Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj04.10.2009, 16:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

zodyakcemberi yazmış:
bilisimhatti yazmış:
zodyakcemberi yazmış:
hyperend yazmış:
@bilisimhattı sen sanal-reklamforumda değilmisin??

Örtpas etmeye çalışıyo ama öyle..! Very Happy

örtpas mı etmeye çalışıyorum Question

Mr. Green Mr. Green ya haikaten artık ben seninle nasıl mesajlaşıyorum anlam veremiyorum arkadaşım senin aklın var değil mi Question

la siteme 2 kere giriyorsun zaten orada yazdım kim olduğumu nişye ötpas edeyim ki Question hatta bir konuya bile yazdım ya yuh be yuh bu kadar mı olur ya Allah'ım sen sabır ver Laughing

naasıl bişr mantığa sahipsin be hala varya inanki anlayamıyorum

Senin beklediğin kullanıcımıymışım sn ondan bahset..! Smile bırak bu işleri..!

bırak bu işleri ha Laughing yuh be yuh Mr. Green

hayır değilşmissin beklediklerimden de alçaktaymışın sen neyse senle idare esecez artık bir süre Wink
Mesaj04.10.2009, 16:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

tarihdefterim yazmış:
adam lafı nerden nereye getirmiş ya sabır ya .. neyse dedim konuyu kapttığımı sanıyodum sonra baktım 2 sayfa olmuş
dedimki bs formunun ilgisini çekti bende okuyamadım fırsat olmadı
okuyum dedim bir de açtım ne göreyim ..

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Lütfen ilk mesaja bak kimin yüzünden çıkmış..! Very Happy
Mesaj04.10.2009, 16:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

zodyakcemberi yazmış:
tarihdefterim yazmış:
adam lafı nerden nereye getirmiş ya sabır ya .. neyse dedim konuyu kapttığımı sanıyodum sonra baktım 2 sayfa olmuş

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

yok be sizde mantık denilen birşey yok tarihdefterim adlı kişinin ettiği tahrik edici cümle ile başlayan tartışmayı ben başlatmışım he puhahahaha Mr. Green Razz Razz deavm edin dayanışmaya Wink
Mesaj04.10.2009, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilisimhatti yazmış:
zodyakcemberi yazmış:
bilisimhatti yazmış:
zodyakcemberi yazmış:
hyperend yazmış:

Mr. Green Mr. Green ya haikaten artık ben seninle nasıl mesajlaşıyorum anlam veremiyorum arkadaşım senin aklın var değil mi Question

la siteme 2 kere giriyorsun zaten orada yazdım kim olduğumu nişye ötpas edeyim ki Question hatta bir konuya bile yazdım ya yuh be yuh bu kadar mı olur ya Allah'ım sen sabır ver Laughing

hayır değilşmissin beklediklerimden de alçaktaymışın sen neyse senle idare esecez artık bir süre Wink

Lafları çarpıtmak gibi olmasın ama ismini saydığım sitelere girdin..! Smile ve AYYILDIZLI VİPTEAM'IN ününü bilmemenin huzimetini yaşıyosun..! Wink bozma sizin dediğiniz gibi "durmak yok,yola devam.!" Very Happy
Mesaj04.10.2009, 16:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

zodyakcemberi yazmış:
bilisimhatti yazmış:
zodyakcemberi yazmış:
bilisimhatti yazmış:
zodyakcemberi yazmış:
hyperend yazmış:

Lafları çarpıtmak gibi olmasın ama ismini saydığım sitelere girdin..! Smile ve AYYILDIZLI VİPTEAM'IN ününü bilmemenin huzimetini yaşıyosun..! Wink bozma sizin dediğiniz gibi "durmak yok,yola devam.!" Very Happy

eğer dediğin sitelerin birine bile şuan yani yazdıktan sonra girdiysem Allah belamı versin ama senin gibi birinin saydıklarını tınlamıyorum ki Razz he diyip geç,iyorum kafana göre takıl sen evet durmak yok yola devam bizim dediğimiz gibi diğer seçimlerdede diyeceğiz sende koşmaya devam edeceksin yola devam ya o mana da hani Wink

AYYILDIZLI VİPTEAM'IN ünü Allah Allah tr.gg ile açılan bir site ün yapmışda haberimiz yokya şarkıcı falan mı bu Question yoksa ben hackerfirend haricinde nette ün yapmış bir tr.gg li tanımıyrum

ulan ne ayıp ettim ya nasıl tanımama ay yıldızlıları Razz Razz

ah şu ben yokmuyum hep böyle şeylerden kaybedişyorum napsak ki Razz Razz Razz
Mesaj04.10.2009, 16:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilisimhatti yazmış:
zodyakcemberi yazmış:
tarihdefterim yazmış:

yok be sizde mantık denilen birşey yok tarihdefterim adlı kişinin ettiği tahrik edici cümle ile başlayan tartışmayı ben başlatmışım he puhahahaha Mr. Green Razz Razz deavm edin dayanışmaya Wink

adam ne diyo ya ağır tahrik varmış bu beni ağcada çıkarır şimdi ... çok korktum şimdi ne yapcaz yaa .. Laughing Laughing Laughing Laughing

zodyak bırak bu kendi kendine konuşsun o konuşsun biz gülelim
Mesaj04.10.2009, 16:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

tarihdefterim yazmış:
bilisimhatti yazmış:
zodyakcemberi yazmış:
tarihdefterim yazmış:

adam ne diyo ya ağır tahrik varmış bu beni ağcada çıkarır şimdi ... çok korktum şimdi ne yapcaz yaa .. Laughing Laughing Laughing Laughing

zodyak bırak bu kendi kendine konuşsun o konuşsun biz gülelim

inan senin gibi biri için ağaçlara ağırlık vermem asma manatında açıklayayım da anlamadığın belli olmasın Razz adam gibi ilk emsajına bak benim uyarımdan somnra ki emsajına bir baksana ne yazıyor ama adam gibi oku ne hissettiriyor sana bu arada çok gülme ağlatırlarrrrrrrrrrrrr Razz
Mesaj04.10.2009, 16:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Gül Tarih Gül..!
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mesaj04.10.2009, 16:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

zodyakcemberi yazmış:
Gül Tarih Gül..!
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green bakırköyde tanıdıklar var aradım yakoında gelirler devam edin puahaha Mr. Green neyse sizler i,çin bu kadar vakit çok bile by bye
Mesaj04.10.2009, 16:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilisimhatti yazmış:
zodyakcemberi yazmış:
Gül Tarih Gül..!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green bakırköyde tanıdıklar var aradım yakoında gelirler devam edin puahaha Mr. Green neyse sizler i,çin bu kadar vakit çok bile by bye

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Sağolasın kendini sıkıntıya sokmasaydın keşke Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mesaj04.10.2009, 16:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

çabuk pes etti yaaaa. olmadıki böyle...
Mesaj04.10.2009, 16:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

tarihdefterim yazmış:

Konuşma Tarih..! Gül..! Very Happy Hep Gül..! Gülmek GüzeLDiR..! Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mesaj04.10.2009, 19:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

tarihdefterim yazmış:

pğes etti ha puhahaha Razz Razz Razz
Mesaj04.10.2009, 19:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

xD komediye bak....
Mesaj04.10.2009, 20:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:
xD komediye bak....

Kop,kop,kop Smile Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green