Yazar |
Mesaj |
-

turkmayasi
Uzman Üye
|
20.07.2008, 22:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.07.2008, 18:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkmayasi yazmış: arkadaşlar resimlerinizi sitenizden yükleseniz, silinme vs sorunlarıyla karşılaşmazsınız
eklediğiniz resimleri sadece admine(kendine)gösterin ve alt sayfa yapın.düzenli bir şekilde dursunlar.uçmazlar da kaçmazlar da
kesinlikle katılıyorum, resimleri kendi sitenize yükleyiniz. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen... |
|
↑
|
|
 |
-

oyunlar-2008
Aktif Üye
|
22.07.2008, 20:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya Ağa Benim Bir Sorunum Vardı Ömden Söylemiştim.. Bakarız Dedin... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

photoshopar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2008, 08:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Allah Razı Olsun |
|
↑
|
|
 |
-

rapgafil
Acemi Üye
|
24.07.2008, 10:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Téşékkürlér Hekır Firent ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

kalabaanadolulisesi
Acemi Üye
Konum: Türkçe'ye uygun Mesajlar okunacaktır.Yoksa Ö.M. atmayınız..
|
24.07.2008, 11:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend çok güzel anlatmısın saol ben yaptım ama siteme tam ortalamadı biraz yanlara tastı onun için nerenin rakamlarıyla oynamam gerek? ______________ سيلين
ساكلاديم سانا ولان سيفغيمي بيلكي بويور دييي
يكتيم ساني كالبيمين باهcيسيني غوز ياسلاريملا بيرابير
لييلا كوكان هاسريتين يوريغيمدي
يكتيم وموتلاريمي يارينلاريما بيلكي دونيرسين دييي
ني كادار وموتلويوم... سيني سيفييوروم
اللاه سيني بانا يازسين
sagopa Kajmer....
Sitemiz FIREFOX'a göre optimize edilmiştir.... |
|
↑
|
|
 |
-

hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.07.2008, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kalabaanadolulisesi yazmış: hackerfriend çok güzel anlatmısın saol ben yaptım ama siteme tam ortalamadı biraz yanlara tastı onun için nerenin rakamlarıyla oynamam gerek?
sitende birşey göremedim. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
|
↑
|
|
 |
-

harikaegitimprojeleri
Aktif Üye
|
27.07.2008, 20:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Emeğinize sağlık
Mükemmel site
Mükemmel hizmet  ______________
efgan |
|
↑
|
|
 |
-

hakannet55
Uzman Üye
|
27.07.2008, 20:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend yazmış: kalabaanadolulisesi yazmış: hackerfriend çok güzel anlatmısın saol ben yaptım ama siteme tam ortalamadı biraz yanlara tastı onun için nerenin rakamlarıyla oynamam gerek?
sitende birşey göremedim. |
|
↑
|
|
 |
-

komploteorisyeni
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

hackerfriend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2008, 05:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hakannet55 yazmış: hackerfriend yazmış: kalabaanadolulisesi yazmış: hackerfriend çok güzel anlatmısın saol ben yaptım ama siteme tam ortalamadı biraz yanlara tastı onun için nerenin rakamlarıyla oynamam gerek?
sitende birşey göremedim.
Tabi göremezsin Firefoxa göre optimize edilmiştir
Ve benim sitemde firefoxa göre optimize edilmiştir
Sana bu durmda bir soru sormam kaçınılmaz oldu.
Busitelerimizi nasıl Hem internet explorer hemde firefox için optimize edebiliriz.?
Ben zaten firefox kullanıyorum
Sitenizi farklı tarayıcılara göre optimize etmek için ortak çalışan kodları kullanmalısınız. Örneğin CSS ve HTML. Eskiden IE6 ve öncesi versiyonlar bazı CSS kodlarını okumuyordu ancak bu durum IE7'de bu sorun aşıldı. Şu an siteniz sadece CSS ve HTML'den oluşuyorsa bütün tarayıcılarda sorunsuz bir şekilde görüntülenebilir.
Eğer sitenizde ayrıca AJAX, JAVA vb. kullanıyorsanız bu kodlar her tarayıcıda aynı şekilde çalışmamaktadır. Farklı tarayıcılarda test edip bu test sonucuna göre sitenizde kullanmanız daha iyi olacaktır. ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
|
↑
|
|
 |
-

karayizbiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2008, 06:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Harika bir site ______________ Forum imza boyutu 460x60 olmalıdır. |
|
↑
|
|
 |
-

hakannet55
Uzman Üye
|
28.07.2008, 06:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend yazmış: hakannet55 yazmış: hackerfriend yazmış: kalabaanadolulisesi yazmış: hackerfriend çok güzel anlatmısın saol ben yaptım ama siteme tam ortalamadı biraz yanlara tastı onun için nerenin rakamlarıyla oynamam gerek?
sitende birşey göremedim.
Tabi göremezsin Firefoxa göre optimize edilmiştir
Ve benim sitemde firefoxa göre optimize edilmiştir
Sana bu durmda bir soru sormam kaçınılmaz oldu.
Busitelerimizi nasıl Hem internet explorer hemde firefox için optimize edebiliriz.?
Ben zaten firefox kullanıyorum
Sitenizi farklı tarayıcılara göre optimize etmek için ortak çalışan kodları kullanmalısınız. Örneğin CSS ve HTML. Eskiden IE6 ve öncesi versiyonlar bazı CSS kodlarını okumuyordu ancak bu durum IE7'de bu sorun aşıldı. Şu an siteniz sadece CSS ve HTML'den oluşuyorsa bütün tarayıcılarda sorunsuz bir şekilde görüntülenebilir.
Eğer sitenizde ayrıca AJAX, JAVA vb. kullanıyorsanız bu kodlar her tarayıcıda aynı şekilde çalışmamaktadır. Farklı tarayıcılarda test edip bu test sonucuna göre sitenizde kullanmanız daha iyi olacaktır. |
|
↑
|
|
 |
-

askimin-sozleri
Aktif Üye
|
|
↑
|