Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj24.09.2009, 15:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:
gencfbcafe yazmış:
ya benim okul süper ortam felan Very Happy bi gittim okul fashion tv gibi herşey serbest okulun bin bir çeşit kıyafeti var ne istersen onu giy Very Happy

Nerdeymiş o yhaf.. Very Happy ahahahah Very Happy

kabataş ticaret meslek Wink
Mesaj24.09.2009, 15:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:
onderteam yazmış:
kravat 10 lira
+ pantolon-gömlek 40 lira
+ceket 50 lira

Onları kirletmenn verdiği keyif paha biçilemez Laughing Laughing

Kirlenmek Güzeldir Wink Razz

Reklam yapma reklam yapma ..! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Laughing Laughing Laughing Laughing

Mr. Green tamam tamam. bana bunlarla gel(bingo) Laughing Laughing
Mesaj24.09.2009, 16:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bizim Okulda Cafcaflı Kızlar Vardı Yohsa Prensibim Değil İlk Hafta Töbe Gitmem XD
Mesaj24.09.2009, 17:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

bi bizim lisede 5 kız var xD
Mesaj25.09.2009, 06:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

desingxxkod yazmış:

Smile bizde de hiç yok. cAnlarım kız meslek lisesi öğrencileri sağolsun.. Very Happy
Mesaj25.09.2009, 07:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

onderteam yazmış:
desingxxkod yazmış:

Smile bizde de hiç yok. cAnlarım kız meslek lisesi öğrencileri sağolsun.. Very Happy
Mr. Green
Mesaj25.09.2009, 07:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

desingxxkod yazmış:

10 oldu xD
Mesaj25.09.2009, 08:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

sınıf belli oldu

9D Sınıfım

sınıf numaramda 8 oldu xD

ders programınıda aldım xD

kitaplarıda aldım daha saniye önce eve geldim pc yi açtım xD

pazartesi 10 ders var diger günler öglen geri gidecem öglene kadar ders var xD
Mesaj25.09.2009, 10:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

benimsitem1993 yazmış:
ownzstyle yazmış:
kızlar bize biz kızlara Very Happy

NasıL bir anLamda anLasak?Umarım sapıkÇa oLan anLamda bir şey kasTeTmemişsindir. Wink

he yok Very Happy

onlar bize laf attı biz onlara laf soktuk Very Happy
Mesaj25.09.2009, 11:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

VaLLa benim iLk gün Pek mutLu Değildim (MaLum OkuLun iLk günü İnSana biRaz TuHaf geliyor xD)
yavaŞ yavaŞ aLışıCaz İnşallah .!!
Herkese 2009-2010 Copyright Okul yıLı Hayırlı Uğurlu OLsun İyi Geçmesi Dileğiyle..! xD Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mesaj25.09.2009, 11:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben sınıfta 9-A.Şimdi kızlarla konuşucaz ama beni hem (Buse'm) var.Hemde kızlar sarkıyor diye yalan söyleyip bizi dövdürecek gibi havalılar.Bu kötü olmuş.Malum okulda grup halinde dolaşmazsan doğal olarak bütün sınıftaki erkeklerle hareket ediyoruz..Tuvalet hariç.. Mr. Green 2'nci günden ödev vermeye başladılar.Okul çok disiplinli demişlerdi ama bu kadar olcanı sanmıyordum.Okula telefon getirmek vs. serbest.Ama kılığın ve konuşmana resmen takmış müdür. Mr. Green
Mesaj25.09.2009, 11:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

okula giremiyoruz Rolling Eyes çünkü okuldaki tadilat bitmedi dısarda hocalar anca konusuyor 1 ayada bitmezmiş ne yapcağız biz simdi hiç bilmiyorum okulun içi rezalet
Mesaj25.09.2009, 11:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanalalemdar yazmış:
okula giremiyoruz Rolling Eyes çünkü okuldaki tadilat bitmedi dısarda hocalar anca konusuyor 1 ayada bitmezmiş ne yapcağız biz simdi hiç bilmiyorum okulun içi rezalet

iyi ya bir ay daha tatil yaparsınız Razz
Mesaj25.09.2009, 11:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

onderteam yazmış:
sanalalemdar yazmış:

okulun halini bi görsen offf sanki sel faciyası olmuş gibi arka tarafın duvarları yıkılmış koridorlar su içinde sınıflar toz içinde offf offff
Mesaj25.09.2009, 11:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanalalemdar yazmış:
onderteam yazmış:
sanalalemdar yazmış:

okulun halini bi görsen offf sanki sel faciyası olmuş gibi arka tarafın duvarları yıkılmış koridorlar su içinde sınıflar toz içinde offf offff

merak etme.orayı badana ederler bir güzel.. yapmazlarsa pasaklı olursada me'e şikayet edersiniz olur biter Razz

Tatile devam..

Keşke bizde de öyle bir şey olsa.. Neyse bizle de kzı mesleği birleştirecekler galiba.İnşallah doğrudur Razz