Yazar |
Mesaj |
-

osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
28.07.2011, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: İnanmayacaksınız ama doğru |
|
|
Arkadaşlar şimdi söylediğime inanmayacaksınız hatta deli olduğumu düşüneceksiniz ama bu doğru. 2 sene önce Cuma akşam saat 23.00 gibi falandı gökyüzünde ay tepsi gibi yusyuvarlak çıkmıştı bende çekeyim dedim ve ayı videoya çektim. Sonra izlediğimde gözlerime inanamadım ayın yanında biri kırmızı biri beyaz iki küçük cisim vardı. Ayın etrafında çok hızlı dönüyordu ama kaydederken görmemiştim böyle bir şeyi. Sonra tekrar çekeyim dedim çektim izledim ama cisimler orada yoktu !Gözden kaybolmuştu. Ertesi gün kursum vardı . Gider gitmez videoyu en yakın arkadaşıma sonra diğer arkadaşlarıma ve öğretmenime gösterdim .Ama öğretmenim inanmadı uydudur falan dedi ama değil bence birisi mars olabilir kırmızı olan ama beyaz olan neydi ? Ama marsta olamaz çünkü mars sürekli hıphızlı hareket edip ayın etrafında dolanmıyor. Yani ben ufo gördüğümü düşünüyorum. Şaitlerim de var arkadaşlarım. |
|
↑
|
|
 |
-

hypnaty
Uzman Üye
|
28.07.2011, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
28.07.2011, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilgisayarda var sizlere nasıl gösterebilirim ? |
|
↑
|
|
 |
-

energy26
Uzman Üye
|
28.07.2011, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
osmanlisultanlar yazmış: Bilgisayarda var sizlere nasıl gösterebilirim ?
izlesene,dailymotion ve daha başka video izleme yükleme sitelerine üye ol videonu yükle sonra video linkini paylaş bizimle gerçekten anlatmakla olmaz ______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
28.07.2011, 16:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

tarihikadim
Acemi Üye
|
28.07.2011, 16:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
videoyu izledim haklı olabilirsin ufo olabilir ama kamerayla video çekerken bazı objeler de parlamış,yansımış olabilir , görüntü çok net olmadığı için birşey diyemiyorum malesef ama dediğin gibi ufo da olabilir.. benim düşüncem bu (: ______________ --> Everen.Tr.Gg |
|
↑
|
|
 |
-

osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
28.07.2011, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tarihikadim yazmış: videoyu izledim haklı olabilirsin ufo olabilir ama kamerayla video çekerken bazı objeler de parlamış,yansımış olabilir , görüntü çok net olmadığı için birşey diyemiyorum malesef ama dediğin gibi ufo da olabilir.. benim düşüncem bu (:
O zaman evimiz en üst kattaydı 14. kat yani oradan bir şeyin yansımış olması mümkün olabilir mi bilmiyorum (: |
|
↑
|
|
 |
-

egiticibilgi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2011, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence ufo değil ışık yansıması. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

tarihikadim
Acemi Üye
|
28.07.2011, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
osmanlisultanlar yazmış: tarihikadim yazmış: videoyu izledim haklı olabilirsin ufo olabilir ama kamerayla video çekerken bazı objeler de parlamış,yansımış olabilir , görüntü çok net olmadığı için birşey diyemiyorum malesef ama dediğin gibi ufo da olabilir.. benim düşüncem bu (:
O zaman evimiz en üst kattaydı 14. kat yani oradan bir şeyin yansımış olması mümkün olabilir mi bilmiyorum (:
yok yani videoyu çekerken birşey de yansımış olabilir demek istedim net olarak görüntü olmadığı için kesin birşey söyleyemiyorum.. ama gönlüm ufodan yana (: ______________ --> Everen.Tr.Gg |
|
↑
|
|
 |
-

osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
28.07.2011, 16:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende bilmiyorum öyledir belki (: |
|
↑
|
|
 |
-

osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
28.07.2011, 16:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: yok yani videoyu çekerken birşey de yansımış olabilir demek istedim net olarak görüntü olmadığı için kesin birşey söyleyemiyorum.. ama gönlüm ufodan yana (:
xD XD aynen benimde gönlüm ufodan yana xXD |
|
↑
|
|
 |
-

grapiker
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

bilgidoluyuz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2011, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grapiker yazmış: yok ya bazı fotoğraflardada oluyor kırmızı böyle şeyler yansımadır %100
doğru diyor hem sen kamerayı oynattıkca o cısımlerde oynuyor ______________
Ne mutlu Türküm diyene! M. Kemal Atatürk |
|
↑
|
|
 |
-

pc-safe
Aktif Üye
|
28.07.2011, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kamera lensinizin kalitesine bagliyorum. Kalitesi ne kadar duserse o kadar lekeler kaydınıza yansır Dediklerinizde bunu işaret ediyor. Siz görmediniz ama kayıtta gözüküyor Bu demektirki aslında ortada hiç birsey yok  ______________  |
|
↑
|
|
 |
|