Arkadaşlar ben bir tasarım yaptım ama tasarıma nasıl menü eklicemi bilmiyorum reklam gibi olmasın ama siteme girip göre bilirsiniz sitemde ana sayfa yazısının üstüne menü eklemek istiyorum nasıl yapabilirim?
Düzenleme : ironarchives
Başlıklarınızı Konunuzu Özeleyecek Şekilde Açınız...
En son has-comedi tarafından 29.09.2008 10:09:12 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Şimdi Tabla Oluştura giriyoruz.Ordan Satır : 1 Sütünlar ( Kactane Menü Yapacaksan O kadar SAyı Gir ) Sonra Oluşan Kutucuklara | Ana Sayfa | Ziyaretçi Defteri | İletişim | ............ | Gibi Şeyler Yaz Ve Bunlara Köprü Eklemek İçin Sag üst Köşede Dünya Resımı VAr ona tıkla Oryada Url yapıstır.Eger Arka Planını DEgiştirmek istersen Kutucuga Sag Tıkla>Hücre Özellikleri >Tablo Arkaplan> [ Saq Altta ] Tıkla Ona Ordan İstedigin Renk'i Sec Sonra Tamam De Cık.Hepsi Bu kadar ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.