Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj20.06.2010, 12:43 (UTC)    
Mesaj konusu: REKLAMLAR

ARKADASLAR İLETİŞİM BÖLÜMÜNE Bİ MESAJ YAZIYORSUN GÖNDERDİKTEN SONRA SAĞ ALTTAKİ REKLAM SAYFANIN ORTASINA GELİYOR ANKETLER BÖLÜMÜNDEDE ÖYLE ANKETLERE TIKLAYINCA REKLAMLAR YAZININ BİRAZ ALTINDA LÜTFEN NEDEN BÖYLE OLUYOR YARDIM PLZ.
↑
Mesaj20.06.2010, 12:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımdan Olabilir..
Mesaj20.06.2010, 12:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

ama başına center ve sonunada ona benzer bi kod eklemistim reklam ortalansın diye ondan olmuş olabilir mi. eger hayırsa tasarımı sana göndereyim yapabilir misin.
↑
Mesaj20.06.2010, 12:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben Pek Fazla Otasarımlardan Anlamam Bilen Birisine Sor Yada Tasarımını Değiştirmeyi Dene..
Mesaj20.06.2010, 12:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

onuryorulmazz yazmış:
ama başına center ve sonunada ona benzer bi kod eklemistim reklam ortalansın diye ondan olmuş olabilir mi. eger hayırsa tasarımı sana göndereyim yapabilir misin.
Eklediğin reklamların başına <center> sonuna </center> yaptıysan reklam ortalanır.. Kontrol et..
↑
Mesaj20.06.2010, 13:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

ewet reklam ortalanıyor bnde onları sildim ama yinede oluyor lütfen yardım edin tasarımla o kadar ugrastım..
↑
Mesaj20.06.2010, 13:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

ARKADASLAR SORUNUMU SİMDİ BULDUM METİN AZ OLURSA REKLAM METNİN ALTINA KAYIYOR EGER METİN UZUN OLURSA Bİ SORUN OLMUYOR BUNU AYARLAYABİLECEK Bİ ARKADAS WAR MI
↑
Önceki mesajları göster: