Yazar |
Mesaj |
-

greatmusicshows
Acemi Üye
|
15.07.2010, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: bedava sitemde mozilla firextan başka tarayıcı açmıyo sitemi |
|
|
arkadaşlar bnm sitem sadece mozilla firefoxta çalışıyor diğer tarayıcılarda olmuyor lütfen yardım edin |
|
↑
|
|
 |
-

e-bilginet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.07.2010, 10:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sen mozilla ile optimize etmişsindir  ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
 |
-

bs-herseyburda
Aktif Üye
|
15.07.2010, 10:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba;
Zaten bu herkeste öyle.Bedava-sitem'in tercih ettiği tarayıcı mozilla firefox'dur en düzgün en iyi onda gösterir  |
|
↑
|
|
 |
-

e-bilginet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.07.2010, 10:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-herseyburda yazmış: Merhaba;
Zaten bu herkeste öyle.Bedava-sitem'in tercih ettiği tarayıcı mozilla firefox'dur en düzgün en iyi onda gösterir
Hayır benimki chrome ile daha iyi ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
 |
-

ibrahmgun
Uzman Üye
|
15.07.2010, 11:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sohbet ortamına çevirmeyelim..
Soruna gelince giriş yapamıyorsanız çerezleri silin.
Bedava*Sitem her tarayıcı ile görüntülenir..
Bilginize.. |
|
↑
|
|
 |
-

greatmusicshows
Acemi Üye
|
15.07.2010, 13:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
acaba çerezleri nasıl silicem lütfen yardım edin |
|
↑
|
|
 |
-

fbmlkodsitesi
Aktif Üye
|
15.07.2010, 13:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi okuduğun bu sayının en üstünde en tepeye bak araçlar yazar orayı tıkla sonra internet seçenekleri vardır ortdan geçmişi sil veya tümünü sil dersin silinir. ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

greatmusicshows
Acemi Üye
|
15.07.2010, 13:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ŞUAN Kİ TARAYICIM MOZİLLA FİREFOX ÖLE BİŞİ YOK VE GEÇMİŞİ SİLMENİN SAYFAMLA NASDIL Bİ İLGİSİ VAR |
|
↑
|
|
 |
-

fbmlkodsitesi
Aktif Üye
|
15.07.2010, 13:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
greatmusicshows yazmış: ŞUAN Kİ TARAYICIM MOZİLLA FİREFOX ÖLE BİŞİ YOK VE GEÇMİŞİ SİLMENİN SAYFAMLA NASDIL Bİ İLGİSİ VAR
gerekli açıklamayı yaptım. ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
15.07.2010, 13:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

x1oyun
Aktif Üye
|
16.07.2010, 08:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tarayıcınızı mozilla ile optimize ettiniz sadece onunla görünecek diye birşey yok!
chrome ve mozilla en iyi tarayıcılar sayılmakta ancak chromede bedava sitem panelini kontrol edemeyebilirsiniz örneğin kodları düzeltemezssiniz.bende chrome kullanmaktaydım ama mozillaya geçmek zorunda kaldım. ayrıca sitenize safari,mozilla,opera,chrome tarayıcılarımla baktım hiçbir sorun yok! |
|
↑
|
|
 |
|