Yazar |
Mesaj |
-

korsan-cinema
Acemi Üye
|
10.04.2009, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: İlk css denememde çıkan hata lütfen yardım. |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
10.04.2009, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: Re: İlk css denememde çıkan hata lütfen yardım. |
|
|
Yeni bir tablo yapmalısın o alana <table> YAZIII <table> sanırım bu şekilde |
|
↑
|
|
 |
-

korsan-cinema
Acemi Üye
|
10.04.2009, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nasıl yani birazdaha açarmısın ? |
|
↑
|
|
 |
-

kodbanks
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.04.2009, 21:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sayfanda kodların veya yazılarının önüne ilk olarak <center> yaz sonra kodlarını ekle.Bir böyle dene bakalım düzelecekmi.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

mizahcini
Aktif Üye
|
10.04.2009, 21:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şöylede yapabilirsin
kolay gelsin =) ______________ B-S Forumu çoluk çocuk yeridir. +18 girmesin, veletlerle munakaşa ettiğiniz için pişman olursunuz(bizzat yaşadım).
MizahCini Günceldir, Bs Forumuyla alakası yoktur. |
|
↑
|
|
 |
-

afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
10.04.2009, 21:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodbanks yazmış: sayfanda kodların veya yazılarının önüne ilk olarak <center> yaz sonra kodlarını ekle.Bir böyle dene bakalım düzelecekmi..
<center> kodu ortalamak içindir herhangi bir sayfayı yada kodu resimi aklınıza ne gelirse ... |
|
↑
|
|
 |
-

kodbanks
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.04.2009, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: kodbanks yazmış: sayfanda kodların veya yazılarının önüne ilk olarak <center> yaz sonra kodlarını ekle.Bir böyle dene bakalım düzelecekmi..
<center> kodu ortalamak içindir herhangi bir sayfayı yada kodu resimi aklınıza ne gelirse ...
Zaten onun sorunuda o yazdığı yazı tamamen solda çıkıyor.Sayfayı ortalayarak denemesinde yarar var.Denemeklede bir şey kaybetmez... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

korsan-cinema
Acemi Üye
|
10.04.2009, 21:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mizahcini yazmış: şöylede yapabilirsin
kolay gelsin =)
Kardeş yeni tablo oluşduruncada , alta oluşduruto tabloyu :S |
|
↑
|
|
 |
-

tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
10.04.2009, 23:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardes tasarım kodlarını bana ver ben duzenleyım ıkı dk da yapıp sana verırım kodları.______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
 |
|
↑
|
|
 |
-

korsan-cinema
Acemi Üye
|
11.04.2009, 09:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci amca
kardeş burdan anlatsan , hem bana hemde başka arkadaşlara yardımcı olsan , hem öğrenmeyide isdiyorum. |
|
↑
|
|
 |
-

turkmayasi
Uzman Üye
|
11.04.2009, 09:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

korsan-cinema
Acemi Üye
|
11.04.2009, 09:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya türk mayası kardeş , linke bakdım ama bulamadım isdediğim şeyi , sen link vermek yerine bana burda anlatabilirmisin rica etsem , gösderdiğim yere naıl yazı yazabilirim ? |
|
↑
|
|
 |
-

rapkoloji
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm
|
11.04.2009, 10:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

turkmayasi
Uzman Üye
|
11.04.2009, 10:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Verdiğim linkte 2 nin A1 numarasını inceleyiniz
Tek konunun üzerine gitmek yere, genele giderseniz tasarımı oluşturduktan sonraki adımlarda zorlanmazsınız.Kendiniz okuyarak öğrenmeye çalışın.
Ayrıca şu şekilde yapabilirsiniz
eskisehir-im yazmış: css tasarımda tablo eklediğimizde imleci tablonun başına götürmek için;
tablonun üstünde sağ tıklıyoruz
açılan pencerede hücre yi tıklıyoruz
ve hücre özelliklerini tıklıyoruz
burada yatay hizalama bölümünde sol
dikey hizalama bölümünde tepe yi tıklıyoruz ve tamam diyoruz
imlecimiz tablonun sol üst kısmına taşınmış oluyor.. |
|
↑
|
|
 |
|