Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj02.09.2009, 20:01 (UTC)    
Mesaj konusu: GİZLİİLİMLER.TR.GG NEDEN SİLİNDİ ve NEDEN TOPİK KİLİTLENİYOR

İkide bir TOPİĞİMİ KİLİTLEMEKTEN ZEVK ALAN MODLAR'ı amacını öğrenebilir miyim? Haklı bir durumdayken, SİTE İÇERİĞİMİ ÇALAN HIRSIZIN, daha doğrusu 12 yaşındaki bir veledin, hırsızlık yaptığı halde şikayetiyle sitem siliniyorsa, ben bunu SORUMSUZLUK OLARAK adlandırırım. Ya adam, her gün, sitemde 24 saat nöbet tutup 5-6 saat emek vererek eklediğim her yazıyı saniyesi saniyesine Google'Nin blogger sitesine aşırarak sitemi SPAM durumuna düşürüyor ve ben mağdur oluyorum. Kim 5-6 saat emekle hazırladığı yazıların HIRSIZLIK YAPILIP ÇALINMASINA SES ÇIKARMAZ? Yani blogger, googlenin servisi olduğu için googlebot, o yazıyı daha önce orda indeksliyor ve benim siteme geldiğinde de, YAzIYI ÇALAN BENİM GİBİ, beni SPAM'a sokuyor.

Söyler misiniz_? Böyle 300-400 yazınız, ÇALIMIŞ; onlarca emeğiniz, EMEK HIRSIZLIĞIYLA HİÇE SAYILMIŞ BİR KONUMDA KİM HAKLI! EMEK HIRSIZLIĞINA SESSİZ KALAMAYAN MI, YOKSA HIRSIZ MI? Yoksa HIRSIZIN SÖZÜNE İTİBAR EDEN HAKAN BEY Mİ?

Supporta attığım mesaj, aşağıda. Haksızlığı bedava-sitem kullanıcıları belirlesin;

Hala bir yanıt alamadım... Sorumsuzluğunuza, 10.000'nın emek emek evrildiği bir sitenin 12 YAŞINDAKİ BİR VELEDİN şikayetiyle site sahibine SORMADAN NASIL KAPATILDIĞINA.......

Adam, gizemlisirlar.blogspot.com diye bir sitede BÜTÜN İÇERİĞİMİ; 200-300'ün üstünde sayfamı ÇALARAK sitemi spama düşürüyor; ben de Google'nin yetkili servislerine şikayet ediyorum;

http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=2fe6154dc4dff8a0&hl=tr

Bu linkte bütün şikayet unsurları var. Ya bu ne, ben anlam veremiyorum!!! Akademik sitenin 12 yaşındaki şerefsiz bir veledin yüzünden silinmesine. MAĞDUR OLUNAN; İÇERİĞİ ÇALINIP SPAMA DÜŞEN BEN OLDUĞUM HALDE! Sen, BULUNDUĞUN YERİ, ALDIĞIN PARAYI İNAN OLSUN HAK ETMİYORSUN! Ya BS'nin gözbebeği sitesini milletin şikayetleriyle silecek kadar SORUMSUZSAN, ORDA İŞİN NE? Adama attığım mesaj aşağıda; Ve kaldı ki; hiç bir site, HAKLI OLDUĞU HALDE, Site sahibinin hotmail vb. yazışmaları yüzünden silinme sebebi gösterilemez. Çünkü KANUNİ OLARAK HAK TALEP EDEN BENİM! Site içeriği, benim kendi sitem ve YASAL OLARAK SUÇLU DURUMDA OLAN BİRİNİN, Yavuz hırsız ev sahibini bastırır gibi ÜSTE ÇIKMASINI anladık; Peki senin HANGİ GEREKÇELERLE 2 yıl emek verilmiş sitemi, bütün emeklerimi yok ettiğini sorabilir miyim???

12 yaşındaki bir şerefsiz evladının SÖZÜNE UYARAK MI? Site sahibine hiç sormadan. Hele de BS'nin PR4 olmasını sağlayan site tarafından. Ya AÇIKLA HANGİ AKLA HİZMET ETTİĞİNİ! Akademik bir sitenin, en ağır ameliyattan çıktıgım günün 2. günü, sandalyeye oturmam bile yasak oldugu halde, SAĞLIĞIMI BİLE HİÇE SAYARAK EMEK VERDİĞİM BİR SİTENİN, SİTMİN İÇERİĞİNİNİ ÇALAN BİR VELEDİN ŞİKAYETİYLE kapanmasının HANGİ AKLA HİZMET ETTİĞİNİ SÖYLER MİSİN?

ATTIĞIM EMAİL, BENİM HAKLI OLUŞUMDUR! BU SORUMSUZLUĞUNUZ İÇİN; SADECE SİTEMİN AÇILMASIN DEĞİL; KAPALIO KALDIĞI SÜRECE İÇİNDE DÜŞECEĞİ PAGERANK DEĞERİ SİZDEN KOCA BİR ÖZÜR BEKLİYORUM! BULUNDUĞUNUZ KONUM, BÖYLE SORUMSUZCA KULLANILAMAZ!

Kod:
Senin ŞEREFİN YOK MU?‏
Kimden: (lusiyen( at )hotmail.com) 
Gönderme tarihi: 31 Ağustos 2009 Pazartesi 20:29:44
Kime:  cagataygulumser( at )windowslive.com

Neden beni Ramazan Ramazan sinirlendiriyorsun? Senin 1 saniyede kesip kopyaladığın yazıların her biri için 5-10 saatimi ayırıyorum ben. Yaptığın tek şey, HIRSIZLIK! Ya senin ŞEREFİN, GURURUN HAYSİYETİN yok mu? İnsanların emeklerini ÇALAN bir ASALAK'tan başka bir şey değilsin... Senin bu HAYSİYETSİZLİĞİN yüzünden, Google, beni spama soktu. Otur da şimdi neresine sevinirsen sevin...
 
Haysiyetsiz herif.................
Mesaj02.09.2009, 20:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
öncelikle sağlığınıza biran evvel kavuşmanız dileklerimle...

Forumdan hiçbir şekilde yardım alamayacağınızı hatırlatırım.
Ve ayrıca ,başta Hakan beyi suçlayamazsınız.
Durumu buradan fazla anlayamayacağım için yorum yapmam doğru olmaz.
Hakan bey konuyu tekrar inceler ve gerekeni yapar.

Yardımlara her zaman açığız.Ama bu şekilde değil.
Lütfen konu hakkında başlık açmayınız.
______________
+Css Şablon Çözümleri+Site İçi Arama Motoru+Soldaki Menüyü Sağ Kısma da Ekle
+Butona(Menü' ye)Resim Ekle +Polldady' den Anket+Editör nasıl kullanılır?+Formata Son
+Güvenilir Sayaç+Ücretsiz Toplist Kur+Resimin Köşelerini Yuvarla+Web Yönetici Araçları+Css Desing Temel Anlatım
Mesaj02.09.2009, 20:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

açıkcası bir üye olarak şaşırdım kaldım senin 10000 sayfan var ve sitenide bilmiyorum diyen neredeyse yok bendede 2000 sayfa var senı anlıyorum onca emeğin bir anda silinmesi çok acı bir durum bende senın gibi gece gündüz uğraşıp o kadar emek veriyordum ama artık bende korkmaya başladım onca emek 2 tuşla silinmeye bakıyor Confused Confused
______________
Mesaj02.09.2009, 20:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

turkmayasi yazmış:
Merhaba,
öncelikle sağlığınıza biran evvel kavuşmanız dileklerimle...

Forumdan hiçbir şekilde yardım alamayacağınızı hatırlatırım.
Ve ayrıca ,başta Hakan beyi suçlayamazsınız.
Durumu buradan fazla anlayamayacağım için yorum yapmam doğru olmaz.
Hakan bey konuyu tekrar inceler ve gerekeni yapar.

Yardımlara her zaman açığız.Ama bu şekilde değil.
Lütfen konu hakkında başlık açmayınız.


Ya bana söyle sen ne yaparsın? Senin tepkin ne olur? Her satırı emek verip hazırlanmış bir site için, forum yöneticisi olarak değil; her hangi bir site sahibi olarak, tüm ORJİNAL YAZILARI ÇALINIP hazırlanan her yazının;yazının saati saatine ve dakikası dakikasına aşırılarak Google botu'nun öncelikle blogger sitesini indeklediği için benim siteme geldiğinde, hazırladığım yazıyı, yazımı çalan o siteden çalmış gibi bir duruma düşüp Google tarafından cezalandırılsan, yazının yazarı sen oldugun halde bütün yazıların onun gibi görülse ve siten SPAM'a düşse söylermisin Türkmayası, sen ne yaparsın? Onca emeğinin her gün gözlerinin önünde YOK EDİLMESİNE seyirci mi kalırsın yoksa isyan mı edersin! Öyle ki, kaç gündür bu veledin sorumsuzluğu yüzünden hiç bir yazı hazırlamak içimden gelmedi. Neden hazırlayayım ki? Ben, sadece 1 yazı için 5-6 saat emek verip ansiklopedileri karıştıracağım; elimdeki osmanlıca-ingilizce kitapları çevireceğim diye bu hasta halimle altını üstüne getireceğim... Siteme girenler arasında akademik onca insan var, onlara mahçup olmayayım diye tek bir imla hatası bulmasınlar, onlara mahçup olmayayım diye defalarca o yazının imlasını yapacağım... Herif gelecek, o yazımı daha dakikasında kendi sitesine koyacak; blogger hizmeti olduğu için google de o indekslenecek. Neden hazırlayayım ki. Ya buna KİM İSYAN ETMEZ! Senin, 2 yıllık emek verdiğin bir sitenin 12 yaşındaki bir ruh hastası velet tarafından, yok edilmesine aldığın gard ne olurdu???

Kaldı ki, benim attığım mesaj; Haklıydı. Çünkü emek hırsızlığı; o yazıları hazırlayıp insanalrın emeklerini ÇALMAK, ONURSUZLUK ve HAYSİYETSİZLİKTİR. Ben, bunu Google Blogger'in tartışma formunda da belirttim. Eğer bunun aksini, yani atılan emailin HAKARET UNSURU İÇERDİĞİNİ düşünüyorsa, HIRSIZLIĞI YAPAN KENDİ OLDUĞU HALDE varsın beni dava etsin. Olay, yargıya intikal eder ve haklı olan ben olduğum için zaten ben kazanırım. Peki SİTEME YAPILAN BU SORUMSUZ DAVRANIŞ NE? Artık bedava sitem siteleri, hotmail yazışmaları ve o veledin; "Ben bir abinin sitesinin içeriğini çaldım. O da buna sinirlenip bana böyle böyle dedi" sözleriyle mi kapanıyor? Ya blogger forumlarında şikayetçi olup sitesinin kapatılması için başvuran; aksi halde yasal haklarımı kullanacağını belirten BENİM! Mağdur olan kim, haklı olan kim? Eserleri çalınan, sitesinin içeriğinde tek bir illegal içerik, ÇALINTI, telif haklarına duyarlı olan site sahibi mi; yoksa HIRSIZ MI? Hakan Bey, kimden yana! MAĞDURDAN MI yoksa HIRSIZDAN MI? Ben, burda; bs forumlarında Hakan Bey'den özür bekliyorum. Koca bir özür hem de. Sitenin kapalı kaldığı her saat, 50-100 indeksli ORJİNAL yazımın Google'den silineceği için, şikayette bulunan tarafı dinleme zahmetine girmeden onca emekle hazırlanmış bu siteyi silebilme hatasına düştüğü ve o veledin de "vay be, ben neymişim. hem hırsızım, hem de arsız. içeriğini çaldığım yetmedi; koca siteyi kapattırdım" diye bedava-sitem yönetimine, işleyişine ve RETORİĞİNE KIS KIS GÜLMESİ için, görevini böyle SORUMSUZCA KULLANDIĞI İÇİN. Bana sordu mu? Bu adam, böyle böyle diyor. Peki senin diyeceğin bir şey var mı, kendini nasıl savunuyorsun dedi mi! Ya bu nasıl supportluk; gelsin biri şikayet etsin. Site kapansın. Yazışma ne? 3. dereceden; HOTMAİL YAZIŞMASI. Yani YARGI'ya intikal edebilen hakaret davası der olsa olsa; ama eser sahibinin (şahsımın) mağduriyeti , o kişiye karşı beni haklı çıkaracaktır. Peki bu 3. derece, bs yazışmalarıyla İLGİSİ olmayan bir yazışmanın SİTE KAPATMAKLA ALAKASI NE!!!!!!!!!!!!!
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu