Yazar |
Mesaj |
-

gencfbcafe
Uzman Üye
|
24.09.2009, 15:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: gencfbcafe yazmış: ya benim okul süper ortam felan  bi gittim okul fashion tv gibi herşey serbest okulun bin bir çeşit kıyafeti var ne istersen onu giy
Nerdeymiş o yhaf..  ahahahah
kabataş ticaret meslek  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 tamam tamam. bana bunlarla gel(bingo)  ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

webs-team
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 16:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bizim Okulda Cafcaflı Kızlar Vardı Yohsa Prensibim Değil İlk Hafta Töbe Gitmem XD ______________ Bir Kadın Erkeğin Gölgesinde Yaşayamayacak Kadar Akıllı, Ama o Gölgede Dinlenmeyi Bilecek Kadar Duygulu Olmalı... |
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
24.09.2009, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bi bizim lisede 5 kız var xD |
|
↑
|
|
 |
-

onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.09.2009, 06:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: bi bizim lisede 5 kız var xD
 bizde de hiç yok. cAnlarım kız meslek lisesi öğrencileri sağolsun..  ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

kaidem
Uzman Üye
|
25.09.2009, 07:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onderteam yazmış: desingxxkod yazmış: bi bizim lisede 5 kız var xD
 bizde de hiç yok. cAnlarım kız meslek lisesi öğrencileri sağolsun.. |
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
25.09.2009, 07:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: bi bizim lisede 5 kız var xD
10 oldu xD |
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
25.09.2009, 08:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sınıf belli oldu
9D Sınıfım
sınıf numaramda 8 oldu xD
ders programınıda aldım xD
kitaplarıda aldım daha saniye önce eve geldim pc yi açtım xD
pazartesi 10 ders var diger günler öglen geri gidecem öglene kadar ders var xD |
|
↑
|
|
 |
-

ownzstyle
Acemi Üye
|
25.09.2009, 10:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: ownzstyle yazmış: kızlar bize biz kızlara
NasıL bir anLamda anLasak?Umarım sapıkÇa oLan anLamda bir şey kasTeTmemişsindir.
he yok
onlar bize laf attı biz onlara laf soktuk  |
|
↑
|
|
 |
-

net-uzman
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.09.2009, 11:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
25.09.2009, 11:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben sınıfta 9-A.Şimdi kızlarla konuşucaz ama beni hem (Buse'm) var.Hemde kızlar sarkıyor diye yalan söyleyip bizi dövdürecek gibi havalılar.Bu kötü olmuş.Malum okulda grup halinde dolaşmazsan doğal olarak bütün sınıftaki erkeklerle hareket ediyoruz..Tuvalet hariç..  2'nci günden ödev vermeye başladılar.Okul çok disiplinli demişlerdi ama bu kadar olcanı sanmıyordum.Okula telefon getirmek vs. serbest.Ama kılığın ve konuşmana resmen takmış müdür.  ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
↑
|
|
 |
-

sanalalemdar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.09.2009, 11:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
okula giremiyoruz  çünkü okuldaki tadilat bitmedi dısarda hocalar anca konusuyor 1 ayada bitmezmiş ne yapcağız biz simdi hiç bilmiyorum okulun içi rezalet ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.09.2009, 11:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalalemdar yazmış: okula giremiyoruz  çünkü okuldaki tadilat bitmedi dısarda hocalar anca konusuyor 1 ayada bitmezmiş ne yapcağız biz simdi hiç bilmiyorum okulun içi rezalet
iyi ya bir ay daha tatil yaparsınız  ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

sanalalemdar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.09.2009, 11:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onderteam yazmış: sanalalemdar yazmış: okula giremiyoruz  çünkü okuldaki tadilat bitmedi dısarda hocalar anca konusuyor 1 ayada bitmezmiş ne yapcağız biz simdi hiç bilmiyorum okulun içi rezalet
iyi ya bir ay daha tatil yaparsınız
okulun halini bi görsen offf sanki sel faciyası olmuş gibi arka tarafın duvarları yıkılmış koridorlar su içinde sınıflar toz içinde offf offff ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.09.2009, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalalemdar yazmış: onderteam yazmış: sanalalemdar yazmış: okula giremiyoruz  çünkü okuldaki tadilat bitmedi dısarda hocalar anca konusuyor 1 ayada bitmezmiş ne yapcağız biz simdi hiç bilmiyorum okulun içi rezalet
iyi ya bir ay daha tatil yaparsınız
okulun halini bi görsen offf sanki sel faciyası olmuş gibi arka tarafın duvarları yıkılmış koridorlar su içinde sınıflar toz içinde offf offff
merak etme.orayı badana ederler bir güzel.. yapmazlarsa pasaklı olursada me'e şikayet edersiniz olur biter
Tatile devam..
Keşke bizde de öyle bir şey olsa.. Neyse bizle de kzı mesleği birleştirecekler galiba.İnşallah doğrudur  ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
|