Yazar |
Mesaj |
-

grafikdizayn
Uzman Üye
|
29.09.2011, 16:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
radyovix : Emin ol ki grafiker arkadaşlarımız ve ben elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz... Diğer grafiker arkadaşlarımız da zaman bulamadıkları için giremiyorlardır... Bu yüzden yargılama bence... Ayrıca bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum... Eğer ki yardımcı olabiliyorsam sevinirim ama hep belirttiğim gibi okul, okul, okul... Boş zamanlarımda ziyaret edebiliyorum Bedava-Sitem'i artık artık |
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
29.09.2011, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış:
aykut-servis : Güldürdün beni Forum forumdur her zaman.. 1 kişiye bağlı kalmaz, kalmasında... Yardımlar hiç eksik olmasın ki daha çok üye buraya gelsin...
Evet Bu Doğru Ama Ben Dostlarıma Düşkün Biriyim .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
 |
|
↑
|
|
 |
-

radyovix
Acemi Üye
|
29.09.2011, 16:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: radyovix : Emin ol ki grafiker arkadaşlarımız ve ben elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz... Diğer grafiker arkadaşlarımız da zaman bulamadıkları için giremiyorlardır... Bu yüzden yargılama bence... Ayrıca bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum... Eğer ki yardımcı olabiliyorsam sevinirim ama hep belirttiğim gibi okul, okul, okul... Boş zamanlarımda ziyaret edebiliyorum Bedava-Sitem'i artık artık
Onlarda yapıyo haklarını yemeyelim ama sen başkasın.... |
|
↑
|
|
 |
-

grafikdizayn
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

radyovix
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

hypnaty
Uzman Üye
|
29.09.2011, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devrimcity yazmış: Arkadaşlar 10.Sınıf Polinomlardan Anlayanlar varmı ?? |
|
↑
|
|
 |
-

imanfedaisi
Uzman Üye
|
29.09.2011, 17:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
radyovix yazmış: grafikdizayn yazmış: Evet... Bedava-Sitem'de geçirdiğimiz saat yazsaydı eğer ciddi ciddi söylüyorum ki benim ayları geçerdi... ( Online olduğumuz saat )
senden başka görevini hakkıyla yapan varmıki seni çok beğeniyorum
bende beğeniyorum arkadaşı  ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
29.09.2011, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selamın Aleyküm Beyler ..______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
 |
|
↑
|
|
 |
-

imanfedaisi
Uzman Üye
|
29.09.2011, 18:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Hem Grip Olmak,
Hem İzciliği birakmak,
Hem Morali Bozuk olmak,
Hem hayvanını kaybetmek,
Hem yarın sevmediği dersin olması,
Bu Tek Benim Başımdamı Var?
baksın ricasıdır banlı olduğu için yazamıyor.. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
29.09.2011, 20:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkeze İyi Geceler ..______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
 |
|
↑
|
|
 |
-

tevhidforum
Uzman Üye
|
29.09.2011, 20:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
SAĞOL SANADA HAYIRLI GECELER.. MŞALLAH SEN HİİÇ OFFLİNE OLMAZ MISIN  TEBRİK EDERİM SÜREKLİ BURDASIN SANA MAAŞ FALAN BAĞLASINLAR .d ______________  ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
 |
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
29.09.2011, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@ tevhidforum
Öncelikle Ben Ve Benim Gibi Aktif Olan Kişiler Sadece Moderator Ve Yardım Sever Arkadaşlardır , Bende Offine Olurum Keşke Daha Aktif Olabilsem Ama Okuyom Ben Ya Yaz Tatilinde 24 Saat Onlineydim Ama Şimdi Fazla Giremiyorum Vakit Olmuyor Ödev Falan Oluyor İş Çok Önümde Geleceğim Söz Konusu ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
 |
|
↑
|
|
 |
-

1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
29.09.2011, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: @ tevhidforum
Öncelikle Ben Ve Benim Gibi Aktif Olan Kişiler Sadece Moderator Ve Yardım Sever Arkadaşlardır , Bende Offine Olurum Keşke Daha Aktif Olabilsem Ama Okuyom Ben Ya Yaz Tatilinde 24 Saat Onlineydim Ama Şimdi Fazla Giremiyorum Vakit Olmuyor Ödev Falan Oluyor İş Çok Önümde Geleceğim Söz Konusu
 ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
 |
-

aykut-servis
Uzman Üye
|
29.09.2011, 20:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Neden Güldün Abla ?______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
 |
|
↑
|
|
 |
-

tevhidforum
Uzman Üye
|
29.09.2011, 20:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tebrik ediyorum maşallah bu kadar önemsiyorsun  ... baya baya bs koliksin.. diğer arkadaşlar aranda husumet var galiba inşalah düzelir.. ne okuyorsun bu arada... ______________  ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
 |
|
↑
|
|
 |
|