arkadaşlar ben bu sitede yeniyim çok beğendim kalmak istiyorum
Benim bir sorum olacak sitemi açtım fakat kayıt ol diye bir buton yok içetikdemi kayıt olmak yok yoksa benim sitemdemi sorun var veya nasıl ekleyebilirim lütfen biraz yardımcı olun şimdiden teşekkürler !..
arkadaşlar ben bu sitede yeniyim çok beğendim kalmak istiyorum
Benim bir sorum olacak sitemi açtım fakat kayıt ol diye bir buton yok içetikdemi kayıt olmak yok yoksa benim sitemdemi sorun var veya nasıl ekleyebilirim lütfen biraz yardımcı olun şimdiden teşekkürler !..
1.Türkçeyi düzgün kullanınız
2.Sorunuzu anlamadım
3.daha ıyı acıklarsanız sevinirim. ______________
Buradan üyelik sistemini oluşturabilirsiniz
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25657
Ancak sitenizi geliştirin bunu daha sonra düşünün .Yeni bir siteye kimse üye olmaz.Şuan bunun gibi ekstralarla vakit kaybetmeyin.
Bir misyon belirleyin.Yani spor sitesi kuracaksanız içeriğinizin dışına çıkmayın,ancak alternatif katogoriler faydalı olacaktır.
Tüm problemlerinizin cevaplarının forumda mevcut olduğunu unutmayın.
Öncelikle Sıkça Sorulan Sorular başlığını ve her bölümün ilk başlıkları olan sabit ve duyuru başlıklarını inceleyiniz
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.