Yazar |
Mesaj |
-

sporyerinden
Acemi Üye
|
26.07.2011, 10:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Link vermek yasakmı bilmiyorum ama bu sitede olağan üstü tasarımlar var indir düzenle koy derim http://www.templatemo.com/page/9 |
|
↑
|
|
 |
-

icon-diyari
Aktif Üye
|
26.07.2011, 10:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O Siteden Beğendiğin Tasarım Varsa Söyle Ayırayım______________  |
|
↑
|
|
 |
-

sporyerinden
Acemi Üye
|
26.07.2011, 10:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Var 309 Citiy Blog Logo Değişsin Yeterli Spor Yerinden Olsun Birde O resimlere tıkladığında linke gitsin çünkü yeni haberleri orada Paylaşıcam ondan |
|
↑
|
|
 |
-

energy26
Uzman Üye
|
26.07.2011, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sporyerinden yazmış: Var 309 Citiy Blog Logo Değişsin Yeterli Spor Yerinden Olsun Birde O resimlere tıkladığında linke gitsin çünkü yeni haberleri orada Paylaşıcam ondan
dostum bakıyorum hem benden hemde baskasından yardım ıstıyorsun tasarımını bıtırdım sadece bazı eksıklık kaldı ya benden yardım ıste yada icon-diyari ndan hangimiz ?______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

sporyerinden
Acemi Üye
|
26.07.2011, 11:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sen |
|
↑
|
|
 |
-

icon-diyari
Aktif Üye
|
26.07.2011, 11:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
energy26 yazmış: sporyerinden yazmış: Var 309 Citiy Blog Logo Değişsin Yeterli Spor Yerinden Olsun Birde O resimlere tıkladığında linke gitsin çünkü yeni haberleri orada Paylaşıcam ondan
dostum bakıyorum hem benden hemde baskasından yardım ıstıyorsun tasarımını bıtırdım sadece bazı eksıklık kaldı ya benden yardım ıste yada icon-diyari ndan hangimiz ?
Arkadaşım Ben Sadece Tasarım İstiyorsan Ayırayım..Dedim..Tamam Sen Yap..______________  |
|
↑
|
|
 |
-

sporyerinden
Acemi Üye
|
26.07.2011, 12:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
energy26 yazmış: sporyerinden yazmış: Var 309 Citiy Blog Logo Değişsin Yeterli Spor Yerinden Olsun Birde O resimlere tıkladığında linke gitsin çünkü yeni haberleri orada Paylaşıcam ondan
dostum bakıyorum hem benden hemde baskasından yardım ıstıyorsun tasarımını bıtırdım sadece bazı eksıklık kaldı ya benden yardım ıste yada icon-diyari ndan hangimiz ?
Sorun Ne Noldu Neden Olmadımı  Yardım Edicek Bir Allahın Kuluyokmu |
|
↑
|
|
 |
-

sporyerinden
Acemi Üye
|
26.07.2011, 12:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten Nolur Yardım Edin |
|
↑
|
|
 |
-

mikrovizyon
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.07.2011, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mikrovizyon yazmış: İstediğim Tasarım Örneği Sade Olsun Dedim Şekil İstemiyorum Çift Menülü Olsun Menü Alanı Geniş Olmasın Tek İçerik Alanı Geniş Olsun Gururum5 DE Ki Tasarım Gibi Sizlerin Çüzdikleri hiç Benzemiyo ______________ Forum imzanız kurallara aykırıdır..
@agasu06
|
|
↑
|
|
 |
-

energy26
Uzman Üye
|
26.07.2011, 14:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mikrovizyon yazmış: mikrovizyon yazmış: İstediğim Tasarım Örneği Sade Olsun Dedim Şekil İstemiyorum Çift Menülü Olsun Menü Alanı Geniş Olmasın Tek İçerik Alanı Geniş Olsun Gururum5 DE Ki Tasarım Gibi Sizlerin Çüzdikleri hiç Benzemiyo
dostum gururum5 in tasarımı html yani tablodur eğer istersen o şekil de yaparım ama çok basit ve karışık olur senin için daha dogrusu bana göre cok basit ve karısık degıl sana göre basit olmayabilir ama yinede sen bilirsin bilgin olsun o tasarım photoshop la çizilip kodlanmadı tablo yardımıyla yapıldı.______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

komedi-forums
Acemi Üye
|
26.07.2011, 19:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende tasarım istiyorum çizecek olan varmı xD |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.07.2011, 19:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
komedi-forums yazmış: bende tasarım istiyorum çizecek olan varmı xD
Hemen İlgileniyorum Ben Çizerim Nasıl Bir Şey İstiyorsunuz ? |
|
↑
|
|
 |
-

ve-siir
Aktif Üye
|
26.07.2011, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Lütfen Tasarım isteklerinde bulunurken aşağıdaki formu doldurunuz ;
Tasarımın Rengi : Kırmızı - Beyaz
Sitenizin Konusu : Blog Sitesi
Başlık Resminde neler olsun? : Başlık resminde bir adet dünya iconu bulunabilir... Mesela ; http://icons.iconarchive.com/icons/treetog/junior/256/earth-icon.png bunun gibi...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tasarımda bir adet menü yeri olsun.. Üst menü içinde yer bırakılsın... Copyright bölümünde ise 12px boyutunda "Tüm Hakları Saklıdır" yazsın... Bunun dışında belirttiğim renklerde olursa sevinirim...
NOT : Yukarıdaki sadece bir örnektir.. Lütfen örneğe uyarak mesaj atınız....______________  |
|
↑
|
|
 |
-

komedi-forums
Acemi Üye
|
26.07.2011, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pardon Az Önce Yanlış Yazmışım
Tasarımın Rengi : Her Renk Olsun Nerede İse Rengarenk Bir Şey Olsun
Sitenizin Konusu : Komedi xD
Başlık Resminde neler olsun? : Komedi Forums Yazsın xD
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : İki Menü Olsun 2 side yan olsun sağdakinde dost siteler soldakinde yan menü yazsın
yanlız kaç dakikaya hazır olur ? |
|
↑
|
|
 |
-

paylasim53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.07.2011, 19:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
komedi-forums yazmış: Pardon Az Önce Yanlış Yazmışım
Tasarımın Rengi : Her Renk Olsun Nerede İse Rengarenk Bir Şey Olsun
Sitenizin Konusu : Komedi xD
Başlık Resminde neler olsun? : Komedi Forums Yazsın xD
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : İki Menü Olsun 2 side yan olsun sağdakinde dost siteler soldakinde yan menü yazsın
yanlız kaç dakikaya hazır olur ?
Hemen Çiziyorum 10 Dk ya Elinizde Olur Ama Kodlamayı Ben Deil Siz Yaparsınız Veya Yaptırırsınız Ona Göre |
|
↑
|
|
 |
|