Yazar |
Mesaj |
-

kaankart
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.02.2012, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
umitbasci
Alıntı: Sana da hayırlı akşamlar. Şahsen ben iyiyim kardeş, seni sormalı.
eyvallah can, sağolasın bende iyiyim, malum bu hafta okullar başlar bizede artık bol bol çalışırız vs.  ______________ => Şimdi aşağıdaki [ Link ] tıkladığınızda [ Sıkça Sorulan Sorular ] adlı alt forumumuza yöneleceksiniz ve umarım sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz.
=> http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=37
|
|
↑
|
|
 |
-

umitbasci
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.02.2012, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kaankart yazmış: umitbasci
Alıntı: Sana da hayırlı akşamlar. Şahsen ben iyiyim kardeş, seni sormalı.
eyvallah can, sağolasın bende iyiyim, malum bu hafta okullar başlar bizede artık bol bol çalışırız vs.
Evet başladı okul ama ben lise sonum. Bizim dersler boş gibi bişey. Test filan. |
|
↑
|
|
 |
-

devrimcity
Uzman Üye
|
11.02.2012, 22:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese iyi akşamlar... |
|
↑
|
|
 |
-

pinoki
Uzman Üye
|
12.02.2012, 08:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese merhaba ______________ TR.GG Dışı Link Yasaktır. |
|
↑
|
|
 |
-

kaankart
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.02.2012, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
umitbasci
Alıntı: Evet başladı okul ama ben lise sonum. Bizim dersler boş gibi bişey. Test filan.
- Doğrudur ümit, bakalım biz napacağız bu dönem, ilk dönemi atlattık (:
*** pinoki.tr.gg sanada günaydın  ______________ => Şimdi aşağıdaki [ Link ] tıkladığınızda [ Sıkça Sorulan Sorular ] adlı alt forumumuza yöneleceksiniz ve umarım sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz.
|
|
↑
|
|
 |
-

pinoki
Uzman Üye
|
12.02.2012, 12:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Günaydın kaan abi ______________ TR.GG Dışı Link Yasaktır. |
|
↑
|
|
 |
-

umitbasci
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.02.2012, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kaankart yazmış: -Doğrudur ümit, bakalım biz napacağız bu dönem, ilk dönemi atlattık (:
Bu arada sen kaç yaşındasın.?  |
|
↑
|
|
 |
-

imagerial
Uzman Üye
|
12.02.2012, 15:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar.
Bir pazar akşamına daha yaklaşırken nasılsınız?______________  |
|
↑
|
|
 |
-

imagerial
Uzman Üye
|
12.02.2012, 16:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

pinoki
Uzman Üye
|
12.02.2012, 16:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imagerial yazmış: Merhabalar.
Bir pazar akşamına daha yaklaşırken nasılsınız?
merhaba berkay abi ______________ TR.GG Dışı Link Yasaktır. |
|
↑
|
|
 |
-

kaankart
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.02.2012, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dostlar hayırlı akşamlar, hal ve durumlar nasıl ? ______________ => Şimdi aşağıdaki [ Link ] tıkladığınızda [ Sıkça Sorulan Sorular ] adlı alt forumumuza yöneleceksiniz ve umarım sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz.
|
|
↑
|
|
 |
-

bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
12.02.2012, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle hayırlı akşamlar. Arkadaşlar benim size bir sorum olacak. İnternette gezinirken bir site gördüm. kimdir.com adında. Biraz inceledim. Arkaplana resim koyulan kendi hakkında kısa bilgi verdiğin ve sosyal paylaşım sitelerinde adreslerini içeren bir site. Kısaca hoşuma giden bir sistemi var ama şöyle bir sorun var ki sistem davetiye ile çalışıyor. Davetiyesi olan bana davetiye yollayabilir mi? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bu arada unutmadan uzun zaman oldu. Tüm abilerime, kardeşlerime ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Uzun zamandır burada değildim. Hepsini ayrı ayrı özledim. Umarım artık daha sık uğrarım. Bu forum benim internetteki ilk aile ortamım olduğundan kopamıyorum n'apacaksın?  ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
 |
-

imagerial
Uzman Üye
|
12.02.2012, 18:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: Öncelikle hayırlı akşamlar. Arkadaşlar benim size bir sorum olacak. İnternette gezinirken bir site gördüm. kimdir.com adında. Biraz inceledim. Arkaplana resim koyulan kendi hakkında kısa bilgi verdiğin ve sosyal paylaşım sitelerinde adreslerini içeren bir site. Kısaca hoşuma giden bir sistemi var ama şöyle bir sorun var ki sistem davetiye ile çalışıyor. Davetiyesi olan bana davetiye yollayabilir mi? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bu arada unutmadan uzun zaman oldu. Tüm abilerime, kardeşlerime ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Uzun zamandır burada değildim. Hepsini ayrı ayrı özledim. Umarım artık daha sık uğrarım. Bu forum benim internetteki ilk aile ortamım olduğundan kopamıyorum n'apacaksın?
Sanırım bir ara davetiyesiz giriş yapılabiliyordu. Ama şuan davetiyeli sisteme geri dönmüş söylediğinize göre.
Bende Fatih Özdemir aracılığıyla kimdir.com ile tanışmıştım. Fakat benimde üyeliğim yok. Gerek görmediğim için davetiyede aramadım______________  |
|
↑
|
|
 |
-

bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
12.02.2012, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imagerial yazmış: bs-destek-merkezim yazmış: Öncelikle hayırlı akşamlar. Arkadaşlar benim size bir sorum olacak. İnternette gezinirken bir site gördüm. kimdir.com adında. Biraz inceledim. Arkaplana resim koyulan kendi hakkında kısa bilgi verdiğin ve sosyal paylaşım sitelerinde adreslerini içeren bir site. Kısaca hoşuma giden bir sistemi var ama şöyle bir sorun var ki sistem davetiye ile çalışıyor. Davetiyesi olan bana davetiye yollayabilir mi? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bu arada unutmadan uzun zaman oldu. Tüm abilerime, kardeşlerime ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Uzun zamandır burada değildim. Hepsini ayrı ayrı özledim. Umarım artık daha sık uğrarım. Bu forum benim internetteki ilk aile ortamım olduğundan kopamıyorum n'apacaksın?
Sanırım bir ara davetiyesiz giriş yapılabiliyordu. Ama şuan davetiyeli sisteme geri dönmüş söylediğinize göre.
Bende Fatih Özdemir aracılığıyla kimdir.com ile tanışmıştım. Fakat benimde üyeliğim yok. Gerek görmediğim için davetiyede aramadım
Teşekkürler imagerial. Fatih Özdemir'i tanıyorum o zaman ondan isterim ben. Bu arada yakın zamanda sana bir teklifim olabilir site teklifi ile ilgili. com'lu bir site düşünüyorum.  ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
 |
-

imagerial
Uzman Üye
|
12.02.2012, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: imagerial yazmış: bs-destek-merkezim yazmış: Öncelikle hayırlı akşamlar. Arkadaşlar benim size bir sorum olacak. İnternette gezinirken bir site gördüm. kimdir.com adında. Biraz inceledim. Arkaplana resim koyulan kendi hakkında kısa bilgi verdiğin ve sosyal paylaşım sitelerinde adreslerini içeren bir site. Kısaca hoşuma giden bir sistemi var ama şöyle bir sorun var ki sistem davetiye ile çalışıyor. Davetiyesi olan bana davetiye yollayabilir mi? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bu arada unutmadan uzun zaman oldu. Tüm abilerime, kardeşlerime ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Uzun zamandır burada değildim. Hepsini ayrı ayrı özledim. Umarım artık daha sık uğrarım. Bu forum benim internetteki ilk aile ortamım olduğundan kopamıyorum n'apacaksın?
Bende Fatih Özdemir aracılığıyla kimdir.com ile tanışmıştım. Fakat benimde üyeliğim yok. Gerek görmediğim için davetiyede aramadım
Teşekkürler imagerial. Fatih Özdemir'i tanıyorum o zaman ondan isterim ben. Bu arada yakın zamanda sana bir teklifim olabilir site teklifi ile ilgili. com'lu bir site düşünüyorum. |
|
↑
|
|
 |
|