| Yazar |
Mesaj |
-

halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.11.2009, 14:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar yoruma açık...Biz illa iddaa etmiyoruz...Ben de internette rast geldim ve sizlerle paylaşmak istedim...Gerisi sizlere kalmış.. ______________
|
|
|
↑
|
|
 |
-

interforce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.11.2009, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperendesign yazmış: ya saçmalayın...mesaj yazmıcaktım ama tutamadım kendimi...şöle diyim mc donaldsden bir kere bişi yemişliğim yok.bu videoda mc donaldsı gösteren,anımsatan veya oranın nereye ait oldugunu gösteren bişi var mı?
ayrıca videoyu çeken bir işciyi 2 dk boyunca kimse mi görmez? nerden bilelilm biz oranın neresi olduğu. o yüzden bu konu gerekesiz ve saçma...
bana kızabilirsiniz ama herşey açık kusura bakmayın hemen celalleniyorsun xS
Katılıyorum.Videoda profesyonel cekim saylır sallama yok hiçbişey yok  ______________ .fear{display:none;} |
|
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
12.11.2009, 15:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
interforce yazmış: hyperendesign yazmış: ya saçmalayın...mesaj yazmıcaktım ama tutamadım kendimi...şöle diyim mc donaldsden bir kere bişi yemişliğim yok.bu videoda mc donaldsı gösteren,anımsatan veya oranın nereye ait oldugunu gösteren bişi var mı?
ayrıca videoyu çeken bir işciyi 2 dk boyunca kimse mi görmez? nerden bilelilm biz oranın neresi olduğu. o yüzden bu konu gerekesiz ve saçma...
Katılıyorum.Videoda profesyonel cekim saylır sallama yok hiçbişey yok
Varsa xD |
|
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
12.11.2009, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
interforce yazmış: hyperendesign yazmış: ya saçmalayın...mesaj yazmıcaktım ama tutamadım kendimi...şöle diyim mc donaldsden bir kere bişi yemişliğim yok.bu videoda mc donaldsı gösteren,anımsatan veya oranın nereye ait oldugunu gösteren bişi var mı?
Katılıyorum.Videoda profesyonel cekim saylır sallama yok hiçbişey yok
Ben de inanmadım..spekülasyon olabilir..
Sonuçta MCDONALDS Dünya Gıda Sektöründe ilk 10da denilebilir..!  |
|
|
↑
|
|
 |
-

scriptype
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.11.2009, 18:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
videoyu şikayet ettim, çok irenç ve mcdonalds'a ait olduğunu kanıtlayan hiç bişey yok ______________ Hey maan |
|
|
↑
|
|
 |
-

hyperendesign
Aktif Üye
|
12.11.2009, 18:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya faceden yazıyor siliniyor felan diye tabi silinir kardeşim mcdonals a resmen iftira atılıyor adam dava açsa donuna kadar alır.haklı çünkü sen adamı kötüleme yoluan gidiyorsun |
|
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
12.11.2009, 19:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mc Donalds dünyada kendini kanıtlamış büyük bir gıda şirketidir. Bu doğrultuda kendini kanıtlamış bir şirket böyle şeylerin yapacağını zannetmem.
Zaten ortada bir kanıt yok. Olsa bile inanmam.. Dünyada 25.000 adet şubesi bulunuyor. Türkiye'de 124 adet.. Bu çeşitli insanların yaptığı şeylerdir. |
|
|
↑
|
|
 |
-

heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.11.2009, 19:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olabilr ama sonuç olarak bir firma bunu yapıyor ve türkiyedede bir firma hamile inekleri sigara içerik kesiyorlardı denk gelirse paylaşırım yani bir oynama felan yoktur bunda bence ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

soruyorum
Aktif Üye
|
15.11.2009, 21:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hemen oltaya atlamayın.. haberleri videoları resimleri size sunulduğu gibi almak zorunda mısınız??
videoda yapılan bir işlem var.. leş diye tabir edilen ölü hayvanlar parçalanıyor..
Ben bu makinadan çıkacak olan şeyleri insanlara yedirdiklerini düşünmüyorum..
eğer bunları kullanmayacaklarsa doğrudan parçalamadan gömmeleri gerekirdi..
demek ki bir şey için kullanılacak.. belki kedi maması olur belki gübre our.. orasını araştırmak lazım..
ben mc donalds'ı bazı sebeplerden ötürü sevmem ama bu videoda mc donalds logolu makina mı gördünüz de yediğinizden şüphe duyuyursunuz.. eğer o kadar hassassanız aklınız önceden nerdeydi de tam güvenmeden her restorana giriyorsunuz... |
|
|
↑
|
|
 |
-

soruyorum
Aktif Üye
|
15.11.2009, 21:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperendesign yazmış: ya faceden yazıyor siliniyor felan diye tabi silinir kardeşim mcdonals a resmen iftira atılıyor adam dava açsa donuna kadar alır.haklı çünkü sen adamı kötüleme yoluan gidiyorsun
silinme nedeni vahşet görüntleri içermesidir ve kesinlikler +18 dir
hatta +100 olsa daha iyi olur.. çünkü hiçbir insanın böyle vahşilikler görmesine ihtiyacı yok.. 100 yaşını doldurana izin var  |
|
|
↑
|
|
 |
|