Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.03.2011, 16:21 (UTC)    
Mesaj konusu: Arkadaslar Sitemden Para Kazanmam İcin Öneri Bekliyorum

Slm Arkadaslar Ben Sitemden Para Kazanmak İstiyorum.Siteme Günde 100-200 Kişi Giriyor.Nasıl Para Kazanabılırım Önerilerinizi Bekliyorum.
______________
Mesaj10.03.2011, 16:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

adsense Reklamları al
______________
Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb
Mesaj11.03.2011, 02:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

1.cis bu bir genel sorun değil 2.ci olsun yardımcı oluyorum adhood adsense gibi yerlerden reklam alarak kazanc sagyabilrsin
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj11.03.2011, 19:51 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Arkadaslar Sitemden Para Kazanmam İcin Öneri Bekliyorum

hayal-koprusu yazmış:
Slm Arkadaslar Ben Sitemden Para Kazanmak İstiyorum.Siteme Günde 100-200 Kişi Giriyor.Nasıl Para Kazanabılırım Önerilerinizi Bekliyorum.


ptp4 ever diye yeni bir sisteme kayıt oldum. Elbette adsense, hepsiburada gibi reklam siteleri daha iyi ancak sitende yayınlayacağın banner sana para kazandırıyor.
http://ptp4ever.net/credit2.php?pseudo=kazancinolsun linkinden üye olabilrsin. bu benim referans linkim. daha 1$ iken ödeme talep edebiliyorsun. Linkine tıklayanlardan kazandığın gibi sitene ekleyeceğin banner boş boş dursa bile para kazanabiliyorsun. Ayrıca sitene eklediğin banner'den üye olanlardan da referans kazancı sağlıyorsun. Yani senin linkinden üye olanlar kazandıkça sen de kazanıyorsun. Ben birçok sitemde hepsiburada, adsense, reklam.ara.com, adtech gibi tık başı kazandıran reklamlar dışında bu sistemin bannerini de kıyıya köşeye koyuyorum, paypal hesabıma her ay ne kadar biriktiyse para talep ediyorum. ay dolmadan da para talep ediliyor ama ben hiç uğraşmıyorum banner kendisi hallediyor herşeyi. Sisteme üye olmak istersen referansımla üye olursan bana da bir teşekkür etmiş olursun;

http://ptp4ever.net/credit2.php?pseudo=kazancinolsun

referans bölümünde: " kazancinolsun " yazmalı... Arrow Arrow Razz Surprised
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu