Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj25.12.2009, 18:56 (UTC)    
Mesaj konusu: BEDAVA SİTEM.COM EN GÜZEL OKUL SİTESİ YORUMLARINIZI BEKLİYOR

Arkadaşlar bedava sitem.comda yapılan ilk ve tek okul sitesidir.Ve en güzelokul sitesi.Biz egitim deyil okul sitesiyiz.Bu arada bu okul sitesini ögrenci yapmışdır.
↑
Mesaj25.12.2009, 20:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

2.500.000 dan fazla site var ve aralarında en az 50-60 tane okul sitesi vardır tahminimce. öncelikle siten fena değil başarılarının devamını diliyorum. yalnız abicim sen bu 50-60 siteye baktınmı?. veya bedava-sitem kullanıcıları ya da yöneticilerinden en iyi okul sitesi seçildinmi? yani böyle kendi kurduğun cümleyle milleti inandırmaya çalışıyosun Smile zaten webmasterlık işi gerçekçilik ve öz duyu ister.
Mesaj25.12.2009, 21:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir de benim siteme bak. Bedava-Sitemin en güzel eğitim sitesi buysa... İçeri boş eğitimle de alakası yok, okulunu tanıtmışsın.
↑
Mesaj26.12.2009, 08:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Arkadaş ilk önce mrb

Arkadaş benden hariç bir tane daha var oda çok kötü bir site yani bir sürü site yok sadece en güzel okul sitesi bu sitesdir.
↑
Mesaj26.12.2009, 10:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhabalar.
İlk ve tek değil.
Ben daha önce bizim okul adına yaptım ve eminim ki "İlk okul siteleri" arasında ilk 5te idi.

Tekte değildir.

Siteye gelince:
-Ortalanmalı.
-Biraz daha düzenlenmeli.

Başarılar

Eğer Gözlerin Yatacağım hapis ise; o hapiste yatmak için her suçu işlemeye hazırım... -TunaberkBO-
↑
Mesaj26.12.2009, 13:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Site Guzel emeginin karsılıgı

↑
Mesaj26.12.2009, 14:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

site gzl ama ben bu gibi sitelerde css öneririm içerikte çok olmadığı için seni uraştırmaz
Mesaj26.12.2009, 16:54 (UTC)    
Mesaj konusu: herkeze yorumlarından dolayı teşekür ederim.

Arkadaşlar yorumlardan dolayı teşekür ederim.Bu arada bu sitenin flash versiyonu var isdeyen kişilerden buna girerbilir ve bunada yorum yazabilir. http://kumburgazilkogretim.tr.gg sitesi girin bakın.
↑
Önceki mesajları göster: