Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj06.12.2008, 12:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

devkodservisi yazmış:
Yonetıcıler Gorurse
Ne Olacagını tahmın bıle Etmek Istemıyorum..!!

Arkadaşım felaket tellalığı yapmaktan vazgeç yöneticiler görsün diye açtım bu konuyu zaten. Yöneticilere karşı bir hakaret argo kelime içermiyor. Bu olayın faillerine karşı olan sinirimi dile getiriyorum bunu çalan insanlara...

Mesaj06.12.2008, 12:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

tabi bende bedava-sitem i suçlamıyorum sadece insanlar neden böyle oldu diye kızıyorum bedava-sitemle alakalı deil Neutral
Mesaj06.12.2008, 12:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

modların site paneline girmesi imkansız
bende modlara hakaret etme pişman olursun çünkü onlar burada bir suç işlememişler ki mod olmuşlar
ayrıca Maxthon diye bir program var o internet programında sürüklediğin şey ne olursa olsun sitedegözüktüğü haliyke açılır
ya da print screen söz konusu olabilir
support( at )bedava-sitem.com a yazıp derdini anlatabilirsin ya da yetkililere özel mesaj atabilirsin Wink

Mesaj06.12.2008, 12:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir kere birisi senin sitenin tasarımını paylasmıstı..

Senden buyuk ihtimal izin almamıstı...En azından 1 ay olmustur..

O baslık simdi aklıma geldi.. Neutral
Mesaj06.12.2008, 12:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj konusu:

penguens yazmış:
tabi bende bedava-sitem i suçlamıyorum sadece insanlar neden böyle oldu diye kızıyorum bedava-sitemle alakalı deil Neutral

Hah helal olsun sana kardeşim bende bunu anlatmak istiyorum bütün sinirim bundan ibaret.

İnsanlar konuyu kaydırmaktan vazgeçsin modları suçlamıyorum zaten herkes felaket tellalığı yapmasın lütfen anlatmak istediğim gayet açık!

Mesaj konusu:

kraliyetailesi yazmış:
devkodservisi yazmış:
Yonetıcıler Gorurse
Ne Olacagını tahmın bıle Etmek Istemıyorum..!!

Arkadaşım felaket tellalığı yapmaktan vazgeç yöneticiler görsün diye açtım bu konuyu zaten. Yöneticilere karşı bir hakaret argo kelime içermiyor. Bu olayın faillerine karşı olan sinirimi dile getiriyorum bunu çalan insanlara...

Herneyse Konuyu Germeyelım
Bunu Bız Burda Yazışarak ve Tartışarak Bıtıremeyız
Buna Yonetım bakacaktır.!!

Mesaj06.12.2008, 15:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

BAŞLIĞI AÇAN VE MODLARI SUÇLAYAN KULLANICININ DİKKATİNE..İYİ OKUYUN..!

Alıntı:
Modlarınıza ne kadar güveniyorsunuz yada neden her 1000 konuyu geçmiş herkese modluk verip tam yetki ile donatıyorsunuz??

Her 1000 mesajı geçen kullanıcıya modluk vermiyoruz biz..!
Ayrıca tam yetki ile de donatmıyoruz..
Forumda 1000 mesajı geçmiş onlarca kişi var..onların da mod olması gerekirdi değil mi ama?..

Alıntı:
Aranızda casus var.! Örneğin moderatörler benim panelime girip forum yazımı değiştirebiliyor çünki yetkisi var sorun o değil!

Burada yazdıgına dikkat et bakim bi.FORUM YAZIMI diyorsun..SİTE AYARLARIMI demiyorsun..Forumda modlara verilmiş bir özelliktir.ANCAK MODLAR KULLANICILARIN SİTE YÖNETİM PANELİNE GİREMEZLER.YETKİSİ YOKTUR.

Alıntı:
Girin ve bakın bu kadar saygısızlık olmaz resmen benim tasarımı çalmış. tasarımı çalabilir diyebilirsiniz resimleri kopyalar kendisine uyarlar! Ama hayır öyle değil

Butonumdan koduna kadar herşeyi yapmış! Bendeki başlık üzerindeki butonları hangi sitede gördünüz? Kim yapabildi? Maus imleciyle sürükleyip CTRL+C Bile yapsa JAVA KODLARI olmadığı için nereye yapıştırırsa yapıştırsın o BUTONLAR ORADA ÇIKMAZ!

Yani modlarınızdan birisi benim panelime girip tasarım kodumu çalmış ve o her kimse ona vermiş! Bu ne kadar büyük bir terbiyesizlik sakın bana hack mack gibi boş kelimeler etmesin kimse. bu sadece modlardan birisinin işi!!!

Arkadaşım ne kadar inanacaksın bilmiyorum ama..
Yine tekrarlıyorum.MODLARIN SİZİN SİTE YÖNETİM PANELİNE GİRME YETKİSİ YOKTUR.OLSAYDI ZATEN BEN İSTEDİĞİM SİTENİN TASARIMINI ÇALAR SİTEME UYARLADIM.Değil mi ama?Biraz mantığınızı kullanırsanız benim ne dediğimöi anlayacaksınız..Terbiyesizlik diyorsunuz..;Modları bu yüzden HAKSIZ YERE SUÇLAMAK terbiyesizlik olmuyor mu sizce ?

Alıntı:
Arkadaşım tamam haklısında bana bi gerekçe göster ozaman şöyle yapmış olabilir de diyebilirmisin? Modların girme yetkisi yok diyorsun geçen bir mod arkadaşım bana msj attı forum imzan uzundu değiştirmek zorunda kaldık bilginize diye? Panelime girmeden nasıl değiştirecek?

Yine tekrarlıyorum..
MODLARIN SİTE YÖNETİM PANELİNE GİRME YETKİSİ YOKTUR...
Dikkat edersen üstte FORUM İMZASI demişsin.Mod'ta zaten forumda bazı özelliklere sahiptir.Yani forum imzanı değiştirebilme yetkisi var.Banlayabilme yetkisi de var..ANCAAKK ASLA SİTE YÖNETİM PANELİNE GİRME YETKİSİ YOKTUR..

Arkadaşım "Hiç kimse suçsuzluğunu kanıtlamak zorunda değildir"
Ayrıca modlara bu tarz konuştugunuz için olayı aydınlandıgında haksızlık yaptığınızı anlayacaksınız..
Neyse..Umarım anlamışsınız..
Konu kilit.
Başvuracağınız mercii bundan sonra support( at )bedava-sitem.com'dur.
Önceki mesajları göster: