Yazar |
Mesaj |
-

moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Lütfen Forumda Konu Açmadan Önce Bölümün Başlarındaki Kuralları Okuyunuz..
|
17.11.2009, 20:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
napıyım frorum bu aralar çok canlı hep kayboluyo bizim başlık  ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
 |
-

sairhaticecerci
Acemi Üye
|
17.11.2009, 21:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel olmuş ______________ www.sairhaticecerci.tr.gg
gözyaşlarımı silerken o silik sokak dar bir hucuma uğrayacak yüreğim otobüs şoförü gaza basınca ayağı ben ağlıcam.... |
|
↑
|
|
 |
-

forum-steams
Aktif Üye
|
18.11.2009, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: D |
|
|
Çok İyi sayılmaz.Tasarım Çok karışık ve bitmap türü görüntü var. Resimlerde bozulma var |
|
↑
|
|
 |
-

moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Lütfen Forumda Konu Açmadan Önce Bölümün Başlarındaki Kuralları Okuyunuz..
|
18.11.2009, 21:34 (UTC) Mesaj konusu: Re: D |
|
|
forum-steams yazmış: Çok İyi sayılmaz.Tasarım Çok karışık ve bitmap türü görüntü var. Resimlerde bozulma var
yorumunuz için tşkler  bildirimlerinizi dikate alacağım  ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
 |
-

moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.11.2009, 21:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sairhaticecerci yazmış: güzel olmuş
eyvallah ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
 |
-

tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
18.11.2009, 21:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım guzel olmus emegıne saglık ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
 |
|
↑
|
|
 |
-

moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.11.2009, 13:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumunuz için tşkler  ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
 |
-

msnsozlerim
Acemi Üye
|
19.11.2009, 13:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.11.2009, 14:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
msnsozlerim yazmış: Değşik
kişiye özel web tasarım kendi çalışmam  ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
 |
-

tunaberkbo
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.11.2009, 14:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İletişime girince tasarım değişiyor.  ______________ İdda ediyorum. Bedava Sitem'in En İyi Kişisel Web Sitesi: TunaberkBO
Eğer Gözlerin Yatacağım hapis ise; o hapiste yatmak için her suçu işlemeye hazırım... -TunaberkBO- |
|
↑
|
|
 |
-

moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.11.2009, 15:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iletişim için farlı tasarım olsun istedim onun için sitenin eski tasarımını kullandım  yorumuz için tşkler ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
 |
-

moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.12.2009, 01:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fakemail-rebulitew0w yazmış: Güzel tasarım tebrik ediyorum !
tşk ederim ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
 |
-

tunaozates
Acemi Üye
|
08.12.2009, 17:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım mükemmel 10/10 ama site biraz kısa olmamış mı? yani demek istediğim biraz büyüyebilirsin |
|
↑
|
|
 |
-

moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.12.2009, 19:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İE 7 ile optimize edildi diğer tarayıcılarla küçük gözüküyo yorumun için tşkler ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
 |
-

virusland
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktım ama konturum bitti…
|
08.12.2009, 19:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
moderatorler yazmış: İE 7 ile optimize edildi diğer tarayıcılarla küçük gözüküyo yorumun için tşkler
Arkaplan xD Eksik ______________  |
|
↑
|
|
 |
|