Yazar |
Mesaj |
-

ysnsen
Uzman Üye
|
09.01.2010, 22:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
atraksiyon yazmış:
Vazgeçilmez diye ömür boyu böyle gider mi! iyi o zaman bidahakine belirttin hangi kategorilerden site seçeceğinizi bizde ona göre kategoriye uymuyorsa yarışmaya katılmayalım boşu boşuna böyle haksızlık mı olur?
Tamam bundan sonra herkese özel duyuru yapalım.
Başka bir derdiniz varsa onlarıda iletin.______________  |
|
↑
|
|
 |
-

atraksiyon
Aktif Üye
|
09.01.2010, 22:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ysnsen yazmış: atraksiyon yazmış:
Vazgeçilmez diye ömür boyu böyle gider mi! iyi o zaman bidahakine belirttin hangi kategorilerden site seçeceğinizi bizde ona göre kategoriye uymuyorsa yarışmaya katılmayalım boşu boşuna böyle haksızlık mı olur?
Tamam bundan sonra herkese özel duyuru yapalım.
Başka bir derdiniz varsa onlarıda iletin.
Başka bir derdim yok sağolun.. ______________ ....Hayatın Bir Tık Önünde....
Yazar Başvuru Yeri Yazarlarımız |
|
↑
|
|
 |
-

xxkodhaber
Acemi Üye
|
09.01.2010, 22:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamam Kazanan Kazandı Sorun Yok.______________  |
|
↑
|
|
 |
-

htlmkodes
Uzman Üye
|
09.01.2010, 22:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ysnsen yazmış: htlmkodes yazmış: ysnsen yazmış: Arkadaşım eğer yaşın iyiy ve sen akıllıysan sana diyorum ki
Haber kategorisnde elimize gelen siteler belli ve en iyisi o idi.
Çok güzlini sen yapsaydın haber kategorsinde seninkini seçseydik neden yapmadın ?
Eleştiriye gelince Maşallahınız var.
Ysnsen Bu seneki Seçilen bazı siteleri bende anlamıyorum. Katılmadım ama Haksızlık varmı diye düşünüyorum. Ginede vardır belki o kadar site içinden bunlar seçilldi bişey demiyorum Güzel sitelerde var ama amaç tasrım olmamalı İcerik değişik olmalı son sitelerdede Onlar var ne diyelim
Sende söyle senide tatmin edelim hangi siteler mesela haksız yere seçildi.
Tatmin Olmama gerek yok Haksız yere Secilen siteler olabilir. Daha iyi sitelerde var ama kategorileri hep aynı Bişey demiyorum.. Bunları Örnek siteleri bence canlı yayın gibi bir yerde secmek lazım.  |
|
↑
|
|
 |
-

istanbulhatti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.01.2010, 22:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İSTE BENDE BUNU MERAK EDIYORUM YASİN BEY NEDEN VAZGECTINIZ İYİ TAMAM İLK 10 ACIKLANDIGINA GORE 50 İLE 100 SİTELERİDE TEKRARDAN DEGERLENDIRMEYE ALAMAZMISINIZ BU SORUMDA TÜM MODLARA SİZLERİNDE CVPLARINIZ BEKLERIM MODATÖR ARKADASLAR BU KONUDA KARARINIZDAN VAZGECMEYIN ACTINIZ BIR KONU YAPTINIZ BIR YARISMA DEVAMINI GETIRSENIZ OLMAZMI COKMU ZOR HEMEN HEMEN HERGUN BİRCOK TR.GG SİTELERINE GIRIYORUM BASARILİ VE EMEK VERILMİŞ BIR COK SITE VAR.LÜTFEN 2.5 MİLYON SİTE VAR DİYORSANIZ TEKRAR DÜŞÜNÜN:.. BAKIN FORUMU GEZIYORSUNUZ GÖRÜYORSUNUZ HERKEZ ŞİKAYETÇİ AGIZ TARTIŞMASINA GIRIYORSUNUZ BURDA BUNA HİÇ GEREK YOK AMA AGIZINIZDAN CIKAN BİR LAF VARSA YERINE GETIRIN ARKADASLAR BU YAZDIKLARIMIDA YANLIŞ ANLAMAYIN BEN BURDA KENDIM ICIN DEGIL EMEK VERIPTE YARISMAYA KATILAN VE YARISMA SONUCUNU BEKLEYIPTE HAYAL KIRIKLIGI YASAYAN ARKADASLAR ICIN SOYLUYORUM İYİ GCLER |
|
↑
|
|
 |
-

ysnsen
Uzman Üye
|
09.01.2010, 22:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istanbulhatti yazmış: İSTE BENDE BUNU MERAK EDIYORUM YASİN BEY NEDEN VAZGECTINIZ İYİ TAMAM İLK 10 ACIKLANDIGINA GORE 50 İLE 100 SİTELERİDE TEKRARDAN DEGERLENDIRMEYE ALAMAZMISINIZ BU SORUMDA TÜM MODLARA SİZLERİNDE CVPLARINIZ BEKLERIM MODATÖR ARKADASLAR BU KONUDA KARARINIZDAN VAZGECMEYIN ACTINIZ BIR KONU YAPTINIZ BIR YARISMA DEVAMINI GETIRSENIZ OLMAZMI COKMU ZOR HEMEN HEMEN HERGUN BİRCOK TR.GG SİTELERINE GIRIYORUM BASARILİ VE EMEK VERILMİŞ BIR COK SITE VAR.LÜTFEN 2.5 MİLYON SİTE VAR DİYORSANIZ TEKRAR DÜŞÜNÜN:.. BAKIN FORUMU GEZIYORSUNUZ GÖRÜYORSUNUZ HERKEZ ŞİKAYETÇİ AGIZ TARTIŞMASINA GIRIYORSUNUZ BURDA BUNA HİÇ GEREK YOK AMA AGIZINIZDAN CIKAN BİR LAF VARSA YERINE GETIRIN ARKADASLAR BU YAZDIKLARIMIDA YANLIŞ ANLAMAYIN BEN BURDA KENDIM ICIN DEGIL EMEK VERIPTE YARISMAYA KATILAN VE YARISMA SONUCUNU BEKLEYIPTE HAYAL KIRIKLIGI YASAYAN ARKADASLAR ICIN SOYLUYORUM İYİ GCLER
Öncelikle internette büyük harfle yazı yazmanın sakıncasını öğren !!!
Daha sonra benim cevap vermem de onların cevap vermeside aynı olacak.
50 * 100 de seçilse sonucunda yine 10 siteye düşürülmücekmi ??
Sorun nedir...
ilk 10 seçildimi seçildi !!!
50 veya 100 site nin seçilip gösterilmesi sizi neden mutlu edecekdi ? ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

xxkodhaber
Acemi Üye
|
09.01.2010, 22:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnternette Büyük Harf İle Yazmak Bağırmak Anlamına Geliyor.  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

htlmkodes
Uzman Üye
|
09.01.2010, 22:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ysnsen yazmış: istanbulhatti yazmış: İSTE BENDE BUNU MERAK EDIYORUM YASİN BEY NEDEN VAZGECTINIZ İYİ TAMAM İLK 10 ACIKLANDIGINA GORE 50 İLE 100 SİTELERİDE TEKRARDAN DEGERLENDIRMEYE ALAMAZMISINIZ BU SORUMDA TÜM MODLARA SİZLERİNDE CVPLARINIZ BEKLERIM MODATÖR ARKADASLAR BU KONUDA KARARINIZDAN VAZGECMEYIN ACTINIZ BIR KONU YAPTINIZ BIR YARISMA DEVAMINI GETIRSENIZ OLMAZMI COKMU ZOR HEMEN HEMEN HERGUN BİRCOK TR.GG SİTELERINE GIRIYORUM BASARILİ VE EMEK VERILMİŞ BIR COK SITE VAR.LÜTFEN 2.5 MİLYON SİTE VAR DİYORSANIZ TEKRAR DÜŞÜNÜN:.. BAKIN FORUMU GEZIYORSUNUZ GÖRÜYORSUNUZ HERKEZ ŞİKAYETÇİ AGIZ TARTIŞMASINA GIRIYORSUNUZ BURDA BUNA HİÇ GEREK YOK AMA AGIZINIZDAN CIKAN BİR LAF VARSA YERINE GETIRIN ARKADASLAR BU YAZDIKLARIMIDA YANLIŞ ANLAMAYIN BEN BURDA KENDIM ICIN DEGIL EMEK VERIPTE YARISMAYA KATILAN VE YARISMA SONUCUNU BEKLEYIPTE HAYAL KIRIKLIGI YASAYAN ARKADASLAR ICIN SOYLUYORUM İYİ GCLER
Sorun nedir...
50 veya 100 site nin seçilip gösterilmesi sizi neden mutlu edecekdi ?
Adam İlk 50 Ye girdim Diye Mutlu olurdu belki  |
|
↑
|
|
 |
-

xxkodhaber
Acemi Üye
|
09.01.2010, 22:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ysnsen yazmış: istanbulhatti yazmış: İSTE BENDE BUNU MERAK EDIYORUM YASİN BEY NEDEN VAZGECTINIZ İYİ TAMAM İLK 10 ACIKLANDIGINA GORE 50 İLE 100 SİTELERİDE TEKRARDAN DEGERLENDIRMEYE ALAMAZMISINIZ BU SORUMDA TÜM MODLARA SİZLERİNDE CVPLARINIZ BEKLERIM MODATÖR ARKADASLAR BU KONUDA KARARINIZDAN VAZGECMEYIN ACTINIZ BIR KONU YAPTINIZ BIR YARISMA DEVAMINI GETIRSENIZ OLMAZMI COKMU ZOR HEMEN HEMEN HERGUN BİRCOK TR.GG SİTELERINE GIRIYORUM BASARILİ VE EMEK VERILMİŞ BIR COK SITE VAR.LÜTFEN 2.5 MİLYON SİTE VAR DİYORSANIZ TEKRAR DÜŞÜNÜN:.. BAKIN FORUMU GEZIYORSUNUZ GÖRÜYORSUNUZ HERKEZ ŞİKAYETÇİ AGIZ TARTIŞMASINA GIRIYORSUNUZ BURDA BUNA HİÇ GEREK YOK AMA AGIZINIZDAN CIKAN BİR LAF VARSA YERINE GETIRIN ARKADASLAR BU YAZDIKLARIMIDA YANLIŞ ANLAMAYIN BEN BURDA KENDIM ICIN DEGIL EMEK VERIPTE YARISMAYA KATILAN VE YARISMA SONUCUNU BEKLEYIPTE HAYAL KIRIKLIGI YASAYAN ARKADASLAR ICIN SOYLUYORUM İYİ GCLER
Sorun nedir...
Arkadaş İlk 10'da Yokum Belki 50 De Yada 100 De Varım Düşüncesi İle Bu Mesajları Yazmakta. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

istanbulhatti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.01.2010, 22:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
NEYSE YAA BASKALARI GIBI BENDE TARTIŞMAYA GIRMEK ISTEMIYORUM AMA COK HAKSIZLIK YAPIYORSUNUZ MODLAR OLARAK BUNU SÖYLİYİM |
|
↑
|
|
 |
-

xxkodhaber
Acemi Üye
|
09.01.2010, 22:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: ysnsen yazmış: istanbulhatti yazmış: İSTE BENDE BUNU MERAK EDIYORUM YASİN BEY NEDEN VAZGECTINIZ İYİ TAMAM İLK 10 ACIKLANDIGINA GORE 50 İLE 100 SİTELERİDE TEKRARDAN DEGERLENDIRMEYE ALAMAZMISINIZ BU SORUMDA TÜM MODLARA SİZLERİNDE CVPLARINIZ BEKLERIM MODATÖR ARKADASLAR BU KONUDA KARARINIZDAN VAZGECMEYIN ACTINIZ BIR KONU YAPTINIZ BIR YARISMA DEVAMINI GETIRSENIZ OLMAZMI COKMU ZOR HEMEN HEMEN HERGUN BİRCOK TR.GG SİTELERINE GIRIYORUM BASARILİ VE EMEK VERILMİŞ BIR COK SITE VAR.LÜTFEN 2.5 MİLYON SİTE VAR DİYORSANIZ TEKRAR DÜŞÜNÜN:.. BAKIN FORUMU GEZIYORSUNUZ GÖRÜYORSUNUZ HERKEZ ŞİKAYETÇİ AGIZ TARTIŞMASINA GIRIYORSUNUZ BURDA BUNA HİÇ GEREK YOK AMA AGIZINIZDAN CIKAN BİR LAF VARSA YERINE GETIRIN ARKADASLAR BU YAZDIKLARIMIDA YANLIŞ ANLAMAYIN BEN BURDA KENDIM ICIN DEGIL EMEK VERIPTE YARISMAYA KATILAN VE YARISMA SONUCUNU BEKLEYIPTE HAYAL KIRIKLIGI YASAYAN ARKADASLAR ICIN SOYLUYORUM İYİ GCLER
Sorun nedir...
Adam İlk 50 Ye girdim Diye Mutlu olurdu belki |
|
↑
|
|
 |
-

informess
Uzman Üye
|
09.01.2010, 22:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evhollow yazmış: informess yazmış: Sonuçlar pekte beklediğim gibi olmamış. Ama seçilen siteler'de güzel siteler. Moderatör'ler bu siteleri uygun görmüşler. İtiraz eden arkadaşları anlayamıyorum. Seçilen siteleri tebrik ediyorum.
Anlayamıycak bişey yok seçilenlerden memnunsanız başarılar dileyip geçin başkalarına laf çarptırmanın bir anlamı yok.. İtirazımızı yetkilileri ilettik onlardan da gerekli cevapları aldık ve konu kapandı ve zaten bu sizi ilgilendirmeyen bi konu bu yüzden bişey anlamanızda beklenmiyo..
İstersen 44785 kere itiraz et. Sonuçlar değişmeyecek! ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
 |
-

xxkodhaber
Acemi Üye
|
09.01.2010, 22:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istanbulhatti yazmış: NEYSE YAA BASKALARI GIBI BENDE TARTIŞMAYA GIRMEK ISTEMIYORUM AMA COK HAKSIZLIK YAPIYORSUNUZ MODLAR OLARAK BUNU SÖYLİYİM
Ya Abi Bi Yazını Küçültte Konuşya. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

evhollow
Aktif Üye
|
09.01.2010, 22:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istanbulhatti yazmış: İSTE BENDE BUNU MERAK EDIYORUM YASİN BEY NEDEN VAZGECTINIZ İYİ TAMAM İLK 10 ACIKLANDIGINA GORE 50 İLE 100 SİTELERİDE TEKRARDAN DEGERLENDIRMEYE ALAMAZMISINIZ BU SORUMDA TÜM MODLARA SİZLERİNDE CVPLARINIZ BEKLERIM MODATÖR ARKADASLAR BU KONUDA KARARINIZDAN VAZGECMEYIN ACTINIZ BIR KONU YAPTINIZ BIR YARISMA DEVAMINI GETIRSENIZ OLMAZMI COKMU ZOR HEMEN HEMEN HERGUN BİRCOK TR.GG SİTELERINE GIRIYORUM BASARILİ VE EMEK VERILMİŞ BIR COK SITE VAR.LÜTFEN 2.5 MİLYON SİTE VAR DİYORSANIZ TEKRAR DÜŞÜNÜN:.. BAKIN FORUMU GEZIYORSUNUZ GÖRÜYORSUNUZ HERKEZ ŞİKAYETÇİ AGIZ TARTIŞMASINA GIRIYORSUNUZ BURDA BUNA HİÇ GEREK YOK AMA AGIZINIZDAN CIKAN BİR LAF VARSA YERINE GETIRIN ARKADASLAR BU YAZDIKLARIMIDA YANLIŞ ANLAMAYIN BEN BURDA KENDIM ICIN DEGIL EMEK VERIPTE YARISMAYA KATILAN VE YARISMA SONUCUNU BEKLEYIPTE HAYAL KIRIKLIGI YASAYAN ARKADASLAR ICIN SOYLUYORUM İYİ GCLER |
|
↑
|
|
 |
-

istanbulhatti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.01.2010, 22:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sonucları degıstırmıyorlarsa 50 ile 100 sitelerden nıye vazgecmışler ama bılmıyorlarmış neden vazgectıklerını yasın bey |
|
↑
|
|
 |
|