Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj12.11.2011, 14:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

12.11.2011 Yeni Konu Eklenmiştir...

Konu : TR.GG'de Hover Özelliği
İçerik : Geniş Yazılı Anlatım... ( Zaten resimli anlatım yapılamazdı... )
Saat : 16.20

Gelecek Konu ( Büyük İhtimalle ) 13.12.2011

Konu : Css'de Kısaltmalar
İçerik : Geniş Yazılı ve Resimli Anlatım
Saat : Belirsiz...
Mesaj13.11.2011, 17:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güncel..!
Mesaj13.11.2011, 17:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

beğendiğim bir site
tasarım klas içerik güzel
kolay gelsin Smile
Mesaj13.11.2011, 17:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

grafikdizayn yazmış:
Aslında kullanılan renk çok fazla göz alıcı değil... Rolling Eyes
Mesaj13.11.2011, 17:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

brisin : Teşekkürler Smile
dragonfablehilesi : Teşekkürler Smile Umarım zamanla...
Mesaj13.11.2011, 19:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarım süper.İçerik biraz geliştirilmeli Başarılar
Mesaj14.11.2011, 20:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başarılar (MerT)
Mesaj16.11.2011, 18:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yorumlar için teşekkürler... Zamanla içerik artacaktır Smile
Yorumlara Devam >>>
Mesaj18.11.2011, 19:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Öncelikle herkese merhabalar... Uzun süredir ilgilenemediğim için bu fırsatı sizlerle paylaşamadım... Şimdi sizlere sitemde yeni sisteme geçiş hakkında biraz bilgi vereceğim... Bundan sonraki her konuda konunun altında birkaç ayrı özellik bulunacaktır... Peki bu özellikler neler?

Grafiker Arıyoruz..!

Kendinizi geliştirmeniz için harika bir fırsat..! Sitemizde acemi grafikerler ve Gelişmiş Grafikerler başlığı altında 2 çeşit grafiker alacağız... Bu gruplara dahil olmak zor değil... Mesela 1 adet css tasarım ( kodlarına gerek yok, grafiksel anlamda önemli olması için ) ve bir adet logo ( bizim sitemize ait : grafikdizayn ) ile başvuru yapabilirsiniz... Başvuruları bu başlık altından yorumlardan alacağım...

Tasarım Kodlamak Sizin İçin Çok Zor Değil..!

Tasarım kodlamak tasarım kodlayanlar için zor değildir... Peki ya diğer arkadaşlarımız? Diğer arkadaşlarımıza yardım amacıyla bir adet tasarım kodlama grubu oluşturuyoruz... Bu gruba dahil olabilmek için kesinlikle [ç]alıntı olmayan bir tasarımı (kendi çizdiğiniz veya örnek tasarımları) kodlayarak bize gönderin... Örnek tasarımlar 1 hafta içinde bu başlığa eklenecektir... Bu gruptaki arkadaşlarımız ise diğer tüm kodlama isteklerine cevap vereceklerdir...

Css Anlatımları İyi Olan Kişiler Arıyoruz..!

Web sitemiz için özel olarak anlatım yapabilecek kişileri arıyoruz... Video ya da resimli anlatım fark etmez... 1 Adet örnek anlatım ile başvuran kişileri bu gruba ekleyebilirim...

PEKİ BU GRUPTAKİLERİN AYRICALIKLARI NELER?

Bu gruptaki arkadaşlarımız kendilerine ait olan her şeyde isimlerini geçireceğiz... İsimlerinin yanında web siteleri ve kendileri hakkında bir bilgide vereceğiz... Ayrıca bu gruptaki kişiler yakında açacağımız forum sitemizde de grafiker-coder-css olarak 3'e ayrılan özel kişiler arasında yer alacaklar... Yani bu o arkadaşlarımız için çok önemli olacak... Çünkü ziyaretçi sayımızın artmasıyla birlikte onların da takipçileri artacaktır... Yani grafikdizayn olarak artık kendi + yazarlarımızın anlatımlarını yayınlayacağız... Bu anlatımlar ne kazandıracak diyorsanız ;
Arrow Bu anlatımlar sayesinde kendi hayran kitlenizi oluşturabileceksiniz...
Arrow Anlatımlar ve tasarım kodlamaları ile kendinizi geliştireceksiniz...
Arrow Eğer grafikleriniz beğenilir ise özel hediyeler kazanabileceksiniz...
Arrow Kendinize ait (sitemizde) bir adet hayran sayfanız olacak... Bu sayfada size sorular sorulup hayran kitlenizi arttırmaya çalışacaksınız...
Arrow Hayran kitlenizi +100 üzeri yapabilirseniz sitemizde artık size özel bir ek sayfa çıkartılacak ve bu sayfada siteniz ile ilgili soruları ve kendi siteniz için hayran sayfanızı yaratacaksınız...
Arrow Günlük 1 saatini ayırarak birçok kişinin sizi takip etmenizi sağlayacaksınız...
Arrow Size en büyük yararı ise hayran kitleniz olacak... Yani bu hayran kitleleri sayesinde aslında sizde ünlü olacaksınız... Bedava-Sitem'de belki de bu sayede siteniz tutulacak ve yükseleceksiniz...

Neden GrafikDizayn?

Eminim birçok kişi şimdi neden bunları kendi sitemde uygulamayayım diyecektir... Kendi sitenizde uyguladığınızda hayran kitleniz olmayacak, kimlerin sizi takip ettiğini öğrenemeyecek, anlatımlarınızı daha küçük bir kitleye ulaştırabileceksiniz.. Sitemizi seçerseniz, kazanırsınız..!
En yakın zamanda örnek hayran sayfa çıkartılacaktır... Bütün bilgileri bu başlıktan takip ediniz...

GRAFİKDİZAYN ( Yenilik Dönemi )
Mesaj18.11.2011, 21:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başarılar dilerim...

http://kaankart.tr.gg
Mesaj18.11.2011, 22:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler Smile
Mesaj19.11.2011, 20:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güncel..!
Mesaj19.11.2011, 20:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başarılar Dilerim MerT

Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Mesaj19.11.2011, 20:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler...

Arkadaşlar istek anlatım var mı? Takıldığınız konuları bana özel mesajla yollayın size yardımcı olmaya çalışayım...
Mesaj19.11.2011, 21:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yeni konu eklenmiştir...

GrafikDizayn Kıvrılan Başlık Resimli Anlatım

Önceki mesajları göster: