Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj12.11.2009, 14:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar yoruma açık...Biz illa iddaa etmiyoruz...Ben de internette rast geldim ve sizlerle paylaşmak istedim...Gerisi sizlere kalmış..

Mesaj12.11.2009, 15:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperendesign yazmış:
ya saçmalayın...mesaj yazmıcaktım ama tutamadım kendimi...şöle diyim mc donaldsden bir kere bişi yemişliğim yok.bu videoda mc donaldsı gösteren,anımsatan veya oranın nereye ait oldugunu gösteren bişi var mı?

ayrıca videoyu çeken bir işciyi 2 dk boyunca kimse mi görmez? nerden bilelilm biz oranın neresi olduğu. o yüzden bu konu gerekesiz ve saçma...

bana kızabilirsiniz ama herşey açık kusura bakmayın hemen celalleniyorsun xS

Katılıyorum.Videoda profesyonel cekim saylır sallama yok hiçbişey yok Razz
Mesaj12.11.2009, 15:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

interforce yazmış:
hyperendesign yazmış:
ya saçmalayın...mesaj yazmıcaktım ama tutamadım kendimi...şöle diyim mc donaldsden bir kere bişi yemişliğim yok.bu videoda mc donaldsı gösteren,anımsatan veya oranın nereye ait oldugunu gösteren bişi var mı?

ayrıca videoyu çeken bir işciyi 2 dk boyunca kimse mi görmez? nerden bilelilm biz oranın neresi olduğu. o yüzden bu konu gerekesiz ve saçma...

Varsa xD
Mesaj12.11.2009, 16:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

interforce yazmış:
hyperendesign yazmış:

Ben de inanmadım..spekülasyon olabilir.. Wink

Sonuçta MCDONALDS Dünya Gıda Sektöründe ilk 10da denilebilir..! Wink
Mesaj12.11.2009, 18:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

videoyu şikayet ettim, çok irenç ve mcdonalds'a ait olduğunu kanıtlayan hiç bişey yok
Mesaj12.11.2009, 18:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya faceden yazıyor siliniyor felan diye tabi silinir kardeşim mcdonals a resmen iftira atılıyor adam dava açsa donuna kadar alır.haklı çünkü sen adamı kötüleme yoluan gidiyorsun
Mesaj12.11.2009, 19:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mc Donalds dünyada kendini kanıtlamış büyük bir gıda şirketidir. Bu doğrultuda kendini kanıtlamış bir şirket böyle şeylerin yapacağını zannetmem.
Zaten ortada bir kanıt yok. Olsa bile inanmam.. Dünyada 25.000 adet şubesi bulunuyor. Türkiye'de 124 adet.. Bu çeşitli insanların yaptığı şeylerdir.
Mesaj12.11.2009, 19:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

olabilr ama sonuç olarak bir firma bunu yapıyor ve türkiyedede bir firma hamile inekleri sigara içerik kesiyorlardı denk gelirse paylaşırım yani bir oynama felan yoktur bunda bence
Mesaj15.11.2009, 21:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

hemen oltaya atlamayın.. haberleri videoları resimleri size sunulduğu gibi almak zorunda mısınız??

videoda yapılan bir işlem var.. leş diye tabir edilen ölü hayvanlar parçalanıyor..
Ben bu makinadan çıkacak olan şeyleri insanlara yedirdiklerini düşünmüyorum..
eğer bunları kullanmayacaklarsa doğrudan parçalamadan gömmeleri gerekirdi..
demek ki bir şey için kullanılacak.. belki kedi maması olur belki gübre our.. orasını araştırmak lazım..

ben mc donalds'ı bazı sebeplerden ötürü sevmem ama bu videoda mc donalds logolu makina mı gördünüz de yediğinizden şüphe duyuyursunuz.. eğer o kadar hassassanız aklınız önceden nerdeydi de tam güvenmeden her restorana giriyorsunuz...
Mesaj15.11.2009, 21:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperendesign yazmış:
ya faceden yazıyor siliniyor felan diye tabi silinir kardeşim mcdonals a resmen iftira atılıyor adam dava açsa donuna kadar alır.haklı çünkü sen adamı kötüleme yoluan gidiyorsun

silinme nedeni vahşet görüntleri içermesidir ve kesinlikler +18 dir

hatta +100 olsa daha iyi olur.. çünkü hiçbir insanın böyle vahşilikler görmesine ihtiyacı yok.. 100 yaşını doldurana izin var Razz
Önceki mesajları göster: