyonellik gereği her takımda oynuyor...
Ama bakıyorumki Mehmet Topuz canınızı yakmış gibi göründüğü için daha önce Beşiktaş forması giydiğinden dolayı Fenere transfer olunca ayıp oluyor,Türk futbolundan bir yıldız kayıyor...sizcede ilginç değilmi ??
Lütfen arkadaşlar böyle yorumlar hoş olmuyor..Mehmet Topuz ister Beşiktaş ister Fenerbahçe istersende Galatasaraylı olsun..Sonuç itibariyle daha önce hangi formayı giyerse giysin imza attığı takımın oyuncusudur..bunu sizde biliyorsunuz
Bence bir yıldız kaymadı , bir yıldız alevlendi... |
|
|
↑
|
|
 |
-

mini-mekan
Uzman Üye
|
14.06.2009, 11:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bin907 dogru alevlendi ama kayseri de . fenerde sonecegini umuyorum ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
|