Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj26.06.2008, 09:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

haber-can yazmış:
www.haber-can.tr.gg SİTEMİZ EN GÜZEL FİREFOX TARAYICISINDA GÖRÜNMEKTEDİR Very Happy

Başarılı bir site haber alanında gelişiyor.Ayrıca güzel site tüm tarayıcılarda güzeldir. Razz tek tavsiyem menüdeki linkleri beyaz yap arkaplan mavi yazı da mavi görünürlük azalıyor.... Wink
Mesaj26.06.2008, 09:38 (UTC)    
Mesaj konusu: slm

slm arkadaşlar Laughing
Mesaj26.06.2008, 09:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: slm

alantepe yazmış:
slm arkadaşlar Laughing

sitenden kar tanelerini kaldır hoş olmuyor.Sanırım site yeni bu yüzden anasayfada içerik yok tasarım güzel.Başka diyecek bişi yok Very Happy
Mesaj26.06.2008, 11:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yorum isteyenler.....
Mesaj26.06.2008, 11:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

BENİM SİTELERİMİDE YORUMLAYIN ARKADAŞLAR:)

www.blue-roses-com.tr.gg

www.sevginden.tr.gg
Mesaj26.06.2008, 11:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

sevginden yazmış:
BENİM SİTELERİMİDE YORUMLAYIN ARKADAŞLAR:)

www.blue-roses-com.tr.gg

www.sevginden.tr.gg

Blue-rose-com güzel bi site ama hareketli resimler fazla pc yi zorluyor..İçerik ii.Sana tek tavsiyem sayacını değiştir istersen insanları kandırma!Bugün 613 ziyaretçi (5102 klik) kişi burdaydı! Yalan olduğu 84 ziyaretçin olduğunu gördüm. Confused

Sevginden de güzel bir site her şeyiyle ama arkaplan hareketli dediğim gibi yavaşlatır Wink
Mesaj26.06.2008, 13:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER,,,AMA BENİ YALANCILIKLA SUÇLADIĞINIZIN FARKINDAMISINIZ???KİMSEYİ ALDATMAK İÇİN BİR SEBEP YOK,BUNA İHTİYACIMDA YOK SAYAÇTA HER HANGİ BİR AYAR YAPMADIM VE KAYIT OLDUĞUM GÜNDEN BU YANA NE KADAR KİŞİ VARSA ODUR,KİMSENİN GÖZÜNDE YÜKSEK GÖRÜNMEK GİBİ BİR AMACIMDA YOK,KİMSENİN GÖZÜNDE YÜKSELMEYEDE İHTİYACIM...

BİRİLERİ SİZE GÜVENİP YORUM YAPMANIZI İSTİYORSA BU İSTEK SİZE HAKARET ETME HAKKINI VERMEZ...BİRAZ DAHA USLUPLU BİR DİLLE SÖYLEYEBİLİRDİNİZ BUNU...

İLGİNİZDEN DOLAYI SAYGILAR...

Mesaj26.06.2008, 13:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

blue-roses-com yazmış:
YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER,,,AMA BENİ YALANCILIKLA SUÇLADIĞINIZIN FARKINDAMISINIZ???KİMSEYİ ALDATMAK İÇİN BİR SEBEP YOK,BUNA İHTİYACIMDA YOK SAYAÇTA HER HANGİ BİR AYAR YAPMADIM VE KAYIT OLDUĞUM GÜNDEN BU YANA NE KADAR KİŞİ VARSA ODUR,KİMSENİN GÖZÜNDE YÜKSEK GÖRÜNMEK GİBİ BİR AMACIMDA YOK,KİMSENİN GÖZÜNDE YÜKSELMEYEDE İHTİYACIM...

BİRİLERİ SİZE GÜVENİP YORUM YAPMANIZI İSTİYORSA BU İSTEK SİZE HAKARET ETME HAKKINI VERMEZ...BİRAZ DAHA USLUPLU BİR DİLLE SÖYLEYEBİLİRDİNİZ BUNU...

İLGİNİZDEN DOLAYI SAYGILAR...

Ben yeterince usluplu bir dille anlattım! Neutral
Ve bunu herkes görsün madem!
Gerçek sayaç (Kişi sayacı iptal eder ve resim görünmezse suçlu ben deilim...)
.(Yalan diyebilirsin sen yazdın diybilirsin ama doru)
Mesaj26.06.2008, 13:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj26.06.2008, 13:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

soadturkey yazmış:
www.soadturkey.tr.gg

Arkadaş seni daha önce yorumladım sayfa 2 ye bak... Wink
Mesaj26.06.2008, 13:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeşim sana sen yaptın diyenmi var??? bilmeden suçlama yapma diyorum ben sana,sitenin sayaç ayarlarını ben ayarlamadım kayıt olduğum günden beri öyle görünüyor diyorum ANLATABİLDİMMİİİ???? BEN BU SİTEYİ YAPALI BİR BUÇUK AY OLDU VE YAPTIĞIM ZAMAN HİÇ BİR BİLGİMDE YOKTU,,Bİ KERE DENEDİM OLMADI,ABUK SUBUK Bİ ŞEYLER OLDU TAMAMEN SİTEM BOZULUR DİYEDE UĞRAŞMADIM...
BU KONUYLA İLGİLENİCEM VE DÜZELTİCEM,,AMA LÜTFEN YAPTIĞINIZ YORUMLARLA İNSANLARI İNCİTTİĞİNİZİN FARKINA VARIN...
Mesaj26.06.2008, 13:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

sevginden yazmış:
kardeşim sana sen yaptın diyenmi var??? bilmeden suçlama yapma diyorum ben sana,sitenin sayaç ayarlarını ben ayarlamadım kayıt olduğum günden beri öyle görünüyor diyorum ANLATABİLDİMMİİİ???? BEN BU SİTEYİ YAPALI BİR BUÇUK AY OLDU VE YAPTIĞIM ZAMAN HİÇ BİR BİLGİMDE YOKTU,,Bİ KERE DENEDİM OLMADI,ABUK SUBUK Bİ ŞEYLER OLDU TAMAMEN SİTEM BOZULUR DİYEDE UĞRAŞMADIM...
BU KONUYLA İLGİLENİCEM VE DÜZELTİCEM,,AMA LÜTFEN YAPTIĞINIZ YORUMLARLA İNSANLARI İNCİTTİĞİNİZİN FARKINA VARIN...

Amacım kimseyi incitmek değildir Exclamation
Asıl siz beni sizi sahtekar olarak suçladığımı belirttiniz ve ben o resimleri yayınladım .....
Mesaj26.06.2008, 14:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

RESİMLERİM YAYINLANSIN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BENİ TANIYAN BİLİYOR NE OLDUĞUMU,BU KONU HİÇ İLGİMİ ÇEKMİYORDU VE BU BİR HATAYSA HATAMI DÜZELTTİM ... SİZİ KIRDIYSAM ÖZÜR DİLİYORUM...UZATMANIN Bİ ANLAMI YOK HAKKINIZI HELAL EDİN...

En son blue-roses-com tarafından 27.06.2008 10:58:38 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj26.06.2008, 14:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

blue-roses-com yazmış:
RESİMLERİM YAYINLANSIN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BENİ TANIYAN BİLİYOR NE OLDUĞUMU,BU KONU HİÇ İLGİMİ ÇEKMİYORDU VE BU BİR HATAYSA HATAMI DÜZELTTİM ... SİZİ KIRDIYSAM ÖZÜR DİLİYORUM...UZATMANIN Bİ ANLAMI YOK HAKKINIZI HELAL EDİN...

Wink
Mesaj27.06.2008, 17:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

WwW.Godhic.Tr.Gg

Bakalım Ne Diyeceksin Very Happy
Önceki mesajları göster: