| Yazar |
Mesaj |
-

energy26
Uzman Üye
|
22.01.2012, 12:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

aktif-im
Acemi Üye
|
22.01.2012, 12:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haklısın mert bende bir tasarımcıyım bazen kendi yaptığım şeyleri başka sitelerde görüyorum "ben yaptım" diyo adam sırf bu yüzden yaptığım blog kutusu gibi şeylere ismimi yazıyorum onları silemiyolar sonrada bana şikayet ediyolar bunu neden böyle yaptın diye resmen azarlıyo adam beni bende istediyorum böyle olmasını ama çalıyolar bencede artık DUR demenin zamanı geldi |
|
|
↑
|
|
 |
-

batmanlife
Acemi Üye
|
22.01.2012, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
haklısın sana hak veriyorum emek vermişsin altına siteni yazman gayet normal değiştiren emek hırsızlığı yapmış olur. ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

grafikdizayn
Uzman Üye
|
22.01.2012, 16:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlar için teşekkürler..
Ben ailemden herkesin emeğine saygı duymayı öğrendim.. Sadece emeğine değil, kendisine karşıda her zaman dürüst ve doğru konuşmayı öğrendim.. Benden yaşça küçük kişilerle bile her zaman doğru ve dürüst, saygılı konuştum.. Fakat bu devirde kimseye yaranılmıyor... Ne yapsam bir kusur gözetmeye çalışıyorlar.. Aynı şekilde bu diğer gerçekten emek vermiş arkadaşlarım içinde geçerli.. Yapılabilecek ne varsa yapmaya çalışacağım... |
|
|
↑
|
|
 |
-

baks-bani
Uzman Üye
|
22.01.2012, 16:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim en nefret ettiğim şeydir.Hele benim arkadaşım var bana devamlı başka kişilerin tasarımını çalıp gönderiyor.Ne kadar uyarsam da.Ne gereği varsa bu örneği verdim :S Aslında bun bsnin bir dur demesi lazım  ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
|
↑
|
|
 |
-

levelbilisim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: > [bLksr] . Rutbe: [YaRdiMsévéR] . Meslek : [iSLétMeCi]
|
22.01.2012, 18:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aktif-im yazmış: haklısın mert bende bir tasarımcıyım bazen kendi yaptığım şeyleri başka sitelerde görüyorum "ben yaptım" diyo adam sırf bu yüzden yaptığım blog kutusu gibi şeylere ismimi yazıyorum onları silemiyolar sonrada bana şikayet ediyolar bunu neden böyle yaptın diye resmen azarlıyo adam beni bende istediyorum böyle olmasını ama çalıyolar bencede artık DUR demenin zamanı geldi |
|
|
↑
|
|
 |
-

levelbilisim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.01.2012, 18:33 (UTC) Mesaj konusu: Re: slm |
|
|
batmanlife yazmış: haklısın sana hak veriyorum emek vermişsin altına siteni yazman gayet normal değiştiren emek hırsızlığı yapmış olur. |
|
|
↑
|
|
 |
-

aktif-im
Acemi Üye
|
22.01.2012, 23:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
levelbilisim yazmış: aktif-im yazmış: haklısın mert bende bir tasarımcıyım bazen kendi yaptığım şeyleri başka sitelerde görüyorum "ben yaptım" diyo adam sırf bu yüzden yaptığım blog kutusu gibi şeylere ismimi yazıyorum onları silemiyolar sonrada bana şikayet ediyolar bunu neden böyle yaptın diye resmen azarlıyo adam beni bende istediyorum böyle olmasını ama çalıyolar bencede artık DUR demenin zamanı geldi
Sen DUR diyosn'da kullandıgın tasarım Ali-Mengü'ye ait Copyright'da Berkcan Bayraktar Aktif-İm yazıo ne ayak
kardeşim o ali mengü'ye ait değil istersen kendisine sor sadece biraz benziyo diye gelen giden onun diyo yeter artık bu ne o tasarım bana ve berkcan bayraktara ait |
|
|
↑
|
|
 |
-

bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
23.01.2012, 06:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Haklısın Diceğim Laf Başkası Olmayın Kendiniz Olun...
Bu Çalıntı Bnm Başıma Geldi İntrom Çalındı Ama Support'un Dediği 1 Gün İçerisinde Bilgilendiriliceksiniz Ne Site Silindi Ne Cevap Geldi En İyisi Sağ Tık Yapın Kurtulun Tekrar Söylüyorum Mert HakLıı
...... |
|
|
↑
|
|
 |
-

grafikdizayn
Uzman Üye
|
23.01.2012, 10:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sağolun arkadaşlar destekleriniz için...
Cidden bu sorun çok büyük olmaya başladı..
Sizce ne gibi önlemler almalıyız?
Sağ tık ya da kopyalama engeli sadece ziyaretçi kaçırır..
Hem almak isteyen kodlarından da rahatlıkla alır zaten.. |
|
|
↑
|
|
 |
-

levelbilisim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2012, 12:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aktif-im yazmış:
kardeşim o ali mengü'ye ait değil istersen kendisine sor sadece biraz benziyo diye gelen giden onun diyo yeter artık bu ne o tasarım bana ve berkcan bayraktara ait
Öylemi ben o tasarımın Orj'ni sana resim atayım bak bakalım mert'in dediği gibi 1-2 düzenleme yapıp ve Copy'i değiştirip kullanmışmısın kullanmamışmısın karşılaştıralım ne dersin?______________
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

levelbilisim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2012, 12:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

grafikdizayn
Uzman Üye
|
23.01.2012, 12:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle bu konu tamamen fikir amaçlı açıldı..
Abi bu konuları özelden görüşsek daha iyi olur sanırım...
Belki AliMengu izin vermiştir... |
|
|
↑
|
|
 |
-

levelbilisim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2012, 12:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Öncelikle bu konu tamamen fikir amaçlı açıldı..
Abi bu konuları özelden görüşsek daha iyi olur sanırım...
Belki AliMengu izin vermiştir... |
|
|
↑
|
|
 |
-

aktif-im
Acemi Üye
|
|