Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj29.09.2011, 16:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

radyovix : Emin ol ki grafiker arkadaşlarımız ve ben elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz... Diğer grafiker arkadaşlarımız da zaman bulamadıkları için giremiyorlardır... Bu yüzden yargılama bence... Ayrıca bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum... Eğer ki yardımcı olabiliyorsam sevinirim ama hep belirttiğim gibi okul, okul, okul... Boş zamanlarımda ziyaret edebiliyorum Bedava-Sitem'i artık artık Rolling Eyes
Mesaj29.09.2011, 16:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

grafikdizayn yazmış:

aykut-servis : Güldürdün beni Smile Forum forumdur her zaman.. 1 kişiye bağlı kalmaz, kalmasında... Yardımlar hiç eksik olmasın ki daha çok üye buraya gelsin...

Evet Bu Doğru Ama Ben Dostlarıma Düşkün Biriyim .
Mesaj29.09.2011, 16:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

grafikdizayn yazmış:
radyovix : Emin ol ki grafiker arkadaşlarımız ve ben elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz... Diğer grafiker arkadaşlarımız da zaman bulamadıkları için giremiyorlardır... Bu yüzden yargılama bence... Ayrıca bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum... Eğer ki yardımcı olabiliyorsam sevinirim ama hep belirttiğim gibi okul, okul, okul... Boş zamanlarımda ziyaret edebiliyorum Bedava-Sitem'i artık artık Rolling Eyes

Onlarda yapıyo haklarını yemeyelim ama sen başkasın....
Mesaj29.09.2011, 16:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis : Mr. Green Mr. Green Mr. Green
radyovix : Teşekkür ederim ama bil ki herkes görevini en iyi şekilde yapıp sizlere yardımcı olmaya çalışıyor... Smile Grafikerlik kolay gözükse de sabır gerektiren bir iş Smile
Mesaj29.09.2011, 16:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

grafikdizayn yazmış:
aykut-servis : Mr. Green Mr. Green Mr. Green
radyovix : Teşekkür ederim ama bil ki herkes görevini en iyi şekilde yapıp sizlere yardımcı olmaya çalışıyor... Smile Grafikerlik kolay gözükse de sabır gerektiren bir iş Smile

Grafikerliğin bende emek isteyen bir iş olduğunu biliyorum...
Mütavazi olmana gerek burda doğrular konuşuyor Very Happy
Mesaj29.09.2011, 16:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

devrimcity yazmış:
Arkadaşlar 10.Sınıf Polinomlardan Anlayanlar varmı ??

Ya onlar neydi öyle Smile

Tekrar yapıcam inşallah Rolling Eyes

" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. "
Mesaj29.09.2011, 17:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

radyovix yazmış:
grafikdizayn yazmış:
Evet... Bedava-Sitem'de geçirdiğimiz saat yazsaydı eğer ciddi ciddi söylüyorum ki benim ayları geçerdi... ( Online olduğumuz saat Smile )

senden başka görevini hakkıyla yapan varmıki seni çok beğeniyorum Smile

bende beğeniyorum arkadaşı Smile
Mesaj29.09.2011, 17:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Selamın Aleyküm Beyler ..
Mesaj29.09.2011, 18:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
Hem Grip Olmak,
Hem İzciliği birakmak,
Hem Morali Bozuk olmak,
Hem hayvanını kaybetmek,
Hem yarın sevmediği dersin olması,
Bu Tek Benim Başımdamı Var?

baksın ricasıdır banlı olduğu için yazamıyor..
Mesaj29.09.2011, 20:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Herkeze İyi Geceler ..
Mesaj29.09.2011, 20:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

SAĞOL SANADA HAYIRLI GECELER.. MŞALLAH SEN HİİÇ OFFLİNE OLMAZ MISIN Smile TEBRİK EDERİM SÜREKLİ BURDASIN SANA MAAŞ FALAN BAĞLASINLAR .d
Mesaj29.09.2011, 20:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

@ tevhidforum

Öncelikle Ben Ve Benim Gibi Aktif Olan Kişiler Sadece Moderator Ve Yardım Sever Arkadaşlardır , Bende Offine Olurum Keşke Daha Aktif Olabilsem Ama Okuyom Ben Ya Smile Yaz Tatilinde 24 Saat Onlineydim Ama Şimdi Fazla Giremiyorum Vakit Olmuyor Ödev Falan Oluyor İş Çok Önümde Geleceğim Söz Konusu
Mesaj29.09.2011, 20:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

aykut-servis yazmış:
@ tevhidforum

Öncelikle Ben Ve Benim Gibi Aktif Olan Kişiler Sadece Moderator Ve Yardım Sever Arkadaşlardır , Bende Offine Olurum Keşke Daha Aktif Olabilsem Ama Okuyom Ben Ya Smile Yaz Tatilinde 24 Saat Onlineydim Ama Şimdi Fazla Giremiyorum Vakit Olmuyor Ödev Falan Oluyor İş Çok Önümde Geleceğim Söz Konusu

Mr. Green

M.Aslan
Mesaj29.09.2011, 20:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Neden Güldün Abla ?
Mesaj29.09.2011, 20:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

tebrik ediyorum maşallah bu kadar önemsiyorsun Very Happy ... baya baya bs koliksin.. diğer arkadaşlar aranda husumet var galiba inşalah düzelir.. ne okuyorsun bu arada...