Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj26.07.2011, 10:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Link vermek yasakmı bilmiyorum ama bu sitede olağan üstü tasarımlar var indir düzenle koy derim http://www.templatemo.com/page/9
Mesaj26.07.2011, 10:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

sporyerinden yazmış:
Link vermek yasakmı bilmiyorum ama bu sitede olağan üstü tasarımlar var indir düzenle koy derim http://www.templatemo.com/page/9

O Siteden Beğendiğin Tasarım Varsa Söyle Ayırayım

Mesaj26.07.2011, 10:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Var 309 Citiy Blog Logo Değişsin Yeterli Spor Yerinden Olsun Birde O resimlere tıkladığında linke gitsin çünkü yeni haberleri orada Paylaşıcam ondan
Mesaj26.07.2011, 11:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

sporyerinden yazmış:
Var 309 Citiy Blog Logo Değişsin Yeterli Spor Yerinden Olsun Birde O resimlere tıkladığında linke gitsin çünkü yeni haberleri orada Paylaşıcam ondan

dostum bakıyorum hem benden hemde baskasından yardım ıstıyorsun tasarımını bıtırdım sadece bazı eksıklık kaldı ya benden yardım ıste yada icon-diyari ndan hangimiz ?

Mesaj26.07.2011, 11:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sen
Mesaj26.07.2011, 11:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

energy26 yazmış:
sporyerinden yazmış:

dostum bakıyorum hem benden hemde baskasından yardım ıstıyorsun tasarımını bıtırdım sadece bazı eksıklık kaldı ya benden yardım ıste yada icon-diyari ndan hangimiz ?

Arkadaşım Ben Sadece Tasarım İstiyorsan Ayırayım..Dedim..Tamam Sen Yap..
Mesaj26.07.2011, 12:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

energy26 yazmış:
sporyerinden yazmış:

Sorun Ne Noldu Neden Olmadımı Sad Yardım Edicek Bir Allahın Kuluyokmu
Mesaj26.07.2011, 12:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Gerçekten Nolur Yardım Edin
Mesaj26.07.2011, 14:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

mikrovizyon yazmış:
İstediğim Tasarım Örneği Sade Olsun Dedim Şekil İstemiyorum Çift Menülü Olsun Menü Alanı Geniş Olmasın Tek İçerik Alanı Geniş Olsun Gururum5 DE Ki Tasarım Gibi Sizlerin Çüzdikleri hiç Benzemiyo Crying or Very sad

Mesaj26.07.2011, 14:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

mikrovizyon yazmış:
mikrovizyon yazmış:
İstediğim Tasarım Örneği Sade Olsun Dedim Şekil İstemiyorum Çift Menülü Olsun Menü Alanı Geniş Olmasın Tek İçerik Alanı Geniş Olsun Gururum5 DE Ki Tasarım Gibi Sizlerin Çüzdikleri hiç Benzemiyo Crying or Very sad

dostum gururum5 in tasarımı html yani tablodur eğer istersen o şekil de yaparım ama çok basit ve karışık olur senin için daha dogrusu bana göre cok basit ve karısık degıl sana göre basit olmayabilir ama yinede sen bilirsin bilgin olsun o tasarım photoshop la çizilip kodlanmadı tablo yardımıyla yapıldı.

Mesaj26.07.2011, 19:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

bende tasarım istiyorum çizecek olan varmı xD
Mesaj26.07.2011, 19:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

komedi-forums yazmış:
bende tasarım istiyorum çizecek olan varmı xD

Hemen İlgileniyorum Ben Çizerim Nasıl Bir Şey İstiyorsunuz ?
Mesaj26.07.2011, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Lütfen Tasarım isteklerinde bulunurken aşağıdaki formu doldurunuz ;

Tasarımın Rengi : Kırmızı - Beyaz

Sitenizin Konusu : Blog Sitesi

Başlık Resminde neler olsun? : Başlık resminde bir adet dünya iconu bulunabilir... Mesela ; http://icons.iconarchive.com/icons/treetog/junior/256/earth-icon.png bunun gibi...

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tasarımda bir adet menü yeri olsun.. Üst menü içinde yer bırakılsın... Copyright bölümünde ise 12px boyutunda "Tüm Hakları Saklıdır" yazsın... Bunun dışında belirttiğim renklerde olursa sevinirim...

NOT : Yukarıdaki sadece bir örnektir.. Lütfen örneğe uyarak mesaj atınız....
Mesaj26.07.2011, 19:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Pardon Az Önce Yanlış Yazmışım

Tasarımın Rengi : Her Renk Olsun Nerede İse Rengarenk Bir Şey Olsun

Sitenizin Konusu : Komedi xD

Başlık Resminde neler olsun? : Komedi Forums Yazsın xD

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : İki Menü Olsun 2 side yan olsun sağdakinde dost siteler soldakinde yan menü yazsın

yanlız kaç dakikaya hazır olur ?
Mesaj26.07.2011, 19:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

komedi-forums yazmış:
Pardon Az Önce Yanlış Yazmışım

Tasarımın Rengi : Her Renk Olsun Nerede İse Rengarenk Bir Şey Olsun

Sitenizin Konusu : Komedi xD

Başlık Resminde neler olsun? : Komedi Forums Yazsın xD

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : İki Menü Olsun 2 side yan olsun sağdakinde dost siteler soldakinde yan menü yazsın

yanlız kaç dakikaya hazır olur ?

Hemen Çiziyorum 10 Dk ya Elinizde Olur Ama Kodlamayı Ben Deil Siz Yaparsınız Veya Yaptırırsınız Ona Göre Wink
Önceki mesajları göster: