Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj23.05.2009, 14:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

bonjuan-62 yazmış:
hikayeleralemim yazmış:
bonjuan-62 yazmış:
aslında bi de stir me up düm tek tek ten daha iyi!Kaç yıl oldu hala hep dinleniyor!Keşke onla katılsaydı!. Wink

ama katılamaz bir kere o şarkı satışa sunulmuş

birde hadisenin double life şarkısı varmış katımak istediği trt onu seçmemiş bulup dinleyin o da güzel

aslında o şarkının üzerinde biraz oynasaydı olamazmıydı yine??

olmaz yarışmaların kuralları var
Mesaj27.05.2009, 02:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

eminonu yazmış:
Yabancılar rap'den fazla anlamazlar...

ilginç bir cümle Rolling Eyes
*eurovision'un böyle milli bi mesele haline gelmesi çok komik oluyo ya her sene çok pis gaza geliyo millet.
bi de gelecek sene hüsein kararadaı katılsın derim, hiç techno mix le katılmamışıszıdr adamın mükemmel şarkıları var.

Mesaj27.05.2009, 06:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

eminonu yazmış:
Bence sonuncu olurduk...
Yabancılar rap'den fazla anlamazlar...

Bence kolbasti yapılmalı Very Happy

arkadaşım ztn rap' i bulan kişiler yabancı Smile rapi daha detaylı öğrenmelisin bence Wink

http://www.izafet.com/rap-ve-hip-hop/332753-rapin-tarihi.html

not: türkçe rap ayrı yabancı rap ayrı.
Mesaj20.06.2009, 06:20 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Eurovision 2009 hakkında görüşleriniz :))

maximumtest yazmış:
evet arkadaşlar bu başlığı eurovision görüşlerinizi almak için açtım.
ilk konuyu ben başltiim bari Razz
sizce hadise'nin performansı nasıldı?
Mesaj20.06.2009, 11:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ya Hadıse'yı o hale paragozler getırdı!PAra para tanıtım tanıtım dıe dıe ulkeyı dolastı kız bır haftada..Uzuldum ona sırf o acgozlu salaklar yuzunden sesı berbast cıktı.Normalde ınsanlar yatar dınlenır ama o kıza n'aptılar..Showa gelınce guzeldı bnce ama abarttılar.E halıyle hem hareketlı dans hem hareketlı sarkı ınsanı yoruyo Hadıse bıraz daha az dans etmelıydı bence..Adamlarda zxeka yok!Erkek vokal almıslar ve sesı o kadar cok cıkıodu kı sankı sarkıcı Hadıse deıl erkek vokaldı Confused
Norvec'ın sarkısı asırı guzel deıldı bnce.Ama keman solosu muthıstı ve zaten cocuk cok tatlıydı <3 Very Happy
Cenk'e katılıyorum kolbastı yapılmalı Very Happy Yarı ıngce yarı turkce kolbastı muzıgı hazırlansın bırı solerken en ıyı ekıp kolbastı yapsın kolbastıda da rap bolumu olsun bırılerı CEza,Sago,Fuat fln bırısı ya da bırılerı gelıp rap yapsın ıste o zaman super olur ama yıne de bırıncı olamayabılrıız.

SONUCTA EUROVISION ULKELER ARASI YARISMA.HERKES KOMSUSUNA VE ILISKISI IYI OLANA VERIYOR!Allah ıcın Sertab mutstı ama Very Happy
Mesaj20.06.2009, 11:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

bonjuan-62 yazmış:
aslında bi de stir me up düm tek tek ten daha iyi!Kaç yıl oldu hala hep dinleniyor!Keşke onla katılsaydı!. Wink

Evt,keske o sarkı satısa sunulmasaydı da eurovısıon ıcın yazılıp kullanılsaydı Very Happy TRTnın begenmedıgı Double Lıfe sarkısını dınledınız mı?Bnce Dum Tek Tek den daha guzel..Onu da dınleyıp hangı sarkı daha guzel tartısalım Razz
Mesaj20.06.2009, 11:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

hikayeleralemim yazmış:
birde hadisenin double life şarkısı varmış katımak istediği trt onu seçmemiş bulup dinleyin o da güzel

pardon o yazdıgını gormeden bn de yazdım Sad
Mesaj20.06.2009, 15:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

bonjuan-62 yazmış:
Hadise nin sesi aynı erkek sesiydi!. Mr. Green

Çok fazla konser yaptırdıkları için üşütmüş mü ne?ondan çok yorulmuştu!Bu sese bence 4.lükte fazlaydı!

Alexander Rybak'e gelince ona hep komşu ülkeleri yardım etti!üstüne keman çalışı da eklenince fark kaçınılmaz oldu!

ben ayrıca izlandanın şarkısını çok beğendim!onlarda 2. oldular!Tahminde ediyordum zaten!

haa bu arada konu açılmışken sizce önümüzde ki sene kim eurovision yarışmasına katılır?? Question

bonjuan arkadaşım norveçe komuşu ülkeler yardımcı oldu demişsinde hangi ülkeye komşusu yardım etmiyor ki?bu yarışma politka gibi birşey Razz

ama alexsander rybak sadece komşularından değil avrupanın bir çok yerinden 12 puan aldı hakkını vermek gerek!
Mesaj20.06.2009, 15:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet yani Yarışmaların artık bir düzen alması komşu ülkelerin birbirine oy vermemesi gibi ayarlar lazım saten Alexander Rybak elindeki kazandırdı. kemence Laughing Bu arada hadise sesi erkek gibiydi demişin. bonjuan-62 Kız oraya Hasta Hasta Cıktı ! Gerisini sen Düşün 4 lükde Hic bile fazla degildi. Hak etti 4 üncülügü saten Önümüzdeki sene ben katılcam Mr. Green
Önceki mesajları göster: