Yazar |
Mesaj |
-

istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 09:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haber-can yazmış: www.haber-can.tr.gg SİTEMİZ EN GÜZEL FİREFOX TARAYICISINDA GÖRÜNMEKTEDİR
Başarılı bir site haber alanında gelişiyor.Ayrıca güzel site tüm tarayıcılarda güzeldir.  tek tavsiyem menüdeki linkleri beyaz yap arkaplan mavi yazı da mavi görünürlük azalıyor....  |
|
↑
|
|
 |
-

alantepe
Acemi Üye
|
26.06.2008, 09:38 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
slm arkadaşlar  |
|
↑
|
|
 |
-

istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 09:42 (UTC) Mesaj konusu: Re: slm |
|
|
alantepe yazmış: slm arkadaşlar
sitenden kar tanelerini kaldır hoş olmuyor.Sanırım site yeni bu yüzden anasayfada içerik yok tasarım güzel.Başka diyecek bişi yok  |
|
↑
|
|
 |
-

istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 11:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorum isteyenler..... |
|
↑
|
|
 |
-

sevginden
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 11:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Blue-rose-com güzel bi site ama hareketli resimler fazla pc yi zorluyor..İçerik ii.Sana tek tavsiyem sayacını değiştir istersen insanları kandırma! Bugün 613 ziyaretçi (5102 klik) kişi burdaydı! Yalan olduğu 84 ziyaretçin olduğunu gördüm.
Sevginden de güzel bir site her şeyiyle ama arkaplan hareketli dediğim gibi yavaşlatır  |
|
↑
|
|
 |
-

blue-roses-com
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 13:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER,,,AMA BENİ YALANCILIKLA SUÇLADIĞINIZIN FARKINDAMISINIZ???KİMSEYİ ALDATMAK İÇİN BİR SEBEP YOK,BUNA İHTİYACIMDA YOK SAYAÇTA HER HANGİ BİR AYAR YAPMADIM VE KAYIT OLDUĞUM GÜNDEN BU YANA NE KADAR KİŞİ VARSA ODUR,KİMSENİN GÖZÜNDE YÜKSEK GÖRÜNMEK GİBİ BİR AMACIMDA YOK,KİMSENİN GÖZÜNDE YÜKSELMEYEDE İHTİYACIM...
BİRİLERİ SİZE GÜVENİP YORUM YAPMANIZI İSTİYORSA BU İSTEK SİZE HAKARET ETME HAKKINI VERMEZ...BİRAZ DAHA USLUPLU BİR DİLLE SÖYLEYEBİLİRDİNİZ BUNU...
İLGİNİZDEN DOLAYI SAYGILAR... ______________ DENGESİZ VE GELGİTLİYİM,
FAZLA YAKLAŞMA BANA,
CAN YAKAR HİSSİZLİĞİM...
|
|
↑
|
|
 |
-

istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 13:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blue-roses-com yazmış: YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER,,,AMA BENİ YALANCILIKLA SUÇLADIĞINIZIN FARKINDAMISINIZ???KİMSEYİ ALDATMAK İÇİN BİR SEBEP YOK,BUNA İHTİYACIMDA YOK SAYAÇTA HER HANGİ BİR AYAR YAPMADIM VE KAYIT OLDUĞUM GÜNDEN BU YANA NE KADAR KİŞİ VARSA ODUR,KİMSENİN GÖZÜNDE YÜKSEK GÖRÜNMEK GİBİ BİR AMACIMDA YOK,KİMSENİN GÖZÜNDE YÜKSELMEYEDE İHTİYACIM...
BİRİLERİ SİZE GÜVENİP YORUM YAPMANIZI İSTİYORSA BU İSTEK SİZE HAKARET ETME HAKKINI VERMEZ...BİRAZ DAHA USLUPLU BİR DİLLE SÖYLEYEBİLİRDİNİZ BUNU...
İLGİNİZDEN DOLAYI SAYGILAR...
Ben yeterince usluplu bir dille anlattım!
Ve bunu herkes görsün madem!
 Gerçek sayaç (Kişi sayacı iptal eder ve resim görünmezse suçlu ben deilim...)
 .(Yalan diyebilirsin sen yazdın diybilirsin ama doru) |
|
↑
|
|
 |
-

soadturkey
Uzman Üye
|
26.06.2008, 13:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 13:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
soadturkey yazmış: www.soadturkey.tr.gg
Arkadaş seni daha önce yorumladım sayfa 2 ye bak...  |
|
↑
|
|
 |
-

sevginden
Acemi Üye
|
26.06.2008, 13:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim sana sen yaptın diyenmi var??? bilmeden suçlama yapma diyorum ben sana,sitenin sayaç ayarlarını ben ayarlamadım kayıt olduğum günden beri öyle görünüyor diyorum ANLATABİLDİMMİİİ???? BEN BU SİTEYİ YAPALI BİR BUÇUK AY OLDU VE YAPTIĞIM ZAMAN HİÇ BİR BİLGİMDE YOKTU,,Bİ KERE DENEDİM OLMADI,ABUK SUBUK Bİ ŞEYLER OLDU TAMAMEN SİTEM BOZULUR DİYEDE UĞRAŞMADIM...
BU KONUYLA İLGİLENİCEM VE DÜZELTİCEM,,AMA LÜTFEN YAPTIĞINIZ YORUMLARLA İNSANLARI İNCİTTİĞİNİZİN FARKINA VARIN... |
|
↑
|
|
 |
-

istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 13:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sevginden yazmış: kardeşim sana sen yaptın diyenmi var??? bilmeden suçlama yapma diyorum ben sana,sitenin sayaç ayarlarını ben ayarlamadım kayıt olduğum günden beri öyle görünüyor diyorum ANLATABİLDİMMİİİ???? BEN BU SİTEYİ YAPALI BİR BUÇUK AY OLDU VE YAPTIĞIM ZAMAN HİÇ BİR BİLGİMDE YOKTU,,Bİ KERE DENEDİM OLMADI,ABUK SUBUK Bİ ŞEYLER OLDU TAMAMEN SİTEM BOZULUR DİYEDE UĞRAŞMADIM...
BU KONUYLA İLGİLENİCEM VE DÜZELTİCEM,,AMA LÜTFEN YAPTIĞINIZ YORUMLARLA İNSANLARI İNCİTTİĞİNİZİN FARKINA VARIN...
Amacım kimseyi incitmek değildir
Asıl siz beni sizi sahtekar olarak suçladığımı belirttiniz ve ben o resimleri yayınladım ..... |
|
↑
|
|
 |
-

blue-roses-com
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 14:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
RESİMLERİM YAYINLANSIN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BENİ TANIYAN BİLİYOR NE OLDUĞUMU,BU KONU HİÇ İLGİMİ ÇEKMİYORDU VE BU BİR HATAYSA HATAMI DÜZELTTİM ... SİZİ KIRDIYSAM ÖZÜR DİLİYORUM...UZATMANIN Bİ ANLAMI YOK HAKKINIZI HELAL EDİN... ______________ DENGESİZ VE GELGİTLİYİM,
FAZLA YAKLAŞMA BANA,
CAN YAKAR HİSSİZLİĞİM...
En son blue-roses-com tarafından 27.06.2008 10:58:38 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2008, 14:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blue-roses-com yazmış: RESİMLERİM YAYINLANSIN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BENİ TANIYAN BİLİYOR NE OLDUĞUMU,BU KONU HİÇ İLGİMİ ÇEKMİYORDU VE BU BİR HATAYSA HATAMI DÜZELTTİM ... SİZİ KIRDIYSAM ÖZÜR DİLİYORUM...UZATMANIN Bİ ANLAMI YOK HAKKINIZI HELAL EDİN... |
|
↑
|
|
 |
-

godhic
Acemi Üye
|
|
↑
|