| Yazar |
Mesaj |
-

hikayeleralemim
Acemi Üye
Konum: Bana özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.Dertleşmek isteseniz bile...
|
23.05.2009, 14:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bonjuan-62 yazmış: hikayeleralemim yazmış: bonjuan-62 yazmış: aslında bi de stir me up düm tek tek ten daha iyi!Kaç yıl oldu hala hep dinleniyor!Keşke onla katılsaydı!.
ama katılamaz bir kere o şarkı satışa sunulmuş
birde hadisenin double life şarkısı varmış katımak istediği trt onu seçmemiş bulup dinleyin o da güzel
aslında o şarkının üzerinde biraz oynasaydı olamazmıydı yine??
olmaz yarışmaların kuralları var |
|
|
↑
|
|
 |
-

csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.05.2009, 02:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eminonu yazmış: Yabancılar rap'den fazla anlamazlar...
ilginç bir cümle
*eurovision'un böyle milli bi mesele haline gelmesi çok komik oluyo ya her sene çok pis gaza geliyo millet.
bi de gelecek sene hüsein kararadaı katılsın derim, hiç techno mix le katılmamışıszıdr adamın mükemmel şarkıları var. ______________
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
27.05.2009, 06:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eminonu yazmış: Bence sonuncu olurduk...
Yabancılar rap'den fazla anlamazlar...
Bence kolbasti yapılmalı
arkadaşım ztn rap' i bulan kişiler yabancı rapi daha detaylı öğrenmelisin bence
http://www.izafet.com/rap-ve-hip-hop/332753-rapin-tarihi.html
not: türkçe rap ayrı yabancı rap ayrı.______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

mlingril
Acemi Üye
|
20.06.2009, 06:20 (UTC) Mesaj konusu: Re: Eurovision 2009 hakkında görüşleriniz :)) |
|
|
maximumtest yazmış: evet arkadaşlar bu başlığı eurovision görüşlerinizi almak için açtım.
ilk konuyu ben başltiim bari
sizce hadise'nin performansı nasıldı? |
|
|
↑
|
|
 |
-

sewalce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
|
↑
|
|
 |
-

sewalce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2009, 11:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bonjuan-62 yazmış: aslında bi de stir me up düm tek tek ten daha iyi!Kaç yıl oldu hala hep dinleniyor!Keşke onla katılsaydı!.
Evt,keske o sarkı satısa sunulmasaydı da eurovısıon ıcın yazılıp kullanılsaydı TRTnın begenmedıgı Double Lıfe sarkısını dınledınız mı?Bnce Dum Tek Tek den daha guzel..Onu da dınleyıp hangı sarkı daha guzel tartısalım |
|
|
↑
|
|
 |
-

sewalce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2009, 11:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hikayeleralemim yazmış: birde hadisenin double life şarkısı varmış katımak istediği trt onu seçmemiş bulup dinleyin o da güzel
pardon o yazdıgını gormeden bn de yazdım |
|
|
↑
|
|
 |
-

siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
20.06.2009, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bonjuan-62 yazmış: Hadise nin sesi aynı erkek sesiydi!.
Çok fazla konser yaptırdıkları için üşütmüş mü ne?ondan çok yorulmuştu!Bu sese bence 4.lükte fazlaydı!
Alexander Rybak'e gelince ona hep komşu ülkeleri yardım etti!üstüne keman çalışı da eklenince fark kaçınılmaz oldu!
ben ayrıca izlandanın şarkısını çok beğendim!onlarda 2. oldular!Tahminde ediyordum zaten!
haa bu arada konu açılmışken sizce önümüzde ki sene kim eurovision yarışmasına katılır??
bonjuan arkadaşım norveçe komuşu ülkeler yardımcı oldu demişsinde hangi ülkeye komşusu yardım etmiyor ki?bu yarışma politka gibi birşey
ama alexsander rybak sadece komşularından değil avrupanın bir çok yerinden 12 puan aldı hakkını vermek gerek! |
|
|
↑
|
|
 |
-

htlmkodes
Uzman Üye
|
20.06.2009, 15:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet yani Yarışmaların artık bir düzen alması komşu ülkelerin birbirine oy vermemesi gibi ayarlar lazım saten Alexander Rybak elindeki kazandırdı. kemence  Bu arada hadise sesi erkek gibiydi demişin. bonjuan-62 Kız oraya Hasta Hasta Cıktı ! Gerisini sen Düşün 4 lükde Hic bile fazla degildi. Hak etti 4 üncülügü saten Önümüzdeki sene ben katılcam  |
|
|
↑
|
|
 |
|