Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj22.01.2012, 12:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

haklısın kardeşim gerçekten yazık !

ben bir arkadaşımıza tasarım çizmiştim ve senin dediğin gibi en az 45 dk uğraştım neyse kodları fln verdim senin demiş oldugun o küçük yazıyı bile yapmadım arkadaşa verdim tasarımı sonra sitesine bakayım dedim eklememiş kardeş dedim ne oldu eklememişsin temayı beğenmedim dedi bende tabi haklı olarak Evil or Very Mad madem beğenmedin beni niye uğraştırdın dedim cevap yok ben böyle insanlara da sinir oluyorum gerçekten hani ekleyip eklememesi önemli değil ama istemiyorsan yaptırmayacaksın öyle değilmi ? Razz

Mesaj22.01.2012, 12:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

haklısın mert bende bir tasarımcıyım bazen kendi yaptığım şeyleri başka sitelerde görüyorum "ben yaptım" diyo adam sırf bu yüzden yaptığım blog kutusu gibi şeylere ismimi yazıyorum onları silemiyolar sonrada bana şikayet ediyolar bunu neden böyle yaptın diye resmen azarlıyo adam beni bende istediyorum böyle olmasını ama çalıyolar bencede artık DUR demenin zamanı geldi
Mesaj22.01.2012, 14:49 (UTC)    
Mesaj konusu: slm

haklısın sana hak veriyorum emek vermişsin altına siteni yazman gayet normal değiştiren emek hırsızlığı yapmış olur.
Mesaj22.01.2012, 16:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yorumlar için teşekkürler..
Ben ailemden herkesin emeğine saygı duymayı öğrendim.. Sadece emeğine değil, kendisine karşıda her zaman dürüst ve doğru konuşmayı öğrendim.. Benden yaşça küçük kişilerle bile her zaman doğru ve dürüst, saygılı konuştum.. Fakat bu devirde kimseye yaranılmıyor... Ne yapsam bir kusur gözetmeye çalışıyorlar.. Aynı şekilde bu diğer gerçekten emek vermiş arkadaşlarım içinde geçerli.. Yapılabilecek ne varsa yapmaya çalışacağım...
Mesaj22.01.2012, 16:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Benim en nefret ettiğim şeydir.Hele benim arkadaşım var bana devamlı başka kişilerin tasarımını çalıp gönderiyor.Ne kadar uyarsam da.Ne gereği varsa bu örneği verdim :S Aslında bun bsnin bir dur demesi lazım Exclamation

Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin.
Mesaj22.01.2012, 18:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

aktif-im yazmış:
haklısın mert bende bir tasarımcıyım bazen kendi yaptığım şeyleri başka sitelerde görüyorum "ben yaptım" diyo adam sırf bu yüzden yaptığım blog kutusu gibi şeylere ismimi yazıyorum onları silemiyolar sonrada bana şikayet ediyolar bunu neden böyle yaptın diye resmen azarlıyo adam beni bende istediyorum böyle olmasını ama çalıyolar bencede artık DUR demenin zamanı geldi

Sen DUR diyosn'da kullandıgın tasarım Ali-Mengü'ye ait Copyright'da Berkcan Bayraktar Aktif-İm yazıo ne ayak Very Happy

Mesaj22.01.2012, 18:33 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: slm

batmanlife yazmış:
haklısın sana hak veriyorum emek vermişsin altına siteni yazman gayet normal değiştiren emek hırsızlığı yapmış olur.

Sen gibimi Very Happy

Mesaj22.01.2012, 23:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

levelbilisim yazmış:
aktif-im yazmış:

Sen DUR diyosn'da kullandıgın tasarım Ali-Mengü'ye ait Copyright'da Berkcan Bayraktar Aktif-İm yazıo ne ayak Very Happy

kardeşim o ali mengü'ye ait değil istersen kendisine sor sadece biraz benziyo diye gelen giden onun diyo yeter artık bu ne o tasarım bana ve berkcan bayraktara ait
Mesaj23.01.2012, 06:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Haklısın Diceğim Laf Başkası Olmayın Kendiniz Olun...
Bu Çalıntı Bnm Başıma Geldi İntrom Çalındı Ama Support'un Dediği 1 Gün İçerisinde Bilgilendiriliceksiniz Ne Site Silindi Ne Cevap Geldi En İyisi Sağ Tık Yapın Kurtulun Tekrar Söylüyorum Mert HakLıı Smile

......
Mesaj23.01.2012, 10:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sağolun arkadaşlar destekleriniz için...
Cidden bu sorun çok büyük olmaya başladı..
Sizce ne gibi önlemler almalıyız?
Sağ tık ya da kopyalama engeli sadece ziyaretçi kaçırır..
Hem almak isteyen kodlarından da rahatlıkla alır zaten..
Mesaj23.01.2012, 12:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

aktif-im yazmış:

kardeşim o ali mengü'ye ait değil istersen kendisine sor sadece biraz benziyo diye gelen giden onun diyo yeter artık bu ne o tasarım bana ve berkcan bayraktara ait

Öylemi ben o tasarımın Orj'ni sana resim atayım bak bakalım mert'in dediği gibi 1-2 düzenleme yapıp ve Copy'i değiştirip kullanmışmısın kullanmamışmısın karşılaştıralım ne dersin?

Mesaj23.01.2012, 12:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kanıtım'ıda sunayım sana ...

Mesaj23.01.2012, 12:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Öncelikle bu konu tamamen fikir amaçlı açıldı..
Abi bu konuları özelden görüşsek daha iyi olur sanırım...
Belki AliMengu izin vermiştir...
Mesaj23.01.2012, 12:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

grafikdizayn yazmış:
Öncelikle bu konu tamamen fikir amaçlı açıldı..
Abi bu konuları özelden görüşsek daha iyi olur sanırım...
Belki AliMengu izin vermiştir...

Tamam mert
Birde şuna bak kopyala yapıştırcılardan biri daha www.level-bilisim.tr.gg
Tamamen kopyala yapıstır yapmıs bir tek tasarımı calmamıs ıcerık bana aıt Very Happy + İsimde bana ait Very Happy

Mesaj23.01.2012, 12:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar bu tasarım konusu sıktı iyice bu konuyu

http://www.bedava-sitem.com/profile.php?of=neoncocuk

bu arkadaşlar konuşun
Önceki mesajları göster: