| Yazar |
Mesaj |
-

bilisimhatti
Aktif Üye
|
04.10.2009, 16:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zodyakcemberi yazmış: bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış: hyperend yazmış: @bilisimhattı sen sanal-reklamforumda değilmisin??
Örtpas etmeye çalışıyo ama öyle..!
örtpas mı etmeye çalışıyorum
 ya haikaten artık ben seninle nasıl mesajlaşıyorum anlam veremiyorum arkadaşım senin aklın var değil mi
la siteme 2 kere giriyorsun zaten orada yazdım kim olduğumu nişye ötpas edeyim ki  hatta bir konuya bile yazdım ya yuh be yuh bu kadar mı olur ya Allah'ım sen sabır ver
naasıl bişr mantığa sahipsin be hala varya inanki anlayamıyorum
Senin beklediğin kullanıcımıymışım sn ondan bahset..!  bırak bu işleri..!
bırak bu işleri ha  yuh be yuh
hayır değilşmissin beklediklerimden de alçaktaymışın sen neyse senle idare esecez artık bir süre  |
|
|
↑
|
|
 |
-

zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 16:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Lütfen ilk mesaja bak kimin yüzünden çıkmış..!  ______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
|
↑
|
|
 |
-

bilisimhatti
Aktif Üye
|
04.10.2009, 16:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zodyakcemberi yazmış:
Lütfen ilk mesaja bak kimin yüzünden çıkmış..! |
|
|
↑
|
|
 |
-

zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış: bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış: hyperend yazmış: @bilisimhattı sen sanal-reklamforumda değilmisin??
 ya haikaten artık ben seninle nasıl mesajlaşıyorum anlam veremiyorum arkadaşım senin aklın var değil mi
la siteme 2 kere giriyorsun zaten orada yazdım kim olduğumu nişye ötpas edeyim ki  hatta bir konuya bile yazdım ya yuh be yuh bu kadar mı olur ya Allah'ım sen sabır ver
hayır değilşmissin beklediklerimden de alçaktaymışın sen neyse senle idare esecez artık bir süre
Lafları çarpıtmak gibi olmasın ama ismini saydığım sitelere girdin..!  ve AYYILDIZLI VİPTEAM'IN ününü bilmemenin huzimetini yaşıyosun..!  bozma sizin dediğiniz gibi "durmak yok,yola devam.!"  ______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
|
↑
|
|
 |
-

bilisimhatti
Aktif Üye
|
04.10.2009, 16:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zodyakcemberi yazmış: bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış: bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış: hyperend yazmış: @bilisimhattı sen sanal-reklamforumda değilmisin??
hayır değilşmissin beklediklerimden de alçaktaymışın sen neyse senle idare esecez artık bir süre
Lafları çarpıtmak gibi olmasın ama ismini saydığım sitelere girdin..!  ve AYYILDIZLI VİPTEAM'IN ününü bilmemenin huzimetini yaşıyosun..!  bozma sizin dediğiniz gibi "durmak yok,yola devam.!"
eğer dediğin sitelerin birine bile şuan yani yazdıktan sonra girdiysem Allah belamı versin ama senin gibi birinin saydıklarını tınlamıyorum ki  he diyip geç,iyorum kafana göre takıl sen evet durmak yok yola devam bizim dediğimiz gibi diğer seçimlerdede diyeceğiz sende koşmaya devam edeceksin yola devam ya o mana da hani
AYYILDIZLI VİPTEAM'IN ünü Allah Allah tr.gg ile açılan bir site ün yapmışda haberimiz yokya şarkıcı falan mı bu  yoksa ben hackerfirend haricinde nette ün yapmış bir tr.gg li tanımıyrum
ulan ne ayıp ettim ya nasıl tanımama ay yıldızlıları
ah şu ben yokmuyum hep böyle şeylerden kaybedişyorum napsak ki  |
|
|
↑
|
|
 |
-

tarihdefterim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2009, 16:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış:
Lütfen ilk mesaja bak kimin yüzünden çıkmış..!
adam ne diyo ya ağır tahrik varmış bu beni ağcada çıkarır şimdi ... çok korktum şimdi ne yapcaz yaa ..
zodyak bırak bu kendi kendine konuşsun o konuşsun biz gülelim ______________ Seyahatnamem Çok Yakında.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

bilisimhatti
Aktif Üye
|
04.10.2009, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tarihdefterim yazmış: bilisimhatti yazmış: zodyakcemberi yazmış:
Lütfen ilk mesaja bak kimin yüzünden çıkmış..!
inan senin gibi biri için ağaçlara ağırlık vermem asma manatında açıklayayım da anlamadığın belli olmasın  adam gibi ilk emsajına bak benim uyarımdan somnra ki emsajına bir baksana ne yazıyor ama adam gibi oku ne hissettiriyor sana bu arada çok gülme ağlatırlarrrrrrrrrrrrr  |
|
|
↑
|
|
 |
-

zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

bilisimhatti
Aktif Üye
|
04.10.2009, 16:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

tarihdefterim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2009, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çabuk pes etti yaaaa. olmadıki böyle... ______________ Seyahatnamem Çok Yakında.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 16:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|